(LH07)Fetišas, Lateksas visa galva žmogaus Anatomijos vyrų veido latekso kaukė SM uždusinti Gumos gaubtu SM uždusinti Kaukė fetišas dėvėti

€49.56

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: dėvėti, Pigūs dėvėti, (LH07)Fetišas, Lateksas visa galva žmogaus Anatomijos vyrų veido latekso kaukė SM uždusinti Gumos gaubtu SM uždusinti Kaukė fetišas dėvėti.

Aprašymas:

Vyrų mask, default atidaryti tik nosį, jei norite atidaryti akis, burna, plz imtis pastaba, kai jūs pateikiate užsakymą.

Spalva: Skaidri, Kūno, Juoda

Dydis: Tinka galvos dydis 59-63m, kaklo dydis 40cm

Storis: Plonos storis 1mm storio 1,8 mm, stiprus stereofoninio įspūdžio.

Medžiaga: 100% natūralus lateksas geras kvapas ir geros elastingumą.

Užtrauktukas: Atgal užtrauktukas lengva nešioti

Tai, kaip atverti akis ir atidarykite nosis atrodo.

Poliravimo

Jūsų drabužis jau bus jums pristatyta unshined. Valymo, mes rekomenduojame jums naudoti silikono pagrindu lenkijos, tokių kaip'Eros Bodyglide 'or" Eros Kultas Padažu Pagalbos.

Niekada blizgesį, naudoti baldai, lenkų ir venkite aliejaus pagrindu tepalai ir kremai, kaip šie sunaikinti gumos.

Netrinkite išorinis paviršius jūsų drabužis per sunku, arba su šiurkščiu audiniu, kaip blizgus paviršius gali būti visam laikui subraižyti.

Valymas

Galima plauti gumos drabužiai švaraus šilto vandens. Išvengti ploviklių ir muilu. Visada nubraukti vandens perteklius minkštu rankšluosčiu ir palikite išdžiūti butą ar pakabinti lašelinę sausas. Kaučiukas gali būti subraižytas, jei trinamas per sunku, todėl būkite švelnus.

Niekada būgniniai sausas, sausas valymas ar geležies drabužis.

Saugojimas

Latekso drabužiai yra geriausias saugomi pakabinti į spintą atokiau nuo šilumos šaltinių, šviesos (ypač ryški saulės šviesa ir stiprios UV šviesos, kurios bus sumenkinti šviesios spalvos drabužius), metalai, aliejus, tirpiklių, tepalų ir ugnį. Išvengti drėgmės laikymo sąlygos.

Grąžinimo/Keitimo. 100% Pinigų grąžinimo garantija dėl kiekvieno daikto Grąžinimo/Keitimo per 1 savaites, jei nepasitenkinimą. Plz pašto prekės grįžti į pradinę būklę, jums bus gauti savo pinigus atgal. Laivybos mokestis laivybos kompanija, todėl aš galiu tik grąžinti produkto pinigų. Ačiū! Apie atsiliepimą. Grįžtamasis ryšys yra labai svarbus už mane,taigi, prašome munificent palikti man postive atsiliepimus, jei jums patinka mano straipsniai ir malonu su mano paslaugų. Jei nesate patenkinti savo produktą ar paslaugą, pasakykite man savo pasiūlymą, aš pabandyti mano geriausia tobulinti ir suteikti jums gerą sprendimą. Prašome suteikti man galimybę prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Labai ačiū už jūsų pagalbą.

Medžiaga Latekso
Lytis Unisex
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Dydis Thickness 1mm, Super thick
Specialios Paskirties Kostiumai
Seksualinio Pobūdžio No
Nepadori Nuotrauka No
spalva Skaidrus, Juoda, Minkštimas
Pakuotės Dydis 45cm x 45cm x 45cm (17.72in x 17.72in x 17.72in)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.5kg (1.10lb.)

Panašūs produktai