Automobilio prietaisų skydelio apima kilimėlis Kairėje ratai dashmat trinkelėmis brūkšnys apima auto reikmenys Mercedes-Benz E Klasė 2009-m. metų

€17.18

--5%

€16.51

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: priedai, priedai priedai, priedai auto, Pigūs priedai, Aukštos Kokybės reikmenys, aksesuarai, Kinija reikmenys, auto Tiekėjų.

Prašome spausti gauti kuponus, prieš perkant produktą, kai mokėjimo don\\'t pamiršti, kad naudoti, ačiū!

Nuotrauka iš jūsų daiktų:

hi dear draugui, jei gaunate padas, modelis nepalaiko jūsų automobilį , prašome pirmą kartą susisiekite su manimi , aš jums nedelsiant pranešti jums , ir eiti išspręsti šią problemą , prašome don\\'t open ginčų ,ačiū!

Prašome patvirtinkite, prietaisų skydelis, kaip patys kaip jūsų automobilio

Mercedes-Benz E Klasė 2009-2015 m. metų

Išsamiai nuotraukos tikslumo pjovimo:

Kaip įdiegti : žr. nuotrauką

Apie mus: Mes\\'re OEM LDR įrankių gamybos įmonė, teikia įvairių automobilių dent repair tools daugelio žinomų kompanijų iš viso pasaulio ,mes turime daugiau nei 13 metų experiece už kėbulo dent repair tools,mes galime padaryti geriausia LDR įrankiai ir suteikti jums geriausias Technologijas.Tai naujų technologijų projektavimas automobilių dent repair tools, ir būtų galima suremontuoti automobilį Auto dent kūno, jei jūs\\'re domina jų, galite spustelėkite šią nuorodą, žinoti, Kapt.lt/store/327937 Įvairių automobilių skirtingiems prietaisų skydelio kilimėlius, todėl prašome patikrinti automobilio\\ \ 's modelis, metai, įsitikinkite, kad grindų kilimėlis jei jis tinka jūsų automobilio tinkamai, jums galėtų spustelėkite šią nuorodą, jei norite sužinoti daugiau automobilių aksesuarai, Kapt.lt/store/610690

Mokėjimo, Mes galime priimti mokėjimo sąlygas, VIZŲ, Mater kortelė, Webmoney, Boleto ir kredito kortelės, geriausias būdas yra tiesioginis " interneto mokėjimo,jūs galite pasirinkti patys . Jei norite, kad kiti mokėjimo terminai, prašome leiskite mums konw prieš jums užsisakyti. Visą paymnet turi būti pateiktas per 7 dienas po užsakymo pateikimo, arba kad bus negaliojantys arba atšauktas sitem. Mes\\'re honsetly nori dear klientas galėtų užtikrinti išsamios informacijos, pvz., kontaktinis asmuo), adresą, pašto kodą ir telefono numerį, kai jums užsisakyti. Pristatymas Kinija Paštu, Oro Paštu trunka 15-30 dienų, kad laivas į visame pasaulyje paprastai, jei jūs patenkinti apsipirkti darbymetis,pristatymo laikas, bus atidėtas apie 10-25 dienomis. Mes išsiųsti Prekes per 5-7 darbo dienas, kai mes gavome jūsų paymnet, jei mokėjimo avaliable, jūsų užsakymas bus automatiškai pirkėjas atsako už visus draudimo problemos ir žala, kurią sukelia laivybos paslaugas, tokias kaip įvykių, vėlavimų ar kitų problemų. Be to, pirkėjas turėtų būti atsakingi už bet kokius mokesčio ir/ar akcizų apmokestinti savo šalyje. Ir prekes bus pažymėtas kaip "dovana" ar "pavyzdys" jūsų lengva muitinės klirensas, ir mažiau apmokestinti. (jei norite deklaruoti prekes kitos prekės pavadinimą, arba nurodyti vertė pagal užsakymą, prašome mums pranešti kai priimdamas nutartį.) Grąžinti Visos prekės yra tikrinamos prieš vežimą, todėl, jei esate nepatenkinti su pirkimu, galite pasikeisti elementus vieną savaitę, ir jūs turite susisiekti su mumis per 24 valandas nuo gavimo jūsų pirkti. Laivybos ir tvarkymo mokestis nėra grąžinamas ir klientas turėtų būti atsakinga už visas mokesčių grąžinimo ir reshipping. Visi grįžta daiktai turi būti savo pradinę būklę, įskaitant dėžutė ir priedai. Vyrai defektų nėra garantuotas,pvz., skaldytų, subraižytas ir t.t. Bet straipsniai,prašome siųsti EMS, arba savo vietos po, kai atsiųsti atgal. Atsiliepimai, Nes jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo\\ \ 's vystymosi, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą (5stars)mums ,jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų. It\\'ll tiesiog jus 1 minutę,bet tai 1 minutę turi labai gyvybiškai svarbią reikšmę mums. Prašome susisiekti su mumis prieš\\'re going palikti neigiamą arba neutralų grįžtamąjį ryšį(1-3stars), linkiu jums galėtų susisiekti su mumis pirmą kartą, kai jums tai padaryti, Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas.Dėkojame už jūsų supratimą.

Parama Mercedes-Benz E Klasė 2009-2015 m. metų
2 funkcija Mažinantys temperatūra prietaisų skydelyje
Pavadinimas GLCC
Automobilio Markė Mercedes-Benz E Klasė
funkcija 1 raštas automobilio prietaisų skydelyje Anti-krekingo
4 funkcija sumažinti saulės šviesą atspindinčios
Elemento Tipas Interjero Juostelės
Prekės Pavadinimas FUWAYDA
3 funkcija Pagerinti eismo saugumą
Medžiaga Sintetinio Pluošto
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.7kg (1.54lb.)
Pakuotės Dydis 20cm x 15cm x 10cm (7.87in x 5.91in x 3.94in)

Panašūs produktai