Tinkinti patalpų "PASIDARYK pats" ELP plytų pastatas, žaidimų aikštelė kilnojamojo aplinkai ELP blokai prekybos centro žaidimų aikštelė YLW-EPP0328

€95.01

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: žaidimų aikštelė, žaidimų žaisti, custom žaisti, Pigūs play area, Aukštos Kokybės žaidimų žaisti, Kinija užsakymą žaisti Tiekėjų.

vaikai "PASIDARYK pats" ELP blokų patalpų minkštas žaidimų įranga

Prašome pažymėti): kaina rodoma už vieną kvadratinių metrų,o ne visų žaidimų kaina.

nedarykite, kad šią nuorodą,jei nėra jokių nuostolių priežastis bus atsakingas už pirkėjo!

ar susisiekti su mumis prieš jūsų užsakymą!

Prašome susisiekti su mumis dėl daugiau informacijos apie šį ELP žaidimų,mes galime suprojektuoti patalpų žaidimų aikštelės, pagal jūsų vieta reikalavimas.

Patalpų žaidimų aikštelė bazių vaikams būdinga savybė, ji ne tik daro vaikai laimingi ten, bet taip pat skatina vaikų vaizduotę. Tai paprastai apima oceanball baseinas atsimuša, skaidrių, erdvės-laiko tunelį, sūpynės kamuolys,monkey bar, "playhouse", raketų, platforma, batuto ir pan. Tai mielas ,linksmas, gražus pasaulyje, kuris yra naujas pasirinkimas vaikams.

ELP "PASIDARYK pats" žaidimų aikštelė Privalumai:

1. ELP yra trumpas išplėstas polipropilenas, tai tarsi didelis kristalinių polimerų ir dujų kompozicinių medžiagų, su savo unikalus ir aukščiausios kokybės tapti nauja suspaudimo rezervo izoliacinės medžiagos. 2. Lengvas, geras elastingumas, heatproof, jokio kvapo, 100% perdirbti ir aplinkos. 3. Mes sukurti šį produktą su korėjos vaikas ekspertų. Nėra pramonės dėmių ir jokių nuodų. 4. Atsparus vandeniui ir lengvai valomas, patogus judėti visur, kur jums patinka. 5. Spalvinga ir lankstus blokai įkvėpti vaikų interesų ir talentus.

Tipas patalpų žaidimų aikštelė
Medžiaga Plastikiniai Žaidimų Aikštelė
Modelio Numeris YLW-EPP0328
kategorijos Labirintas
Prekės Pavadinimas YLWCNN
Amžius >3 Metų
Pakuotės Svoris 35.0kg (77.16lb.)
Įrenginio Tipas Kvadratinis Metras
Pakuotės Dydis 100cm x 100cm x 20cm (39.37in x 39.37in x 7.87in)

Panašūs produktai