Komercinės Animacinių filmų Totoro Pliurpalas Mašina Nonstick Kumamon Pliurpalas Maker Pritaikoma Formų 3000W 110V, 220V Saldus Kukulis Baker

€484.73

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: pliurpalas maker, pliurpalas mašina, pliurpalas baker, Pigūs pliurpalas maker, Aukštos Kokybės pliurpalas mašina, Kinija pliurpalas baker Tiekėjų.

Komercinės Animacinių filmų Totoro Pliurpalas Mašina Nonstick Kumamon Pliurpalas Maker Pritaikoma Formų 3000W 110V, 220V Saldus Kukulis Baker

Techniniai Duomenys Funkcijos: Totoro formos pliurpalas , Kumamon formos pliurpalas ir kitų custom-made pliurpalas... Įtampa Dažnis 220V/50Hz (neprivaloma,110V 60Hz) Galia 3000w Pliurpalas Dydis Totoro 58*40mm / Kumamon 70*100mm Matmenys 620x390x450mm N.W. 18kg nerūdijančio plieno Funkcijų yra mielas animacinių filmų Totoro formos,Kumamon formos pliurpalas formos ir kai kurios kitos specialios mielas pliurpalas formų skirti savo pasirinkimą. Į pliurpalas klojiniai gali būti pagal užsakymą pagaminti pagal jūsų reikalavimus,atverti naujų formų reikalauja papildomų formų mokestis. Prašome susisiekti su mumis pelėsių mokestis. Tefloninė kepimo paviršiaus, importuotų Teflono danga. Daugiausia komerciniam naudojimui, profesionalus pliurpalas mašina, patvaresni ir efektyviau. Šis produktas, skirtas nerūdijančio plieno, prabangus išvaizdą dizainas,visa struktūra saugumo protinga. Kepimo pliurpalas su nepriklausomų šilumos kontrolės ir aliuminio skardas su aukšto šilumos laidumo. Nerūdijančio plieno aukštakrosnių kūną su šilumos izoliacija metalo pavasario rankena. Reguliuojamas termostatas,nuo 50 iki 300 laipsniu celsijaus. Su laikmačio valdymo ir automatiniu režimu, 3-5minutes, kad padaryta, lengva valdyti ir valyti. Su privalumais, švarus, higienos, lengva operacija ir energijos taupymo. Šis produktas puikiai tinka kepti maisto parduotuvė/srityse ir teikti karšto maisto klientui. Jis gali būti plačiai naudojamas organizacijos, mokyklos, restoranas, kavinė perdirbimo padalinių ir atskirų restoranų, už mielas ir yummy pliurpalas.

Pristatymas: Pristatymas per DHL, "Fedex", UPS, TNT ir t.t. Mokėjimo Būdai: 1.Mes priimame mokėjimus per Kapt.lt čia. 2.Yra daug įvairių mokėjimo būdų galima rasti Kapt.lt pavyzdžiui, kredito korteles, realaus laiko banko pervedimai, neprisijungęs mokėjimus (banko pervedimų ir "Western Union"). Jūs galite pasirinkti tokį metodą, kuris yra labiausiai patogus jums. Siekiant apsaugoti savo interesus, mokėjimas bus laikinai laikomų Kapt.lt, ir nebus išleistas į pardavėjo, kol gausite savo užsakymą ir yra juo patenkinti. ATKREIPKITE DĖMESĮ: PRISTATYMAS NEĮEINA PAREIGAS, LOCATL MOKESČIŲ AR BET KOKIŲ KITŲ IMPORTO MOKESČIŲ. Grąžinimo Politika/Grąžinamosios Išmokos: 1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 10 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta. Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos,yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI. IŠIMČIŲ NĖRA! 2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų Kapt.lt ID. 3. Mūsų gaminiai yra tiesiogiai iš gamyklos, nėra viduryje vyras, jokių aukšto ženklas, todėl mes galime pasiūlyti kokybiškas prekes už labai konkurencingą kainą. Be to, mes suteiks jums nuolaidą, jei jūs įdėti didelį užsakymą. 4. Grįžti siuntimo išlaidas moka Pirkėjas. Atsiliepimai: Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo vystymosi, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą 5 žvaigždžių atsiliepimų mumis, jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų. Jei nesate patenkintas mūsų produktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, prieš duodant ne teigiamų atsiliepimų, ar ginčas,mes išspręsti šią problemą kaip įmanoma greičiau.Ji bus tik jums 1 minutę. Labai ačiū :)

Keičiamos Plokštelės Pliurpalas Virimo Aparatas,Cake Maker
Funkcija Cool Touch Šildomi,Reguliuojamas Termostatas,Built-In Laidas Wrap,Tefloninė Kepimo Paviršiaus
su termostatas ir laikmatis Taip
galia 3000W
spalva Kumamon Pliurpalas, Totoro Pliurpalas
Galia (W) 3000W
Klasifikacija Pliurpalas Kūrėjai
Nerūdijančio Plieno Taip
Modelio Numeris NP797 NP799
Totoro Pliurpalas Kiekis 18 vnt. viename pan
Įtampa 110V 220V
elektrinis šildymas Taip
Įtampa (V) 110V, 220-240V
sertifikavimo CE
Kumamon Pliurpalas Kiekis 5 vnt. viename pan
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 34.0kg (74.96lb.)
Pakuotės Dydis 65cm x 49cm x 35cm (25.59in x 19.29in x 13.78in)

Panašūs produktai