Užtrauktukas Ir Kabliukai Combo Gumos Latekso Juosmens Treneris Sexy Juosmens Korsetai Underbust Juosmens Cincher Zip Ir Įrašą Juosmens Shaper

€12.55

-35%

€19.43

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: underbust korsetas, underbust cincher, sexy juosmens cincher, Pigūs underbust korsetas, Aukštos Kokybės underbust cincher, Kinija sexy juosmens cincher Tiekėjų.

Mūsų Prekių Duomenys Rodo

XS~6XL Plius Dydžio Juosmens Korsetai Underbust Užtrauktukas Ir Kabliukai Latekso Juosmens Cincher Seksualus Latekso Juosmens Treneris Shaper Korsetas A

Spalvos: Kaip Rodyti

Dydis:XS~6XL

Svoris: 0.38 Kg

Medžiaga:Medvilnė & Poliesteris & Spandex

Pamušalas: Medvilnė 96%, Spandex 4%

Tabletės Branduolys: Latekso 100%

100%gumos coveling+100%medvilnės pamušalas

šis korsetas tai aukštos kokybės, gabalas didelė kaina, korsetas, kuris norėtų formos geriau juosmens pav.

Pastabos:

1 prašome pasirinkti dydį atidžiai atsižvelgiant į pirmiau Tarptautinio standartinio dydžio diagramos, kai jūsų užsakymą

2. nes tai drabužiai yra plonas, Prašome pasirinkti didesnio dydžio, už tai prigludusi prie kūno, drabužių, jei jūsų kūnas yra šiek tiek antsvorio arba jei jums patinka dėvėti laisvus.

3.Kaip skirtingų kompiuterių ekrano spalvos skirtingai ,spalva tikrasis prekė gali nežymiai skirtis nuo nuotraukos ,dėkojame už jūsų supratimą.

Mūsų Pažadas:

Mes esame profesionalių gamintojų,vienintelis tikslas mums turi būti viršuje viena iš šios srities,ir mes manome, mes galime tai padaryti! Kaip Palikti gerą Atsiliepimą:

Gerbiami pirkėjai, mes vertiname jūsų verslą, jei jūs patenkinti mūsų paslaugos, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų ir įvertinti informaciją apie sandorį (Detaliai Pardavėjo Reitingus), o " TOBULAS 5 ŽVAIGŽDĖS ". Kai jūs norma laivybos laiko dalį skirkite tarptautinio tranzito į atlygį. Jūsų pripažinimą, padės mums labiau pasitikintys kurti verslą ir tarnauti jums geriau.

Mūsų tikslas yra įsitikinti, kad jūs esate laimingas ir pirkėjo malonią su mumis. Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant bet 1 ar 2 reitingas, neigiamo grįžtamojo ryšio arba atidaryti bet kokį ginčą. Mes suprantame, rūpesčių ir nusivylimų, jums gali turėti, ir padarysime stengiasi išspręsti problemas. Prašome suteikti mums galimybę išspręsti bet kokią problemą.

Apmokėjimas:

Vežimas

Mes Laivas visame Pasaulyje, išskyrus GOA/FPO .

Prekės yra vežamos iš Kinijos, naudojant oro paštu, pasiekti dauguma šalių per 10-20 darbo dienų.

Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių, jis gali trukti iki 20 dienų .

Grįžti

Pls susisiekti su mumis elektroniniu Paštu arba pranešimą prieš jį išsiųsdami nieko atgal.Prekės bus išsiųsti arba Pinigai bus grąžinti, kai tik gausime prekę siunčiate atgal,pls kantriai laukti.

Garantija 1 mėnesio garantija elementą, mes pardavė. Jei prekė yra su defektais, 1 mėnesį, Mes atsiųsime jums pakeisti be papildomo mokesčio, arba siūlome grąžinti po to, kai mes gauti brokuotą prekę.

Pranešimo Prašome palikti savo Kapt.lt vardą ir telefono numerį grąžinimo lauke, ir pasakykite mums savo prašymą išspręsti šią problemą.

Apie mūsų Gamykloje

Mums rūpi mūsų vertinami pirkėjų, jei turite kokių nors klausimų, mūsų Klientų Aptarnavimo darbuotojai bus labai malonu jums padėti. Mes stengiamės atsakyti į jūsų laiškus , tačiau dėl didelės apimties, kasdien gaunamus laiškus ir laiko juostų skirtumas, mes negali būti galėtų atsakyti į jūsų laiškus iš karto. Prašome leisti 24 darbo valandas, mums atsako.

Klientų aptarnavimo yra pirmadieniais-šeštadieniais nuo 8:30 am -- 6:00pm . Prašome susisiekti su mumis el. paštu į visus klausimus jums gali turėti.

Apie Paslaugų Po Pardavimo

1.Mielas Drauge,Jei Gavote Neteisingą Dydis/Spalva/Modelis Prekei ,Prašome Susisiekti Su Mumis Savo Anksčiau Patogumui,Mes Galime Išspręsti, Kad Žemyn Kartu. Grąžinti Ar Išsiųsti.

2.Jei buvo Nepatenkinti Produkto, Prašome pranešti Mums Laiku, Mes Klausytis Savo Balso; Susirūpinimą Savo Naudos,Tada Pasiūlyti Sprendimus!

3. Jei patvirtinantis data yra labai uždara,bet negavote sklype,prieš jūsų bandymas pradėti ginčų,prašome susisiekti su mumis pirma,mes norėtume išplėsti, patvirtinantis dienos jums ir padės sekti sklypas.

4.Visus laiškus bus atsakyta per 1 darbo dieną,todėl, jei turite kokių nors klausimų,prašome nedvejodami kreipkitės į mus,mes padarysime viską, kad padėtų jums.

DUK

1. Q: aš pamačiau, pristatymo laikas yra 20 dienų,jis tikrai turi 20 dienų po apmokėjimo už užsakymą būti išvežti?

A: Mieli,paprastai mes turime pakankamai prekių sandėlyje,po mokėjimo,mes išsiųsime per 48 valandas,pls nesijaudinkite

2. Q: Jei aš nesu patenkintas punktas,arba dydis netelpa,galiu išsiųsti jį atgal ir axchange ji?

A: taip,brangusis,jei esate nepatenkinti su ordinu,galite išsiųsti jį atgal,bet prieš tai pls susisiekti su mumis el. Paštu ar kitais būdais,po to, kai mes gauname tai,mes bus dirbti jums iš karto

Uždaryti Užtrauktukas, Kablys & akių uždarymo
Spalvos latekso korsetas Black Body Shaper
Elemento Tipas Bustiers & Korsetai
Modelio Numeris 4613 Latekso Juosmens Cincher
Lytis Moteris
Plieno kaulų 7 Plienas Kaulų
Apdaila Mygtukas
Dydis XS, S, M, L, XL, XXL, XXXL, 4XL, 5XL, 6XL
Medžiaga Pamušalas
Stilius Sexy
Medžiagos Sudėtis Spandex
Modelio Tipas Kietas
Shapewear Juosmens Cinchers
Prekės Pavadinimas FeelinGirl
Kilmės vieta Guanzhou, Kinija (Žemyninė)
Pakuotės Svoris 0.4kg (0.88lb.)
Pakuotės Dydis 35cm x 22cm x 2cm (13.78in x 8.66in x 0.79in)
Įrenginio Tipas Nustatyti

Panašūs produktai