YINGPEI moterų messenger maišeliai prabanga nešti crossbody piniginės odos sankabos rankinės dizaineris dolerio kainą Aukštos kokybės

€13.15

-31%

€19.21

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: dizainerio rankinės, dizaineris rankinės, prabanga tote, Pigūs dizainerio rankinės, Aukštos Kokybės dizaineris rankinės, Kinijos prabangos nešti Tiekėjų.

Gerbiami pirkėjas, sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje: Jei turite kokių nors klausimų ar problemų, prašome susisiekti su mumis tiesiogiai už pagalbą, o ne pateikti prašymą grąžinti arba ginčą. Mes siekiame išspręsti visas problemas, taip pat greitai, kaip įmanoma. Dėl to, vaizdo kamerą ir šviesos priežasčių, ten gal litte spalva klaida. Ir dėl to, rankinis matavimas, tai bus 1-2cm paklaida. Prieš jums pirkti šį maišą, pls įsitikinkite, kad jūs turite aiškiai matyti dydis (spalva) maišą.

galite pasidalinti savo produktą ar mūsų parduotuvę, bet socialinių tinklų svetaines ar vaizdo įrašų svetainių. Parodyti mums nuorodą ar nuotrauką. Pavyzdžiui, FaceBook \ \ "twitter \ \" youtube \ \ "linkedin" \ \ pinterest \ \ "google +" \ \ VK \\ tumblr \ \ "myspace" \ \ meetup \\ meetme \\ pažymėti \\ .... mes išdalinsime kuponai kuponai jokių apribojimų.

Prekės Pavadinimas YINGPEI
Apdaila Nėra
Pamušalas Poliesteris
Rankenų/Dirželiai Vieną
Išorinis Dumblo Kišenėje
Interjeras Vidaus Reikalų Skyriuje,Mobilųjį Telefoną Kišenėje,Interjero Užtrauktukas Kišenėje,Interjero Lizdas Kišenėje
Kietumas Minkštas
Lytis Moteris
Formos Kuprinės
Pagrindinė Medžiaga PU
Stilius Mados
Uždaryti Tipas Užtrauktukas
Modelio Numeris 057
Elemento Tipas Rankinės
Proga Universalus
Modelio Tipas Kietas
Rankinės Tipas Entire
Rūšių maišelius Rankinės & Crossbody krepšiai
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 30cm x 10cm x 5cm (11.81in x 3.94in x 1.97in)
Pakuotės Svoris 0.95kg (2.09lb.)

Panašūs produktai