"Smart Auto Elektros Uodega Vartų Pakėlimo Honda Odyssey 2017 Valdymo pultas Aukštis Išvengti Žiupsnelis Su elektros įsiurbimo

€323.75

-4%

€340.78

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Bagažo Skyriaus Dangteliai & Dalių, Pigūs Kamieno Dangteliai & Dalių, "Smart Auto Elektros Uodega Vartų Pakėlimo Honda Odyssey 2017 Valdymo pultas Aukštis Išvengti Žiupsnelis Su elektros įsiurbimo.

*Ar jūs kada nors turėjo patirties, kaip tai ? Kai jūs turite daug dalykų iš centro, tiek rankos surištos, dar reikia atidaryti bagažo skyriaus rankomis.

*Jei jums atnešti bagažą daiktus su jumis verslo kelionės,bet ne nuotaiką, nes varginantis veikimo kamieno

*Kai jūs imtis dalykų iš kamieno,visada į nepatogią padėtį, kaip yra problemų, ar nėra galėjome kamieno vartų", nes ji nėra mechanizmo išvengti pakimba ir taip pat negali nustatyti kamieno aukščio vartai. Dabar

leiskite mums mesti bėdą kamieno problema. Elektros Uodega Vartų Pakėlimo išsprendžia visas problemas už jus,kad jūsų kelionė būtų lengviau ir patogiau.

>>Kas yra Protingas elektros uodega vartų liftas

Smart elektriniai galiniai vartai, keltuvas naujų automobilių modifikavimo pažangi sistema,vairuotojas gali naudotis nuotolinio valdymo,paspauskite mygtukus uodegos vartus arba vairuotojo\\\\\\\\\\\\\\'s patalpos jį kontroliuoti.be to,ji turi funkciją " smart išvengti žiupsnelis,atminties aukščio ir pan. Ji yra patogi,patogus ir protingas,kad jūsų automobilis geriau.

1.Paspauskite nuotolinio valdymo pultelyje, norėdami atidaryti/uždaryti uodegos vartus,net jei jūsų rankos yra užimtas,galite tai padaryti lengvai.

2.Šviesos palieskite mygtuką ant uodegos vartai,ji arti, kaip jums reikia.

3.Kai jūs ar vairuotojo\\\\\\\\\\\\\\'s sėdynė,paspauskite mygtuką, norėdami kontroliuoti uodegos vartai lengvai.

4.O uodegos vartai yra uždaryti,kai ji touch kliūtis (Žmonių ar daiktų),ji bus bounce back automatiškai arba sustoja,taip išvengiant jums pakenkti.

5.Uodegos vartai gali atminties aukštis,vartotojo traukti vartų iki tokio lygio, kad ji galėtų pasiekti,tada ilgai paspauskite mygtuką, kad aukštis yra operacija.Kitą kartą,galite jį atidaryti,tai sustabdyti, aukštis, galite nustatyti.Taigi, mergaitės, niekada bijau, kad ji bus per didelis jums pasiekti. 6.Kai jos uždaryti ar atidaryti uodegos vartai,ji bus išsiųsti garso ot signalizacija vairuotojo ir žinant atgal situaciją, siekiant išvengti žalos ar pavojaus saugumui. Produkto Bandymų Ir Patikros 1.Atsparus vandeniui bandymas

Standartinis IPX4 vandens purslų bandymą įdiegti lenkai automobilis:

Test1:veikiamas vandens, 5 minutes;

Testas 2:Naudoti vandens patrankas purkšti vandenį ant jo,du poliai,kiekvienas 10 minučių. Purškimo vandens tiek taip 10 kartų,patikrinti vandens pro. 2.Atidaryti/Uždaryti uodega vartų gyvenimo bandymas (normalios temperatūros)

Esant normaliai temperatūrai,bandymo jėgą atidaryti/uždaryti,greitis yra teisinga ar ne,jokio triukšmo ar ne,Bandymas daugiau nei 4000 kartų.

Kiekvieną 1000 kartų arba 6 valandas,paleisti rankinis arba automatinis patikrinimas. 3.Bandymas atidaryti/uždaryti uodega vartų gyvenimo bandymas(+60 laipsnių)

* Ne temperatūra 60 laipsnių ,išbandyti stiprumo atidaryti/uždaryti,greitis yra teisinga ar ne,jokio triukšmo, ar ne.

* Bandymo daugiau nei 4000 kartų. 4. Bandymas atidaryti/uždaryti uodega vartų gyvenimo bandymas (-30 laipsnių)

* Esant temperatūrai nuo -30 laipsnių,Išbandyti stiprumo atidaryti/uždaryti,greitis yra teisinga ar ne,jokio triukšmo, ar ne.

* Bandymo daugiau nei 4000 kartų.

5.Tikras automobilių aplinkinių testas (60 laipsnių)

Ne temperatūra 60 laipsnių ,išbandyti stiprumo atidaryti/uždaryti,greitis yra teisinga ar ne,jokio triukšmo, ar ne. 6.Tikras automobilių aplinkinių bandymas (-30 laipsnių)

Esant temperatūrai nuo -30 laipsnių,Išbandyti stiprumo atidaryti/uždaryti,greitis yra teisinga ar ne,jokio triukšmo, ar ne. 7.Šlaito bandymas

Ne nuolydis 30 laipsnių,Išbandyti stiprumo atidaryti/uždaryti,greitis yra teisinga ar ne,jokio triukšmo,deformuotas ar ne. 8.Aukštyn arba žemyn apie 30 laipsnių,šlaito bandymas

Ne nuolydis-30 laipsnių aukštyn arba žemyn,Norėdami išbandyti stiprumo atidaryti/uždaryti,greitis yra teisinga ar ne,jokio triukšmo,deformuotas ar ne.

Dėmesio:

1 . Mūsų produktas yra du mygtukai kontrolės kėlimo. Vienas turi būti įdiegta konsolės ir kita turi būti įdiegta uodega vartų. Jie gali kontroliuoti kėlimo automatiškai.

2 . Jei jūsų automobilio raktas turi specialų mygtuką, norėdami kontroliuoti uodegos vartų didėja automatiškai (Bet negali kontroliuoti nuleisti automatiškai). Su funkcija šios rūšies automobilių klavišais galite valdyti abu auga ir nuleisti uodegą vartų.

3 . Jei jūsų automobilio raktas negali kontroliuoti uodega vartų didėja automatiškai, jums tik gali kontroliuoti, tai du mygtukai.

Atsargumas:

Jei negalite patvirtinti, jei jūsų automobilis tinka mūsų prekės, pls keturis nuotraukas savo nuorodą. (Mes rekomenduojame, kad klientas siųsti mums nuotraukas, prieš perkant.) 1.priekiniai automobilio 2.už automobilio 3.atidaryti bagažo skyriaus 4.stiebo kamieno

>> Viena koja aktyvuota funkcija (Pasirinktinai)

Per plėtros smart power gate liftas, žmonių prašyti daugiau įvairinimas apie produktų funkcijos ir patogumas. Siekiant patenkinti juos, mūsų kompanija sukūrė vienos kojos aktyvuota funkcija sėkmingai ir pateikti naują būdą atidarymo/uždarymo kamieno automatiškai automobilių savininkai. (pridėti indukcijos modulis) Pirkimo nuorodą:

Elemento Plotis 20inch
Paskirties Transporto priemonės Galiniai
Medžiaga ABS
Prekės Svoris 5
Kitos Dalies Numeris 002233
Išorės Bandymų, Sertifikavimo BMK
Elemento Ilgio 80inch
Medžiagos Tipas ABS
Prekės Pavadinimas LeeSpring
Modelis, Metai 2015 m.
Modelio Pavadinimas LE5835
Mainų Dalies Numeris 001122
Elemento Aukštis 20inch
Elemento Tipas Įkrovos Atvartais
Šalis/Regionas Gamyba Kinija
Gamintojas Dalies Numeris LE5835
Specialios Funkcijos Kontrolės Nuotolinio atidaryti/uždaryti uodegos vartai
Pakuotės Svoris 6.5kg (14.33lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 83cm x 21cm x 20cm (32.68in x 8.27in x 7.87in)

Panašūs produktai