Cirkonis balta graži sagė gėlės cirkonis sagė dangos moterų ir vyrų papuošalai Siųsti niekučių

€10.93

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: gražios sagės, sagė gėlė, Cirkonis Sagė, Pigūs gražios sagės, Aukštos Kokybės sagė gėlė, Kinija cirkonis sagė Tiekėjų.

1. Jungtinių amerikos valstijų (Epacket su Kelio Numeris, Normalus 7-15 dienų atvyko) 2. Kitose šalyse (Kinija Paštu su Sekimo Numerį, Normalus 20-50 dienų atvyko) 3. Jei jums reikia GREITAS PRISTATYMAS (tokios, kaip DHL, UPS, EMS, Fedex), prašome susisiekti su mumis laiku. dėkojame už jūsų paramą! 4. Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT ir kitų oficialių Paypal. visų didelių kredito kortelės, priimamos UŽBLOKUOTAS procesorius mokėjimo. 5. Mokėjimas turi būti atliktas per 10 dienų nuo užsakymo. 6. Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą, ačiū!

1. Sandėlyje prekės bus pristatytos per 48 valandas nuo apmokėjimo gavimo. 2. Kitų straipsnių priklauso nuo mūsų sandėlyje, informuosime jūs pristatymo laiką.

mes siūlome 100%, jokių klausimų, pinigų grąžinimo garantija, grąžinimo politika. jei dėl kokių nors priežasčių jūs negalite visiškai patenkinti ir norite grąžinti jūsų produkto, prašome atlikite šiuos paprastus veiksmus: 1. pranešimo Karšta, kad norite grįžti savo prekes per 30 dienų nuo gavimo ir mes išduos jums grįžti leidimo numeris. straipsnis turi būti siunčiami į mus su 8 dienoms po šį numerį galite gauti, kuriame turi būti aiškiai pažymėtos ant išorinės dėžutės. Daiktas turi būti grąžinamas per 30 dienų nuo gavimo savo pradinę būklę. Ir jūs esate atsakingas už laivybos išlaidų ir draudimo. 2. Kai mūsų ekspertų papuošalai tikrinami savo ruožtu, pinigai bus grąžinami, tuo pačiu mokėjimo būdu.

mes visada stengiamės. Pažadame 100% pasitenkinimo garantija. klientų pasitenkinimas yra labai svarbus mums. 1. Jeigu esate patenkinti prekes galite užsisakyti, prašome palikti teigiamą grįžtamąjį ryšį su 5 Žvaigždėmis. 2. Jei esate nepatenkintas prekės gavote, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį. galime dirbti kartu, siekiant išspręsti bet kokius ginčus. Jūsų supratimas bus labai dėkingi!

Sagės Tipas Sagės
Formos\modelis Augalų
Elemento Tipas Sagės
Metalų Tipas Vario
Bauda ar Mados Mados
Stilius Klasikinis
Prekės Pavadinimas ALPHONSE
Metalo spalvos Aukso spalvos
Lytis mylėtojai
Pakuotės Svoris 0.015kg (0.03lb.)
Pakuotės Dydis 15cm x 5cm x 10cm (5.91in x 1.97in x 3.94in)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai