Wen Rankomis Dažyti Batus Originalaus Dizaino Užsakymą Kokoso Palmių Balta Aukšto Viršų Drobė Sportbačiai Moterims, Vyrams

€40.27

-35%

€61.96

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: sportiniai batai berniukams, sportbačiai springs, avalynės didmeninė, Pigūs sportiniai batai berniukams, Aukštos Kokybės sportbačiai springs, Kinijos batų didmeninių Tiekėjų.

Rasti Savo Batus Dydis

PRAŠOME ATKREIPTI DĖMESĮ:

PRIEMONĖS JŪSŲ KOJŲ yra vienintelis teisingas būdas pasirinkti savo dydį

Prašome dėvėti kojines priemonė pėdų ilgio.

Prašome prisiminti, kad pasirinkti tinkamą dydį matuojant pėdos ilgį.

1 ŽINGSNIS: atsistokite tiesiai ant kieto paviršiaus su jūsų kulnas nuo sienos;

2 ŽINGSNIS: Padėkite koją ant popieriaus tuščių popieriaus šeimininku prie grindų;

3 ŽINGSNIS: Pažymėkite ilgiausiai dalį savo koja (toliau kulno iki kojų ilgis) ant popieriaus. Pakartokite su kita koja, taip, į dešinę ir į kairę dydžiai gali būti skirtingi;

4 ŽINGSNIS: Išmatuokite ilgį su liniuote ir sužinoti, dydį, žemiau grafike.

Wen batai yra Unisex.Dydis galimybė-MENS JAV dydis, jei jūs dėvėti Moteriški dydis,konvertuoti savo dydį į (MENS JAV) dydis, matuojant.

Pasirinkite dydį didesnis nei faktinis cm matavimo RIEBALŲ kojų ar norite dėvėti daugiau prarasti.

Produktų Įvedimas

Rankomis dažyti batai taip pat yra vadinami Grafiti batai. Tapytojo dažai ant batai kietosios spalvos ranka, naudojant specialų pigmentą. Dizainas gali būti viskas patinka anime, piešimas realus asmuo, kraštovaizdžio, augalai, simboliai, ir pan. Rankomis dažyti batai yra ne tik meno kūrinius, bet ir praktinės naudos.

Vandens įrodymas pigmentas naudojamas visuose batuose Wen, todėl galima plauti batus, bet prašome NE teptuku dažai stipriai arba naudoti jokių baliklių, skalbimo mašina neleidžiama.

Rankomis Dažyti Batus

Tuščias Batai

Tapybos Procesas

Imtis Balinimo batai pvz.:

1. Piešti miniatiūras

2. Užpildykite nupiešti su paint

3. Įmantrus dizainas

4. Apdaila

Įvadas Skalbimo Rankomis Dažyti Batus

1. Pamirkykite batai su vandeniu;

2. Plauti batus su reguliariai muilu arba plovikliu;

3. Nuplaukite muilu arba plovikliu toli švariu vandeniu;

4. Padengti batelius " paviršiaus audinių, kol jie gauna sausa, tai yra užkirsti kelią dažus nuo blukimo pagal saulės.

Pirkėjas Skaityti Mokėjimo Būdą Mokesčių/Custom Mokestis

Tai pirkėjas privalo sumokėti už visus mokesčių ir muitinės mokestis, kuris gali būti reikalingas, kai kuriose šalyse, tačiau mes siūlome ką padėti, mes galime padėti išleisti sklypų, ir jei jūs žinote, kaip išvengti mokesčių ar sumažinti mokesčių mažesnis, susisiekite su mumis prieš batai yra vežamos.

Pakavimo Laivybos Atsiliepimus

Mes darome viską, kad gauti savo pasitenkinimą, ir jūsų teigiamus atsiliepimus yra motyvacija, kuri gali padėti mums pasiūlyti geresnes paslaugas. Jei jums patinka batai, prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą, kurios kainuoja mažiau nei vieną minutę, jei ne, susisiekite su mumis laisvai ir mes reslove problemą artimiausiu metu.

Teigiamas grįžtamasis ryšys suteikia jums papildomų $5 Nuolaida kitą užsakymus iš jums ar jūsų draugams. Tuo pačiu metu, dalintis šiuos batus dėl savo socialinių tinklų, pavyzdžiui, facebook, twitter, google+", instagram, ir tt gali padėti jums gauti dar 5% NUOLAIDA Nuolaida. Tiesiog susisiekite ir pasiūlyti mums savo ankstesnio užsakymo numerius ar nuorodas į puslapius, kur norite pasidalinti batus, mes peržiūrės bei mažesnė kaina už jus. Papildoma nuolaida taikoma visų elementų, įskaitant pardavimo elementus.

Grąžinimo/Keitimo

Grąžinimo ir keitimo priimami per 7 dienas nuo gausite batai. Mes nesame atsakingi už bet kokius krovinius grįžo batai neteisingas dydis, kurį pasirinko patys. Mes grąžinsime jūsų pinigus arba laivas, jūs kitos poros tinkamo dydžio po grįžo batai atvykti.

Tinkinti Savo Batus

Susisiekti ir pasiūlyti savo idėjas ir nuotraukas dizaino, tada dailininko bus dažų batai, kaip jūs norite, yra 5 spalvų, galite pasirinkti: Shop Istorija

Sveiki atvykę į Wen Pavyzdinės parduotuvė Ranka tapyta drobė batai. Wen turi daugiau nei 4 metų patirtį, siūlo rankomis dažyti batus. Rankomis dažyti batus, čia yra visiems apie savo unikalumą ir individualumą. Jūs galite rasti įvairių dizaino animacinių filmų anime, piešimas realus asmuo, kraštovaizdžio, augalai ir kt. Tuo pačiu metu, jūs galite tinkinti unikalus batai su bet kokio kito dizaino, jūs norite išreikšti savo meilę kitiems. Žmonės, kurie pirko iš mūsų, naudojami šie rankomis dažyti batus plačiai vestuvių, gimtadienio, diplomas, Kalėdų sukaktuvių ir kt.

Wen parduotuvėje komanda dizaineriai ir dailininkai, kurie sudaro Wen, vyriausiasis dizaineris, ir kiti dailininkai, Alisa, Michelle ir Jennifer. "Vienas su vienu" klientų aptarnavimo darbuotojai atsakys jums nedelsiant apie kiekvieną klausimą, prašome kantriai laukti ir tada, kai nėra greitą atsakymą dėl laiko tarpas. Klientų aptarnavimo jus informuoti apie būklę, nes jums pirkti.

Per pastaruosius 4 metus, mes jau gavo daug teigiamų atsiliepimų iš klientų, kurie yra pagrindinė motyvacija mums eiti į priekį. Kai mama iš Amerikos parašė mums laišką, labai ačiū už batai ji nupirko jai 2 sūnūs, ji šypsojosi su ašaromis, kai berniukai buvo crazy apie tuos batus ir pabučiavo, kai jie pamatė, batai. Tuo pačiu metu, mes sužinojome daug iš ne teigiamų atsiliepimų, kurie mums padėjo geriau paslaugos ir kokybės batai.

Mūsų klientai, pasklidusių po visą pasaulį, tačiau meno ateina iš gyvenimo su ne riba. Kiekvienos valstybės Wenartwork myli gyvenimą ir gyvybę, yra įkvepia mums kurti naują dizaino batų.

Dizaineris/Dažytojo Klientų Aptarnavimo, Logistikos

Tai reiškia Wen , kurie daro viską, kad rankomis dažyti batai patogus, gražus, asmeninį ir praktiška.

Modelio Numeris N32
Atletiškas Batų Tipas Riedlenčių Batai
Lytis Vyrai
elementai totem
Pamušalas Drobė
Batų Dydis 9.5, 9, 8.5, 8, 7.5, 3.5, 4, 4.5, 5, 6, 6.5, 7
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Funkcija Rankomis Dažyti
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Lygis Praktika Profesionalus
sporto tipas FINALAS EVO
Viršutinė Aukštis Aukštas
Stilius Klasika
Išleidimo Data Summer2017
Uždaryti Tipas Nėriniai-Up
Batų Plotis Vidutinės(B,M)
Taikoma vieta Betoninės Grindys
Padas Medžiaga Guma
Kulno Tipas Butas
Vidpadžio Medžiaga Latekso
Prekės Pavadinimas Wen
Batviršio Medžiaga Drobė
Pakuotės Svoris 1.0kg (2.20lb.)
Pakuotės Dydis 30cm x 18cm x 10cm (11.81in x 7.09in x 3.94in)
Įrenginio Tipas Pora

Panašūs produktai