Modelis:B11 normų:19-22, kalibravimo šim už injector,common rail, liftas šim nustatyti dydis:1.31 mm-1.40 mm

€11.77

-5%

€12.39

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: normos, B11, Pigūs normas, Aukštos Kokybės b11.

Tokios pačios specifikacijos tikslinimo tarpikliai, mes tai į 10 storis, 10 storis yra nuo plonų į storas, pasirinkta 10 rūšių storis, storis, išsamiai, nuotrauką, ten buvo šiek tiek klaidų, nes kiekviena partija, ten buvo nedidelis skirtumas tarp storis pakavimo, jei pirkėjas reikia tiksliai storis, tiek prašome pastaba, arba pasakyti mums, jei tiesioginės išmokos. Mes numatytasis siųsti dažniausiai informuoja, 10 atsitiktinių storis.

Gaminio pakuotės

mokėjimo terminai

Priimame mokėjimo metodai(Kredito kortelės, Western Union", Banko pavedimu, Moneybookers ir kt.) teikia Kapt.lt sąlyginio Deponavimo tik. Pristatymas Naudojimo Taisyklės

(1) Mes paramos siuntos, DHL, UPS, FEDEX, TNT, AVS ir tt.

(2) prekės bus vežamos tik po to, kai mokėjimas patvirtino, sąlyginio Deponavimo.

(3) Dėl saugumo priežasčių, mes tik laivas užsakymus, pristatymo adresą, kurį registruotų Kapt.lt. Taigi, prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas Kapt.lt, yra teisinga.

(4) klientams iš Rusijos ir kai kurių Rytų Europos šalis, prašome pasirinkti, EMS ar kitas tinkamas Express, kuris yra lengvai muitinės formalumus.

(5) Pirkėjas apmoka importo muitai, muitinės jūsų šalyje.

Mūsų produktai yra eksportuojami į visą pasaulį, buvo plačiai klientai sutinka.

Atsiliepimai

Ji bus vertinama, jei jūs galite patvirtinti, pristatymo ir palikti atsiliepimą apie Kapt.lt po to kai jūs gaunate daiktų.

Jeigu esate patenkinti elementus, prašome palikti teigiamą atsiliepimą. Jei esate nepatenkintas prekės, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį. Mes dirbame kartu išspręsti bet kokius ginčus. Ačiū už jūsų paramą. Įmonės informacija Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę, ir mes tikimės, kad jūs turite malonus apsipirkimas čia.

Įmonė visada pirmenybę kliento poreikius, geriau suprasti jūsų poreikius ir pagerinti mūsų teikiamų paslaugų kokybę;"Šiandien kokybės, rytojaus rinkos, paslaugų amžinai".Mūsų bendrovės klientų aptarnavimo standartų, įdėti jį per mokslinių tyrimų ir plėtros, gamybos, montavimo, pardavimo ir aptarnavimo po pardavimo kiekvieno nuorodą.

1 produkto anksčiau, mes bus griežtą bandymų, siekiant užtikrinti, kad gamykla sekundžių.

2, visi produktai bendrovė, gavusi laukti prekes iš klientų pati kokybės problema, galite susisiekti su mumis, jei norite grįžti.Gauti kliento pranešimas turi būti dvi valandas reaguoti į klientų atsiliepimus.

Laukiu bendradarbiavimo su jumis.

Prekės Pavadinimas DEFUTE
Automobilių Gamintojo Keičiamieji
Už Transporto Priemonių Prekių Ženklai/Modelis Isuzu
Pakuotės Svoris 0.2kg (0.44lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 5cm x 2cm x 2cm (1.97in x 0.79in x 0.79in)

Panašūs produktai