T0.076mm*W10mm*L250m Švedija UDDEHOLM Juostelė Plieno Giliaspaudės Asamblėjos Anglies Plieno Gydytojas Peilis

€206.53

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: peilio ašmenys, ašmenys m, plieno ašmenys, Pigus peilis peilis, Aukštos Kokybės peilis m, Kinijos plieno ašmenys Tiekėjų.

T0.076mm*W10mm*L250m Švedija UDDEHOLM Juostelė Plieno Giliaspaudės Asamblėjos Anglies Plieno Gydytojas Peilis

Pasaulyje pirmaujančių tikslumo juostinio plieno gamybos įmonėms, dangos, grandiklis, juostelė plieno, yra viena iš savybių, kad mūsų produktų.Mūsų rinkoje visame pasaulyje, iš pietų į šiaurę, įsteigta agentūra 75 šalys.Kurį sudaro daugiau nei 2500 aukštos kvalifikacijos profesionalių pardavimo komanda, yra saugus ir greitas tiekimo ir puikus techninių paslaugų garantija

Aukštos kokybės rezultatas integracijos tvarkymo

UDDEHOLM PLIENO JUOSTELĖS, kurių danga peilis, pradedant nuo žaliavų iki galutinio produkto, visą gamybos procesą, atlikti išsamią kontrolės ir stebėsenos kiekvieno gamybos proceso. Aukštos kokybės peilis gamybos įmonė, turime specialiai sukurta gamybos danga peilis juostelės tikslumo apdorojimo įranga.

Puikus tiesiškumas

UDDEHOLM JUOSTOS danga peilis apdorojimo metu, leidžiant JUOSTA didžiausios tiesinis nuokrypis: 0.3 mm / 3 m, t. y. dėl ilgio, 3 metrų matavimo nukrypsta nuo tiesios linijos atstumas tik 0,3 mm. Streso juostelės gamybos, mūsų glaisto peilį, t. y. medžiagos, sudėtyje nėra jokių kenksmingų streso, todėl juostelės gali išlaikyti puikią tiesumas nuo pradžios iki galo, taip, kad jūs galite sutelkti dėmesį į gamybą, o ne akis prikaustytas dangos peilis.

Jūsų dengimas mašina įrengta absoliutus tiesūs ašmenys, jūs galite įdiegti ją su precedento neturinčiu greičiu, vietoje, jums nebereikės už peilio gauti iki greičio, tai yra taip paprasta, nereikia jokių bandymą.Tai yra, kai jums koreguoti peilis ir dangos storio, popieriaus dengimas tvarkymas gali pradėti iš karto. Coater kiekvieną minutę gamybos, ir nebus, kad tuščia popieriaus peilis. Jūsų ekonominės naudos buvo geresnis.

Dėl ašmenys puikiai tiesumas ir lenkimo rezultatus, galite gauti vienodas visoje plotis nuo pradžios peilis slėgis.

Danga nebus jokių juostele, nes ašmenų atsparumas dilimui ir ilgą tarnavimo laiką, be įtrūkimų paviršiaus ašmenys darbo

Veiklos rodikliai

Grandiklis su preciziniai plieno juostelės dažniausiai yra apie 1% anglies dioksido, anglies įrankinio plieno.Į aušinimas būklės gali padaryti, plieno juostos, siekiant aukšto grynumo ir nuovargis varža.Tipiškas cheminė sudėtis yra tokia:

Stiprumo rodikliai:

1, tempimui šalto valcavimo sąlyga yra 600-940 mln.

2, tempimui atsparios sąlyga pasiekti: 1860000000 mpa

Plotis ir storis

UDDEHOLM : W 10mm*T0.102mm*L200m

UDDEHOLM : W 10mm*T0.076mm*L250m

Bet kita specifikacija prašome palikti pranešimų ar kontaktų internete !

Dėmesio!! Labai svarbu !! 1. Prašome palikti galiojantį e-pašto adresą ir mobiliojo telefono numerį, kad mums lengviau susisiekti laiku. 2. Prašome nurodyti deklaruotos muitinės vertės, jei jūs patvirtinate užsakymą, jei ne, mes bus paskelbti pačiu užsakymo vertė. Importuotas Muitai yra dėl Pirkėjo Sąskaitą.

Apie Laivybos

1.Mes pristatymo paketus per 3~7 darbo dienų po apmokėjimo gavimo.

2.Išreikšti per DHL, " FedEx,TNT,EMS,UPS ir Po Singapūras.

Jei jums reikia, kad laivas savo kelią,prašome susisiekti su mumis.

Apie Mokėjimą

1. Mokėti Kapt.lt sąlyginio Deponavimo per kredito kortelę.

2. Arba kitas mokėjimo terminas: Paypal, Western Union, (Prašome maloniai susisiekite su mumis, norėdami gauti sąskaitą.)

Apie Atsiliepimą

1. Jei gauti sklypas atminkite, kad patvirtintumėte savo priėmimo į mus ir parašykite komentarą, kad būtų labai dėkingi!

2. Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo plėtros, jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums.

Jis tiesiog jus 30 sekundžių. Jūsų daugiau teigiamų atsiliepimų yra labai dėkingi.

3. Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą mums. Mes suteiksime mūsų geriausias paslaugas su jums išspręsti visas problemas.

Tinkama mašina greitis 180/m, didelis greitis mašina
Privalumas Dilimo, atsparumas, ilgas tarnavimo laikas, ypač tinka ilgą laiką spausdinimas
Medžiaga Anglies Plieno
Tikslas Pašalinti perteklių rašalo iš garuodamas.
Prašymas Giliaspaudės ir fleksografinę
Specifikacija T0.076mm*W10mm*L250 m
Kilmės vieta Švedija UDDEHOLM
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Elektros
Modelio Numeris 250#
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 27cm x 27cm x 6cm (10.63in x 10.63in x 2.36in)
Pakuotės Svoris 2.28kg (5.03lb.)

Panašūs produktai