Nemokamas pristatymas Žalvario Žiedas Stick Žiedas sizer su medžio Rankena (su HK sizer nuo 1-33)

€7.64

-40%

€12.81

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: žiedas sizer, žiedas stick, nemokama žiedas sizer, Pigūs žiedas sizer, Aukštos Kokybės žiedas stick, Kinija nemokamai žiedas sizer Tiekėjų.

Žalvario Žiedas Stick Žiedas Sizer Žiedas Gabaritas Žiedas priemonė su medžio Rankena (su HK sizer nuo 1-33) Aprašymas HK Dydis:nuo 1 iki 33 komplektą sudaro:1 vnt žiedas stick. Žanras: standartinis dydis indikatorius indikatorius matavimo žiedai gali matuoti 33 dydis, paprastai sutampa su piršto žiedo dydis indikatorius naudoti. yra patogus asmeniniam naudojimui, arba papuošalų parduotuvė, rungtynės žiedo dydis sau ar savo klientams. Čia mes garantuojame veiksmų, Dėkoju už jūsų dėmesį.

-- Visi produktai yra tiesiogiai iš gamintojo;

-- Visi jie turi gera kokybė, konkurencinga kaina, puikus techninę paramą, ir puikiai po pardavimo paslaugos;

-- Jūs perkate geriausias kokybės ir mažiausią galimą kainą garantuotas.

-- Mes suteikiame 12 mėnesių garantiją!

Pareiškimas:

Paketas bus pažymėtas kaip dovana su mažesnės vertės, siekiant padėti jums išsaugoti muitų mokesčių. Bet jei jūs vis dar kaltinamas muitinės, mokesčių su mažos sąskaitos, jūs turite mokėti mokesčius savarankiškai. Kaina nėra jokių muitų mokesčių. Vertiname jūsų geranorišką supratimą.

Mokėjimo būdas

Mes priimame 1.Banko pavedimu 2.Alipay 3.Klientai nori naudoti Kredito Kortelės arba Debeto kortelę, kuris taip pat gali atlikti mokėjimą per šiuos du metodus.

Laivybos ir Tvarkymo

1. Keli pirkimai taupymo planas: įsitikinkite, bendrosios išmokos už kiekvieno elemento, kurį laimėjo. Mes bus sujungti laivybos, kai jūs padaryti kelis pirkinius.

Kartais laivybos laikas užtrukti šiek tiek ilgiau, dėl išsiuntimo Vietos ar kitų priežasčių.

2. Teisingai ir pakankamai atitinkamos informacijos: Prašome pritvirtinti savo telefono numerį, kai jums mokėjimo todėl, kad mes galime rašyti savo paketą saugos ir sklandžiai. Visada įsitikinkite, kad suteikti pakankamai informacijos, kad mums padėti atlikti sklandžiai pristatymo.

Grąžinimo politika

1. Grįžti pakuotės turi būti originalioje pakuotėje, viskas turi būti naujas. Trūkstamą dalį arba nieko pradinę būklę, jame negali būti jokios grąžinamosios išmokos. Mes pateikti atitinkamą informaciją Kapt.lt ir Alipay, tokių kaip siuntėjų patvirtinimo ir produktus, nuotraukas. Pakeitimo ir kompensacijos nebus vykdomas tol, kol grąžinti prekę gavo.

2. Per garantinį laikotarpį, visų mainų arba grąžinti dėl defektų nemokamai (Pirkėjas yra atsakingas už laivybos mokesčiai). Mes visuomet rūpinamės, jūs mūsų vertingų klientų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus per . Jūsų pasitenkinimas yra visada, mūsų top atlygį.

Elemento Tipas Papuošalai, Įrankiai Ir Įrengimai
Produkto Savybės Papuošalai, įrankiai
Pavadinimas HUAHUI
Modelio Numeris HH-B08
Elemento Aukštis 1inch
Medžiaga Metalo
Papuošalai, Įrankiai Ir Įrengimai Tipas Žiedas Sizers
Prekės Svoris 0.5
Metalų Tipas Vario
Prekės Skersmuo 1inch
Elemento Ilgio 3inch
Elemento Plotis 1inch
Pakuotės Dydis 25cm x 18cm x 29cm (9.84in x 7.09in x 11.42in)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.5kg (1.10lb.)

Panašūs produktai