Nemokamas pristatymas automobilio stilius Visai parduoda aukštos kokybės automobilių wrap vinilo 1.52*30m šepečiu Veidrodis "Chrome" su Oro burbulas nemokamai BW-103

€239.58

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: veidrodis "chrome", automobilių wrap, automobilių vinilo įvyniojimas, Pigiai veidrodis "chrome", Aukštos Kokybės automobilių wrap, Kinijos automobilių vinilo įvyniojimas Tiekėjai.

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje, mes turime įvairaus dydžio už veidrodžio "chrome" vinilo automobilių wrap, prašome pasirinkti dydį jums reikia

Prekė: Teptuku Veidrodis chorme vinilo

1.Medžiaga: PVC

2.Garantija:3 metai

3.dydis: 30m*1.52 m

Modelis

M-1015

Produktas

Teptuku Veidrodis "chrome" vinilo

Storis

0.16 mm-0.18 mm

Šilumos varža

-50°C iki +200°C

Ruožas norma

33+ paskalis

Kaukė storis prieš įspaudas

8c

Klijai medžiaga

Importuotų nuimamas klijai

Klijų storis

0,025 mm

Klijų masė

20 g/m2±2gm2

Gramo svorio leidiniai knyga

120gsm įspaudas popieriaus

Storis leidiniai knyga

0.20-0.22 mm

Atsistoti prieš

vandens, purvo, riebalų, druskos, silpni rūgščių, aliejus

Patvarumo laikotarpis

Patalpų 5-6 metus; lauko: 3-4 metai

Suderinamumas

Mirti pjovimo,automobilių apdailos,architektūros, apdaila

Galimos spalvos

9 Spalvų.

Mes siūlome labai geros kokybės Teptuku Veidrodis "chrome" vinilo produktų, siūlanti aukštos kokybės klijais ir oro išleidimo kanalus. Jei esate tuningas savo automobilį, arba nori turėti naują atvaizdą ant gatves, išbandykite mūsų Matinis vinilo. Pažvelkite į mūsų Matinis Vinilo nuotraukos ir aprašymai, mes griežtai naudotis mūsų pačių autorių akcijų nuotraukos, jie atstovauja būtent tai, ką mes parduodame ir padidinti pasitikėjimą mūsų pirkėjams.

SAUGOKITĖS kitų pardavėjų, kad tiesiog nukopijuokite ir įklijuokite vaizdų iš kitų gamintojų, kaip mus!!! Mūsų Nuotraukos ir Aprašymai, yra unikalus, atstovaujančių 100% tai, ką turime pardavimui. Mes pasidalinti prašymu stock photos " su mūsų lojalių grąžinimo klientams. Palinkėti jums malonus patirtį perkant su mūsų įmone. Čia galite įsigyti su pasitikėjimu! Saugi aplinka yra netoksiška Labai lankstus, su vidutinio karščio tampus, lengva įdiegti į vidutinio sunkumo auto kūno kreives, klijais klijuoti paprasta ir gali būti pealed ir pritaikyti dar kartą pakartotinai, jei reikia švaraus, lygaus, plokščio paviršiaus srityse. Tai Padaryti Patys! "PASIDARYK pats" - tai paprasta ir lengva įdiegti. UV apsauga sluoksnio danga ilgaamžė medžiaga, atspari vandens ir dėmių (aliejus, riebalai, druska, švelnios rūgšties, purvo ir pan.) Lengva valyti su vandeniu! Daugiau rimtų dėmių, prašome naudoti neabrazyvinis muilo vandeniu. Problemų šalinimas, nemokamai, nepažeisti atkūrimui į pradinę būseną automobilį.

Tiesiog įdiekite Matinis Vinilo kaip ir bet kuris kitas wrap vinilo produkto. Daugiausia naudojamas automobilių, bet taip pat ji naudojama motociklų, nešiojamieji kompiuteriai, mobilieji telefonai, ipad, baldų, langų ir pan... Mes rekomenduojame išbandyti mūsų gaminius, ir laukiame naujų idėjų naudojimas. Yra naujų naudoja išrado kasdien, be to, daugiausia naudojant Automobilio / Auto Įvyniojimas.

Apytikslis Naudojimą pagal dydį: 2 metrai yra pakankamai stogo ar kapoto. 5 metrų yra pakankamai išsamus motociklo wrap ar kapoto, stogo ir kamieno. 15 metrų yra pakankamai išsamus sedanas wrap. 25 metrų yra pakankamai vidutinio dydžio VISUREIGIS. 30 metrų, užtenka dviejų visiškai sedanas apsiaustas arba didelis VISUREIGIS wrap.

Kaip Įdiegti Anglies Vinilo Produktai: Valymo paviršiaus, patrinkite spirito prieš įdiegti vinilo padės sukibimo ir švarus, jokių teršalų, kurie gali sukelti trūkumų.Naudojant šilumos ginklą gali pagalbos montavimas, padaryti vinilo lanksti, ir taip pat padės pašalinti wrinklesUsing minkštos gumos antgalis langams padės išlyginti burbulų ir raukšlių, galima pirkti geriausias šilumos gun ir valytuvas mūsų bendrovė

Kokios Primena: Nėra įklijuodami lietingą ar debesuota.Ne epiliacija savaitę prieš įklijuodami automobilio lipdukas.Ne plauti 48hrs po įklijavimas. Jei yra crimp ar raukšlėtis arba, jei temperatūra yra žema, geriau smūgis jį su plaukų džiovintuvo pirmasis iš tam tikro atstumo ir tada įklijuoti.

Atsiskaitymams: Pyament yra Išleistas tik po to, kai patvirtino, Pristatymas, Prašome apmokėti per 7 darbo dienas po užsakymo rodymas

Pristatymas: gavę užsakymą, prašome pasirinkti pristatymo būdą ir mokėti už užsakymą, įskaitant, laivybos mokestis, jei toks yra. We will ship iš jūsų, kad per 2-3 darbo dienas po verificatin mokėjimo ir užsakymo patvirtinimo. Mes visada stengiamės, kad laivas taip greitai, kaip mes galime, jei bet koks delsimas, mes jums žinoti iš anksto. Klientams iš JAV, Kanados, Australijos, Naujosios Zelandijos, Vakarų Euro, Japonija, Singapūras, kurių užsakymo suma viršija 250 USD, mes siūlome greitas pristatymas, tokių kaip DHL ar FedEx 7-10 dienų pristatyti. Daiktų kaina ir / arba laivybos kaina neįeina bet importa mokesčių, muitų, mokesčių, finansų maklerio mokesčiai, importo muitus ir kitus mokesčius. Pirkėjas atsako už bet kokius importo mokesčius, muitų mokesčių, finansų maklerio mokesčiai, importo muitus ir kitus mokesčius. Mes negalime Garantuoti, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų vclearing kartus atskirų contries, kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra tikrinami. Paprastai, mes rašome mažesnės vertės ir ženklų produktų kaip "Dovanos" arba "Pavyzdys", kad padėtų jums išvengti ar sumažinti mokesčių mokestis. Jei jums reikia visiškai vertę važtaraštį arba sąskaitą-faktūrą, plesae leiskite mums žinoti, jei pateikimo tvarka.

Aptarnavimas po pardavimo: Po siunčiamas paketas, sekimo numerį būtų pasiūlyti, kad jums gali žinoti, kai jūs paketą. Kai gavo paketą sugadinta siuntimo metu, ar ne ritinius, mes norėtume išsiųsti naują ir teisingą produkto jums nemokamai. Nuolaida visada galima grąžinti klientų.

Tipas Klijai Lipdukas
Elemento Plotis 155m
Pakuotė Ateina Supakuoti
Lauko gyvenimas 3 Metai
Medžiagos Tipas aukštos polimerinės PVC plėvelė
Prekės Pavadinimas asewrap
Spalva Mėlyna,žalia,šviesiai žalia,aukso,sidabro,mėlyna,raudona,violetinė
Ilgis 30m
linijinės 140 gsm linijinės
Modelio Pavadinimas KAIP-1012
Pakavimas Pakuotė
Elemento Ilgio 30m
Elemento Tipas Lipdukai
Modelis OEM
Tipo Lipduku Automobilių Kėbulo
dizainas Spalvos Keitimas
Elemento Aukštis 14cm
kategorijos PVC
Plotis 1.52m
Pavadinimas Veidrodis "Chrome" vinilo
Prekės Skersmuo 14cm
filmas 0.18 mm premium PVC plėvelė
Lipdukas Rodymas Galvos, automobilių Stogo, Durų, Uodega, Vidaus, Visą Kūną.
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 154cm x 14cm x 14cm (60.63in x 5.51in x 5.51in)
Pakuotės Svoris 16.0kg (35.27lb.)

Panašūs produktai