Šokių Mėgstamą Pilka China Nėrinių Liemenė Lyrinis Šokių Suknelė su Satino Sijonas Baleto Šokio Kostiumai Dress Dancewear

€28.25

-5%

€29.74

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: lyrinis šokių suknelė, Šokių Mėgstamiausių, lyrinis šokių, Pigūs lyrinis šokių suknelė, Aukštos Kokybės šokių mėgstamiausių, Kinija lyrinis šokių Tiekėjų.

Šokių Mėgstamą yra gamyklos tiekimo tutus, visų rūšių šokio kostiumai ir triko nuo 2009 m.

Mūsų kolekcija Vaikams Šokių kostiumai yra baleto, džiazo ir bakstelėkite Šokių. Visi yra su aukštos kokybės ir unikalaus dizaino su skirtingų audinys ir apdaila.

Prekės Nr.: Šokių Mėgstamą Pilka China Nėrinių Liemenė Lyrinis Šokių Suknelė su Satino Sijonas Baleto Šokio Kostiumai Dress Dancewear

Turimas dydis:

Vaiko dydis : XSC, SC, MC, LC, XLC, XXLC

Suaugusiųjų dydis: SA, MA, LA, XLA, XXLA Įpakavimas: Jei pirkėjas pasirinkti EMS laivybos būdas, mes atsiųsime tutu į kartoninė dėžutė, kurioje bus saugiai laikyti tutu formos. Jei pirkėjas pasirinkti Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu arba ePacket (tik MUMS, pirkėjas gali pasirinkti šį pristatymo būdą) , kad tutu bus supakuotas į plastikinį maišelį ir laivybos kaina bus mažesnė nei AVS.

Dėl kai kurių šokio kostiumai yra sandelyje, tai yra labai svarbu pateikti savo užsakymus prieš laiką. Per "piko valandomis" (Kovo pabaigos iki birželio ir liepos mėn. pabaigos iki gruodžio pradžios) užsakymai gali prireikti papildomo laiko, dėl didelės darbo apimties, mes patiriame. Savo klientams patariame kad bent 25 iki 40 dienų iki spektaklio. Yra šventė, Kinų naujieji Metai paprastai nuo vidurio Jan iki pabaigos Vas,, kad padaryti, kad 2 mėnesių prieš jums reikia naudoti tutus.

Jūsų 5 žvaigždučių reitingą yra iškilmingai ir skatinti visų pastangų iš mūsų gamyklų darbininkai ir darbuotojai. Labai vertinama.

Kilmės vieta Kinija (Žemyninė)
Dydis XSC, SC, MC, LC, XLC, XXLC, SA, MA, LA, XLA, XXLA
Prekės Pavadinimas Šokių Mėgstamiausių
Šokių Tipas Suaugusiųjų baleto mdc, ballerina šokių kostiumas
Modelio Numeris 18009
Medžiaga Spandex
Lytis Moteris
Šokių tutu audinys Spandex tiulio
Pakuotės Dydis 20cm x 10cm x 3cm (7.87in x 3.94in x 1.18in)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.7kg (1.54lb.)

Panašūs produktai