SFFZ Aukštos Kokybės Moterų Ilgi Megztiniai 2018 Naujas Mados Atsitiktinis Vilnos Mišinys Mezgimo Suknelės Velniop Kaklo Negabaritinių Puloveris 6140

€19.78

-31%

€29.08

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: negabaritinių megztinis, megztinis mados, moteris ilgai megztiniai, Pigūs negabaritinių megztinis, Aukštos Kokybės megztinis mados, Kinijos moterų ilgi megztiniai Tiekėjų.

DUK: Q:Kaip aš galiu mokėti už mano pirkti? A: mes priimame šiuos mokėjimo būdus: kreditinė kortelė; moneybooker;T/T;western union. Q:Kiek tai kainuos, kad laivas į savo šalį? A:Paketas mažiau nei 2 Kg bus išsiųstas Kinija Paštu oro paštu, kuris yra nemokamas pristatymas į 26 šalis taip: Jungtinės amerikos valstijos; Jungtinė Karalystė; Australija; Brazilija; Kanada; Italija; Turkija; Ispanija; Malaizija; Prancūzija; Rusija; Švedija; Naujoji Zelandija; Norvegija; Šveicarija; Japonija; Tailandas; Airija; Izraelis; Belgija; Lenkija; Pietų Korėja; Austrija; Vokietija, Danija, Singapūras. Kitų šalių ir pakuotės daugiau nei 2 Kg, pirkėjai turi sau visą laivybos kaina . Q:ar Yra koks nors sekimo Numerį mano prekę? A: Taip, mes laivas kas, kad su savo Sekimo Numerį, ir jūs galite peržiūrėti siunta staus atitinkamoje interneto svetainėje. Q:aš esu perpardavinėtojas,norėčiau pirkti daug vienetų, savo daiktą, kokia didmeninė kaina? A: Labas,ačiū už jūsų užklausą, jei norite pirkti didelio kiekio, prašome siųsti laišką į mus, mes suteikiame jums geriausią kainos, ačiū!

Technics Kompiuterio Megzti
Prekės Pavadinimas SFFZ
Rankovės Stilius Batwing Rankovės
Modelio Tipas Spausdinti
Modelio Numeris 6140
Elemento Tipas Puloveriai
Medžiagos Sudėtis 5%Vilna +45%Akrilas+50%Nailonas
Storis Standartas
Drabužių Ilgis Ilgai
Lytis Moteris
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Apykaklės Velniop kaklo
Sezonas Pavasaris / ruduo / žiema
Medžiaga Nailonas,Akrilas,Vilna
spalva Balta / Abrikosų / Pilka
Uždaryti Tipas Nėra
megztinis stilius Mados / Casual / Naujumas
Dydis One Size
Apdaila Nėra
Stilius Atsitiktinis
Pakuotės Dydis 20cm x 10cm x 3cm (7.87in x 3.94in x 1.18in)
Pakuotės Svoris 0.35kg (0.77lb.)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai