Prancūzijos Ju Nėrinių Audinio Vėliau kaip iki afrikos guipure nėrinių audinys, siuvinėjimo akių tiulio vandens baltas laidas Blizgančiais nėrinių audinio M10186

€28.84

-49%

€56.55

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: prancūzijos ju nėrinių audinys, guipure nėrinių audinys, afrikos guipure nėrinių audinys, Pigūs prancūzijos ju nėrinių audinys, Aukštos Kokybės guipure nėrinių audinys, Kinija afrikos guipure nėrinių audinio Tiekėjų.

Pranešimo Gerbiamas kliente, Ačiū visiems už suteiktą mūsų parduotuvėje visapusišką paramą 2017 m. Mūsų parduotuvėje nustos išsiųsti prekes nuo vasario 9 d. iki vasario 24 d. Kinijos Mėnulio naujieji Metai ir mes vėl pristatyti į vasario 25 d. Jeigu turite kokių nors dalykas, prašome susisiekti su mumis tiesiogiai,Jei jūs turite kažką urgennt gauti atsakymą per atostogas, prašome susisiekti su mumis Kapt.lt pranešimą. mes jums ans per 24 valandas . Geriausi linkėjimai Naujųjų Metų ! Gali ramybę,laimę ir laimę būti su tavimi amžinai.

1386759040546367 KARŠTO PARDUOTI JAV DOLERIŲ 5.13

/kieme JAV dolerių 7.58

/kieme JAV dolerių 9.01

/kieme JAV dolerių 5.62

/kieme JAV dolerių 6.79

/kieme JAV dolerių 8.02

/kieme JAV dolerių 5.5

/kieme JAV dolerių 6.4

/kieme JAV dolerių 5.13

/kieme JAV dolerių 8.4

/kieme JAV dolerių 5.61

/kieme JAV dolerių 9.21

/kieme JAV dolerių 9.77

/kieme JAV dolerių 7.17

/kieme JAV dolerių 6.22

/kieme JAV dolerių 7.7

/kieme JAV dolerių 10.71

/kieme JAV dolerių 7.74

/kieme JAV dolerių 5.13

/kieme JAV dolerių 7.28

/kiemas

Sveiki!

Ačiū apsipirkti mūsų parduotuvėje - mes tikimės, kad jums mėgautis savo pirkimo!

Mūsų Visi produktai, nekilnojamojo nuotraukas,kokybės užtikrinimo.

Mažiausias užsakymo kiekis: Mažiausias užsakymo kiekis yra 5YD.

Svoris: apie 2kilogram/5yards

Dydis: 5 m ilgis

Įkrova: 5 metrų/maišelis,15 metrų/bundle

Laivybos laikas: Mes organizuojame krovinių pristatymas nuo 3 iki 7 dienų po to, kai mes gavome jūsų mokėjimą. DHL Express pristatymas paprastai užtrunka apie 3 iki 7 dienų.

Mes negalime kontroliuoti galimą vėlavimą sukėlė jūsų pašto paslaugų ar nenumatytų oro sąlygų.

Naujausias atvykimo Gražus prancūzų Blizgančiais nėrinių audinio Susukti linija blizgančiais Madingi ryškių Afrikos nėrinių audinio M10181 Balta

Mes turime visų rūšių afrikos nėrinių atsargų dabar,mes bus suteikti labai pigiai ir daugiau nuolaida su geros kokybės,maloniai pls siųsti laišką į mus ar susisiekite su manimi per WhatsApp Mes turime daug dizainų jūsų nuoroda,maloniai pls laisvai susisiekti su mumis dėl daugiau dizaino.Susisiekite su mumis šiandien ir nustatyti tarpusavio verslo,mes susisieksime su jumis per 24 valandos.

Pirkėjas Literatūra: 1: Jūs turite baigti savo mokėjimo per 3 dienas po to, kai jūs pasiūlymą prekę,sukelti atsargos pakeisti greitai. 2: Klientas turėtų patvirtinti, pristatymo informacija, kai užsakymą,nes mes išsiųsti prekes pagal informaciją, kuri jums palikti aliexress.Jei reikia kokių nors pokyčių,prašome atkreipkite dėmesį, kad. 3: pirkėjas privalo sumokėti mokesčio ir/ar akcizų įkrauti savo šalyse, jei ten reikia.

Atsiliepimų pasitenkinimą iš kliento yra mūsų hounor,ir tai yra labai svarbu mums.Jei esate patenkintas savo produktus ir paslaugas,prašome pateikti mums penki satr ir aktyvus atsiliepimus,mes bus padaryti jį geriau.Jei yra kokių nors problemų,prašome susisiekti su mumis pirma, prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą,cuase ji negali išspręsti ką nors,jums turėtų leisti mums žinoti, kad mes galime ją išspręsti, kol jūs patenkinti.

Kaip Pirkti

Kaip Mokėjimo

Plotis
Prekės Pavadinimas MANO-NI
PREK.KOD 5yards
Naudojimas
Dydis 5 yards in length
Audinio Tipas china nėriniai
Kilmės vieta
Produkto Tipas Nėriniai
Apdaila Blizgučiai
Pakavimas
Technics Išsiuvinėti
Svoris
Privalumas Greitas pristatymas/Aukštos kokybės/24 val paslaugas
spalva Balta
Medžiaga organza
Modelio Numeris ALZ-M10181
Funkcija Eco-Friendly,Tirpsta Vandenyje
Audinio tipas
Pakuotės Dydis 30cm x 30cm x 10cm (11.81in x 11.81in x 3.94in)
Įrenginio Tipas daug (5 Metrų/lot)
Pakuotės Svoris 2.0kg (4.41lb.)

Panašūs produktai