Mikė Pūkuotukas Tigras Atminties Pagalvę 40x25cm Miegamojo Puošimas Vaikai Mergina vaikiška Lovelė Lovelę Lovos Patalynės Lėtai Rikošetas Bangų Putos Miega

€24.51

-44%

€43.78

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: atminties pagalvė, atminties putų pagalvės, putų pagalvė, Pigūs atminties pagalvė, Aukštos Kokybės atminties putų pagalvės, Kinija pagalvę putų Tiekėjų.

.Prekė: Mikė Pūkuotukas Tigras Atminties Pagalvę 40x25cm Miegamojo Puošimas Vaikai Mergina vaikiška Lovelė Lovelę Lovos Patalynės Lėtai Rikošetas Bangų Putos Miega Geltona Spalva

.Prekės Ženklo Pavadinimas: Disney

.Dydis: 40x25cm (16x10Inch)

.Fasuotė: 1pc Atminties Pagalvė

.Dangtelio Medžiaga: 100% medvilnė, 600 sriegis skaičius

.Užpildas: Poliuretano

.Technoloty: aukštos kokybės Atminties Forma, Išardyta Danga, aukštos raiškos, Reaktyvusis spausdinti

.Tipas: Disney Mikė Pūkuotukas Pagalvės, Disney Animacinių filmų Kelionės Pagalvę, Vaikų Mesti Pagalvės, Mergaitės Atminties Pagalvę, Berniukai Pagalvę, Vaikų Miegamasis Apdaila, Maža Lovelė Lovelę Pagalvės

1. Mes turime kitų vienetų patalynė su patį modelį, todėl, jei jums jų reikia, pabandykite peržiūrėti mūsų kategorijos.

2. Prašome leisti 1-2cm klaida, nes skirtingų measuremen.

3. Spalva tikrasis prekė gali nežymiai skirtis nuo aukščiau vaizdai dėl di veršelių kompiuteriai ekrano spalvos skirtingai.

4. Rinkinį paprasta PVC, jokių dovanų dėžutės, nes tai sunkus ir didelis volumn, todėl, jei jums reikia dovanų dėžutė, turėtų papildomai mokėti tam tikrą mokestį, susisiekite su mumis jei jums reikia, prieš užsakant.

1. Pagalvė Padengti: skalbti Mašinoje-Sausas valymas-Naudoti švelnų muilą-be baliklio-Cool geležies, jei reikia.

2. Pirmo plovimo gali paprastai išnyks spalvą nustatyti priimtinu būdu. Dėl šios priežasties, kai jums plauti nustatyti pirmą kartą, nemaišyti su kitomis tekstilės elementus savo plovimo mašina.

3. Geriausia plauti rankomis vandenyje, ne aukštesnėje nei 30 laipsnių atskirai. Nemerkite nustatyti per ilgai.

4. Pagalvės Užpildas: Sauso valymo tik.

1. "FEDEX", UPS, DHL, TNT, EMS ORO PAŠTU, ir kitiems specialiųjų laivybos mes nuspręsti, laivybos būdas, visi turi sekimo numerį.

2. Muitinės ir pareigos yra kliento atsakomybė.

3. nemokamas pristatymas ne, reiškia pirkėjui nereikia mokėti papildomų muitų

4. Dėl užsakymą problema, mes visada rašyti mažos vertės.

1. Mes pasiūlyti grąžinamąsias išmokas arba mainų patalynės komplektas. Visi grįžta/mainai turi pranešta mums 48 valandų produkto gavimo. Grąža/mainai turi būti gautas mums per 15 dienų uždaryti tvarka. Grąžinamosios išmokos, yra suteiktas kai produktas yra grįžti. Laivybos ir tvarkymo mokestį, draudimo ir grąžinimas prekių negrąžinami visiems grąžinti arba keistis objektais.

Pirkėjas turi mokėti už laivybos mokestis grąžinimo/keitimo.

2. Visi grįžta/mainai turi būti originalioje pakuotėje ir resalable būklės . Mes negalime priimti jokių panaudota, nuplauti, tamsintas, sugadintas, raukšlėta ar sutepti ir pan.

1. Prašome palikti teigiamą atsiliepimą gavę tai bedline antklode padengti nustatyti elemento.

Prašome susisiekti su mumis, jei esate nepatenkinti mūsų produktų ar paslaugų prieš jums paliko neigiamų atsiliepimų, mes stengiamės padėti jums išspręsti bet kokias problemas.

2. Mums bus malonu daryti gerą verslą su jumis.

3. Bendravimas, geriausias būdas išspręsti bet kokius ginčus.

1. Mūsų gauti klientų aptarnavimas padės jums bet kokią problemą ar klausimą, kurį gali turėti.

2. Visi El. laiškai bus atsakyti per 12 valandų.

3. Prašome įsitikinkite, kad nuoroda UŽSAKYMO NUMERIS, kad perki su VISA korespondencija.

4. Laivybos, tvarkymo mokestis, Mokėjimo nurodymus, Grąžinimo politika yra dalis Pardavimo Sąlygos. Mes manome, jūs turite perskaityti ir priėmė juos, jei jūs užsakymus.

Sveiki, viena iš pirmaujančių tiekėjų, patalynės komplektai ir namų dekoro Kinijoje. mes esame įgalioti "Walt Disney Company". mes siūlo Disney patalynės komplektai, antklodžių užvalkalus nustatyti, antklodės, antklodės, paklodės, patalyne, lovatiesė, užvalkalai, pagalvės shams atvejais, antklodes, chalatą, rankšluostį, virtuvės dalykėlių geros kokybės už labiausiai prieinamą kainą kiekvienam svečiui pasaulyje. ir mes turime daugiau skirtingų "Disney" Personažas: Mickey ir Minnie Mouse, Automobilių Žaibas Mcqueen ir reikmenys, Automobilių, Sušaldyti vaikai patalynė, Mikė Pūkuotukas collectionand, "Disney" Princesė kolekcija ir kitų žinomų Disney simbolių patalynė. daugiau įvairių audinių, tik, pavyzdžiui, medvilnės, šilko, tencel ir bambuko pluošto ir kt. Mes numatyta šimtai specialius produktus pasaulinės pirkėjai. Mūsų pirkėjai yra iš JAV, Europoje, Australijoje ir Azijoje-iš viso daugiau nei 230 šalių visame pasaulyje. Mes taip pat pasigirti daugiau nei 10 mln. produktų sąrašai iš mūsų gamyklos. Čia, tarptautinės pirkėjai gali įsigyti platų produktų asortimentą, labai žemas kainas. Be to, mūsų klientai taip pat gali mėgautis užsakymą pagaminti daiktų, patalynės komplektai, kurie gali būti labiau tinka jums.Visi produktai, mes parduoda, yra pagaminti iš aukščiausios kokybės medžiagų ir eiti per griežtą patikrinimą. Mes elitinio komanda su profesionalių įgūdžių ir neribotas kūrybiškumas pakratai rinkiniai ir kiti parduodami daiktai padaryti.

Winnie the Pooh collection: patalynės komplektas Mikė Pūkuotukas antklodė padengti patalynė kūdikių lopšius, vonia ir paplūdimio vaikų rankšluostį, patogu, rankšluostį, poncho – gobtuvu rankšluostį, akrilo ir vilnos antklodė antklodė su simbolių mažai draugų iš animacinis serijos su "Disney" Mikė Pūkuotukas. Pūkuotukas, Christopher, Tigras, Paršelių ir Asilas – nuo Hundred Acre Wood būti kartu su savo vaikais, o žaisti, maudytis ir miegoti. Komplektai patalynė su antklode padengti 150x200 cm, 200x230 cm, 220x240 cm, su užvalkalas 50x70 cm. Saugus kūdikio odos oryginal tekstilės Disney licencija ir sertifikuoti pagal OEKO-TEX 100, gražus spalvų ir aukštos kokybės 100% medvilnė gali būti puiki ir praktiška idėja dovana berniukas ir mergaitė iš bamblys ikimokyklinukas.

Prekės Pavadinimas DISNEY
Įdaru 100% Poliuretano
Dalis Kaklo
Audinio Skaičius 40
Naudoti Dekoratyvinis,Kūno,Kelionės,Patalynė
Medžiaga 100% Medvilnės
siūlų skaičius 500TC
Formos banga
reitingas klasės
Modelis Disney " Mikė Pūkuotukas
Dydis 40x25cm
Modelio Numeris Disney Pagalvės
Svoris 0.5-1 kg
spalva Geltona
Funkcija Atminties,Anti-Static,Aušinimo,Masažas
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 1.3kg (2.87lb.)
Pakuotės Dydis 50cm x 30cm x 10cm (19.69in x 11.81in x 3.94in)

Panašūs produktai