Karšto Madinga Papuošalai Bijoux Cirkonis Dvigubai Drugelis Pakabukai Papuošalai Priėmimo Didmeninė Vario Spalvinga Gyvūnų Pakabukai "Pasidaryk Pats" Dovanų

€10.76

--9%

€9.88

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: pakabukai papuošalai, drugelis pakabukai, gyvūnų pakabukai, Pigūs papuošalai pakabukai, Aukštos Kokybės drugelis pakabukai, Kinijos gyvūnų pakabukai Tiekėjų.

Karšto Madinga Papuošalai Bijoux Cirkonis Dvigubai Drugelis Pakabukai Papuošalai Priėmimo Didmeninė Vario Spalvinga Gyvūnų Pakabukai "Pasidaryk Pats" Dovanų

Dydis:60*38mm

Svoris:11g

Medžiaga:varis+cirkonis+rose gold/gold/platinum padengtą

Žavesio Jungtys

1. Dėl kokių nors priežasčių jūs nepatenkintas prekės, mes priimame grąžinimas ir mainai per 7 dienas po to, kai gavote jūsų prekė ir jums reikia sumokėti grąžinimo laivybos kaina.

2. Jei jūs turite gauti produktai negerai, arba su defektais, tranzito, prašome pateikti nuotrauką ir susisiekti su mumis iš karto dėl pakeitimo arba remonto, jei pakeitimas nėra,mes išsiųsti arba visiškai išsiųsti pinigus jums.

3. Jei negaunate daiktus, kai jūsų apsaugoti laikas bėga,prašome susisiekti su mumis,kai mes pasitarkite su express įmonė, mes galime išsiųsti prekes ar suteikti jums visa grąžinamoji išmoka.

4. VISŲ PROBLEMŲ, prašome susisiekti su mumis iš karto, prieš atidarydami ginčo ar duoti neigiamų atsiliepimų ,mes rankena per 23 darbo dienų ir duoti jums geriausią sprendimą.Ačiū iš anksto.

1. Jūsų atsiliepimai mums yra labai svarbus , jei jūs patenkinti mūsų daiktų ir mūsų paslaugos, prašome imtis minutę palikite mums teigiamą grįžtamąjį ryšį su 5stars ,mes vertiname tai.

2. Niekis kokios priežasties jūs nesate patenkinti.atsiprašome, jūsų nuoširdžiai.Prašome susisiekti, ir duoti yra galimybė suteikti geras sprendimas, kol jūs suteikiate mums neigiamų atsiliepimų,mes padarysime viską, kad patenkinti savo poreikius.

3. Jūs galite susisiekti su mumis, palikdami žinutę Kapt.lt ar TradeManager. Mes atsakysime per 24 valandų darbo dienų ,per 36hours savaitgalis .Jei mes turime Kinijos Nacionalinės Šventės-atsakymas bus atidėtas , tikiuosi, jūs galite suprasti.

4. Ačiū jums už visą jūsų supratimą ir malonu apsipirkti.

Bauda ar Mados Mados
Pakabukai Tipas Gyvūnai
spalva rose aukso,auksas,platina
Dydis 60*38mm
Mikro nutiesti papuošalai Derliaus Priedai
Elemento Tipas Pakabukai
"PASIDARYK pats" Amatų gyvūnų pakabukai
Modelio Numeris pakabukai papuošalai priėmimo
Medžiaga vario,cirkonis
jungtys papuošalai priėmimo didmeninė pakabukai
Stilius Madinga
prekių papuošalai pakabukai už apyrankę
Prekės Pavadinimas JUYA
Metalų Tipas Vario
Pakuotės Dydis 10cm x 5cm x 2cm (3.94in x 1.97in x 0.79in)
Pakuotės Svoris 0.01kg (0.02lb.)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai