1Set Dantų Lab Medžiagų Diamond Burs Poliravimo Peties Bur Turėtojas Blokas, Didelis Greitis Handpiece Stomatologas Produktus

€7.71

-14%

€9.07

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: stomatologas produktus, dantų lab, dantų laboratorija produktus, Pigūs stomatologas produktus, Aukštos Kokybės dantų lab, Kinija dantų laboratorija produktų Tiekėjų.

1Set Dantų Lab Medžiagų Diamond Burs Poliravimo Peties Bur Turėtojas Blokas, Didelis Greitis Handpiece Stomatologas Produktų Nemokamas Pristatymas Savybės ir Specifikacijos: 100% brand new ir aukštos kokybės Natūralūs masažiniai milteliai, didelis kietumas, tai galite įsitikinti, bur ryškumą. Kotelis, kuris naudojamas aukštos kokybės nerūdijančio plieno, didelio stiprumo, nėra surūdijęs. Tai gali būti dezinfekuojami pagal aukštos temperatūros ir didelio slėgio. Maksimalus leistinas greitis iki 400 000/min. . Burs skersmuo: 1.6 mm Mėlyna Bur Laikiklį 9 tvirtinimo taškai ,už FG bur ,taškas Didelės Spartos Nemokamas Pristatymas: 1. Visos prekės bus vežamos oro paštu paštu per 2 darbo dienas. Tai trunka maždaug 8-20 dienomis(JAV,CA,AU,UK). Ir 10-35 dienų ir į kitas šalis. 2. Visos prekės yra tikrinamos dėl žalos ar defektų, prieš palikdamas mūsų sandėlyje. Jei turite kokių nors klausimų, prašome leiskite mums žinoti, mes rankena problemą artimiausiu metu. 3. Sekimo numerį yra. Sklypas bus pažymėtas kaip dovana & mažos vertės išvengti muitų. Grąžinimo Politika: 1. Jei turite sugedusį elementą, kurį norite sugrįžti, prašome susisiekti su mumis per 2 dienas nuo gaunate prekę. Visos grąžinimo daiktas turi būti grąžinamas su savo originali pakuotė ir priedai. 2. Mes grąžinsime pinigus jums, kai mes gauti atgal daiktų. Arba pakeisti elementą jums. 3. Jei nesate patenkintas dėl bet kokių priežasčių, prašome susisiekti su mumis el. paštu kokių nors pasiūlymų, ir mes padarysime viską, kad pagerinti paslaugų! Jei jus tenkina mūsų produktų ir paslaugų, jūsų teigiamus atsiliepimus ir 5 žvaigždučių pagirti bus labai dėkingi.

Komponentas Nerūdijančio Plieno
Elemento Tipas Dantų Balinimas
Dydis Moderate
Modelio Numeris Pečių Dantų Burs
NET WT 30g
Pakuotės Svoris 0.04kg (0.09lb.)
Pakuotės Dydis 14cm x 12cm x 3cm (5.51in x 4.72in x 1.18in)
Įrenginio Tipas Nustatyti

Panašūs produktai