2018 Naujas Prabangus Paprastas laikrodis Top Brand GuanQin Kvarco Žiūrėti moterų Laikrodžiai 30m atsparus Vandeniui Safyras Mados Atsitiktinis Full Steel

€44.61

-40%

€74.35

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: plieno žiūrėti moterims, plieno moterų žiūrėti, plieno, kvarcas žiūrėti, Pigūs plieno žiūrėti moterims, Aukštos Kokybės plieno moterų žiūrėti, Kinijos plieno, kvarcas žiūrėti Tiekėjų.

Karšto Pardavimo!!!

2018 Naujas Prabangus Paprastas laikrodis Top Brand GuanQin Kvarco Žiūrėti moterų Laikrodžiai 30m atsparus Vandeniui Safyras Mados Atsitiktinis Full Steel laikrodis moterims

"Kviečiame jus šiltai apsilankyti mūsų parduotuvėje ir pasirinkti savo mėgstamą žiūrėti. Esame profesionalus gamintojas Auto-Mechaninis laikrodis ir Kvarciniai laikrodžių už daugiau nei 30 metų. Visi mūsų produktai yra 100% originalus ir visiškai Naujas, ir visi laikrodžiai buvo patikrinta ir išbandyta visiškai prieš vežimą"

Pažadame: Originalus autentiškas, klaidingai vienas kompensuoja ten

"Top Prekės ženklas, Aukštos klasės, Aukštos Kokybės, 1 metų Garantija, Mažiausios Kainos ir garantinis aptarnavimas garantuoja"

Golong Žiūrėti, jis turi būti boutique!

Apie Siuntą: Prekės bus išsiųstos per 1-3 darbo dienas po to, kai mes patikrinti jūsų mokėjimą. Nes visi laikrodžiai bus patikrintas ir išbandytas visiškai prieš vežimą, siekiant užtikrinti, kad žiūrėti nėra jokių problemų. Tai užtruks šiek tiek laiko. Prieš jums padaryti užsakymą, žiūrėti, prašome patvirtinti, kad jūsų pageidaujamas vežimo būdas ir parašykite savo vardą, pavardę ir teisę spręsti, Mes išsiųsti jūsų prekės remiantis adresą, kuriuo norite rašyti apie Kapt.lt, Tai yra labai svarbu. Paprastai tai užtruks 15-60 darbo dienų vežimo Standartinis Pristatymas. Ir 3-10 darbo dienų DHL Kartais ji galėtų būti šiek tiek ilgesnė, nes blogas oras, užimtas eismo ir muitinės formalumų, būkite kantrūs, kai jums nereikia gauti savo paketą laiku. Ir jūs galite susisiekti su mumis per daug, mes padėsime jums jį sekti. Jei jums reikia, mes galime padėti jums pareikšti, kad tai yra "Dovana", su mažesnės vertės. Susisiekite su mumis jei jums reikia šią tarnybą po to, kai pateikti užsakymo.

Grąžinimo Politika, Jei ten yra kas nors negerai su jūsų prekes, Prašome susisiekti su mumis pirmą kartą, galite naudoti internetu sistema arba El. Pašto susisiekti su mumis, tai bus geriausia, jei galite atsiųsti mums šiek tiek nuotraukų ar vaizdo parodyti problemą aiškiai. Jei nesate 100% patenkintas išvaizda prekes ir grąžinti arba pakeisti nauja, prašome tai padaryti per 7 dienas po atvykimo, pristatymo mokesčio iš savo pusės, kad mums bus sumokėta jūsų pusėje, ir mes mokėti už krovinių siųsti naujos žiūrėti su jumis.

Atsiliepimai

Mes visada pasiūlys mažiausia kaina, geriausia kokybė prekių ir geriausias paslaugas jums ir jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums, prašome užtrukti keletą sekundžių palikti mums, jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų. Labai jums ačiū.

Kreipkitės į mus: Jei turite bet kurį klausimą, ar reikia padėti, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau, ir mes stengiamės atsakyti į visus klausimus, kuriuos atitikti Didelis, kad nuolaida, Jei jums reikia įdėti didelių tvarka, kuri yra daugiau nei 5 vnt, prašome susisiekti su mumis ir gauti nuolaidą, mes taip pat remiame didmeninė.

Labai jums ačiū!!!

Prekės Pavadinimas GUANQIN
Byla Storis 8mm
Juostos Plotis 0mm
Funkcija Atsparus Vandeniui
Atsparumas Vandeniui Gylis 3Bar
Lytis Moterys, Moksleivės
Modelio Numeris GUANQIN 120
Judėjimas Kvarcas
Juostos Ilgis 20cm
Byloje Formos Round
Dial Lange Medžiagos Tipas sapphire kristalas
Dėžės & Atvejais Medžiaga Popierius
Grupė Medžiagos Tipas Nerūdijančio Plieno
Bylos Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Stilius Mada & Atsitiktinis
Ciferblato Skersmuo 28mm
Elemento Tipas Kvarciniai Laikrodžiai
Užsegimas Tipas Kablys Sagtis
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.5kg (1.10lb.)
Pakuotės Dydis 15cm x 8cm x 9cm (5.91in x 3.15in x 3.54in)

Panašūs produktai