RAUDONA 12 Smeigtukai permanentinis Makiažas Antakių Tatuiruotė Ašmenys, Skirti 3D Siuvinėjimas, Rankinis Tatuiruotė Pen Mašina Microblading Adatos 50pcs/daug

€11.77

-5%

€12.39

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: microblading adatos, permanentinis makiažas, permanentinis makiažas peilis, Pigūs microblading adatos, Aukštos Kokybės permanentinis makiažas, Kinija permanentinis makiažas ašmenys Tiekėjų.

Ačiū už Žengia Pagal Įsigyti daugiau prekių parduotuvė

50 vnt politikos suderinamumo vystymosi labui 12 Smeigtukai permanentinis Makiažas Antakių Tatuiruotė Ašmenys, Skirti 3D Siuvinėjimas, Rankinis Tatuiruotė Pen Mašina Microblading Adatos

Aprašymas: Saugus Ir Cle yra. Aukščiausios kokybės ir atitinka tarptautinės kosmetologijos ir medicininių reikalavimų . Sterilizavimo patvirtintas Gamma Ray", Atitinka Vyriausybės Sterilizacija Gaires. Vienkartiniai, vienkartinio naudojimo. Atskirai supakuota.

Savybės: Pavadinimas: Rankinis Pen Geležtės Būklė: visiškai Naujos Adatos Medžiaga: T ype 316 Nerūdijančio Plieno Modelis: 12 adatų Kiekis: 50pcs/daug Adatų Skersmuo : 0,25 MM Svoris: 1.0 g/vnt spalva: raudona

Komplektą Sudaro: 50pcs/daug Geležtės permanentinis Makiažas Vadovas Pen

Paveikslų Paroda

Laivas, kurį Kinija paštu, oro paštu , reikia 30-35 darbo dienas nuo pristatymo.

JEI jums reikia naudoti greičiau išreikšti, pavyzdžiui, DHL, EMS, ar kitų Express " Paslauga. Importo muitai, mokesčiai, mokesčių, nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas. Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

Prašome patikrinti, su savo šalies postas, ką šie papildomi kaštai bus prieš bet kokį siūlymą, arba pirkimo. Pardavimo sąlygos !!!

Mes parduoti produktus visame pasaulyje, ir pažymėti juos kaip Dovanas, arba Mėginiai, kurių tikroji vertė, ir gali būti, Muitinės Mokestis kilti, kai jie eina per muitinės įstaigą, mes negali pranešti jums iš anksto, atkreipkite dėmesį, kad dabartinė Politika Muitinės formalumų jūsų šalyje.

Kaip daiktų sau, jūs taip pat esate atsakingas atkreipti dėmesį, ar jie yra importuotini elementus į savo šalių, jeigu NE, prašome nedėkite kad ant jų, mes patvirtinu, pranešti, kad jums atkreipti dėmesį jis iš anksto prieš apsipirkimo!

Mokėjimo terminai

Mes priimame mokėjimo būdą, kurį sąlyginio Deponavimo, offline mokėjimo (Banko pavedimu, ir "Western Union").

Terminai ir Sąlygos(DUK)

7 dienų Grįžti&Keistis Politika---dieną, kai prisijungiate į paketą.

(1)Prašymo grąžinti arba pakeisti elementus:

Už tai, ką norite pakeisti, jūs turite mokėti už laivybos mokestis sau per 7 dienas po to, kai gausite prekes.

(2) Mano sugrįžimas buvo tvarkomi, bet man nebuvo grąžintas mano pristatymo mokestis?

Pristatymas yra negrąžinamas, išskyrus atvejus, kai mes padarėme laivybos klaida

(3) noriu grąžinti ar pasikeisti savo pirkimo! Ką daryti?

Jei nesate 100% patenkintas mūsų daiktų. Galite grąžinti arba pakeisti savo prekės (- ių), visiškai grąžinti per 7 dienas nuo tos dienos, kai pasirašyti paketą. Tačiau jums reikia mokėti grįžti s, laivybos mokestis nuo jūsų pačių.

Prašome susisiekti su manimi, prieš jums laivo sklypo.

Pašto ir Laivybos politika

(4)Mes laivo elementus, kad jūs 1-2 darbo dienas gavęs jūsų mokėjimą.

su registruotu oro paštu, ir mes atsiųsime jums sekimo numerį mes laivo elementus, prašome patarti. Paprastai jis trunka 3-4 savaites daugelyje šalių, pavyzdžiui, inOceania, Artimųjų Rytų, Europos ir Šiaurės Amerikos šalių(išskyrus JAV per E-pakelis 15-20 darbo dienų), O tai trunka taip ilgai, kaip 30-35 darbo dienų kitose šalyse, pavyzdžiui, inAfrica ir Pietų Amerikoje, prašome patarti.

(5)Jei galite, pavyzdžiui, greičiau pristatymo būdą, jums yra leidžiama mokėti papildomai, laivybos mokestis už aiškiai(kaip DHL,UPS, EMS ir "FedEX"). Mieli Pirkėjai: Prašome nedvejodami kreipkitės į mus jeigu turite klausimų arba problemų, bet kuriame taške. Mes visada pasiruošę ir norintys padėti jums. Labai ačiū už visų jūsų palaiko!

Adatos Modelis 12PIN
Modelio Numeris 12PIN
Tipas Tatuiruotė Adatos
Prekės Pavadinimas EZ
spalva Raudona
Kiekis 50pcs/daug
Pakuotės Dydis 10cm x 10cm x 5cm (3.94in x 3.94in x 1.97in)
Pakuotės Svoris 0.1kg (0.22lb.)
Įrenginio Tipas daug (50 vnt/lot)

Panašūs produktai