XCMAN Neperšlampamą Maišą Sauso Maišą BONUS Valtys, Kempingas,Baidarės - Sausas Maišas Vandeniui 30L - Su Oro Vožtuvas Ir Dvigubi diržai

€19.62

-4%

€20.65

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: premijos, Pigūs premija, XCMAN Neperšlampamą Maišą Sauso Maišą BONUS Valtimis, Kempingas, Baidarės Sausas Maišas Vandeniui 30L Su Oro Vožtuvas Ir Dvigubi diržai.

XCMAN Neperšlampamą Maišą Sauso Maišą BONUS Valtys,Kempingas,Plaukimas,Vandensvydis,Snieglenčių sportas,Žygiai,ir Baidarės -Sausas Maišas Vandeniui 30L - Su ORO VOŽTUVAS Ir Dvigubo petnešėlėmis - SU Vandeniui Mobilųjį Telefoną Atveju XCMAN roll-top kuprinė yra jūsų ;ultimate pilotu, vandens, kalnų, miškų ;ir miesto džiunglės,plaukimas,vandensvydis ,snieglenčių sportas. Apsaugo jūsų įrangą, kuri bet kokiomis sąlygomis - net vandenį ir subzero temperatūra. Peties dirželis yra ne tik kolonėlė, bet taip pat nuimamas lengvai atlikti. IŠLAIKYTI SAVO PAVARA SAUSAS, atsparus vandeniui sausas krepšys yra pagamintas iš tvirto aukštu stiprumo PVC medžiaga, kuri sukuria vandens, sandarus sandarinami išlaikyti savo pavara, kaulai, sausas ir purvą.

Specifikacija: 30L dydis: 9.5" skersmuo x 28" aukštas / 8 galonų / 1,830 kubinių colių 670 g / 23.65 oz INFLIACIJA ir SUSPAUDIMAS ORO VOŽTUVAS: Jūs žinote, ką sucks apie labiausiai suspaudimo maišai? Jie negali išlaikyti savo stuff sausas. Jūs žinote, ką uolų apie mūsų sauso maišai? Dvejopo būdu oro angos kompresai pack daugiau daiktų arba didinama plūduriuoti ant vandens.

Ergonomiškas Dizainas: Roll viršų ir sagtis suteikia lengva nešimo rankena. Reguliuojamas ir nuimamas peties dirželis per petį arba per krūtinę vykdyti. Visą siūlę ruoniai už papildomą neperšlampama apsauga

Atsparus vandeniui Telefono dėklas: elektrai Laidaus plastiko, kurios leidžia pilnai išnaudoti bet kurio telefono, kai telefonas yra visiškai apsaugotas atveju. Jei turi dideli plastikiniai langai į abi puses, todėl jūs galite pasiimti kristalų aiškias nuotraukas, o ji yra viduje atveju. Tinka visi telefonai iki 6" įstrižai dydis(4.25"*7.78"). Ateina su nuimamas nailono virvelę išlaikyti aplink jūsų kaklą už greitą prieigą.

Prekės Pavadinimas XCPLUS
Modelio Numeris A603 SERIJA
Applicabel taikymo sritis Valtys,Kempingas,Baidarės,snieglenčių sportas
PVC storis 0.52 mm
spalva Geltona,Mėlyna,Oranžinė
Funkcija oro vožtuvas
Medžiaga 500D PVC Tentas
Vandeniui Lygis IPX6
Pakuotės Svoris 0.68kg (1.50lb.)
Pakuotės Dydis 35cm x 30cm x 6cm (13.78in x 11.81in x 2.36in)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai