10vnt dirbtinis saulėgrąžų Jaunikis Boutonniere vyrų Corsage moterų riešo corsage geltona nuotakos ranką Gėlės Vestuves apdaila

€15.45

-14%

€18.17

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: corsage geltona, dirbtinis saulėgrąžų, jaunikis boutonniere, Pigūs corsage geltona, Aukštos Kokybės dirbtinės saulėgrąžų, Kinijoje jaunikis boutonniere Tiekėjų.

Dirbtinis saulėgrąžų jaunikis boutonniere / nuotakos ranką gėlių Tipas: Kaip jūsų pasirinkimas Kiekis: 10 vnt./daug) Spalva:kaip paveikslėlyje parodyta Medžiaga :dirbtinės saulėgrąžų , Juostelės ir t.t. Dydis: aukštis yra apie 11cm Pranešimas: 1. Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos. 2. Prašome leisti 1-2cm skirtumai dėl rankinis matavimas. 3.Dėkojame už jūsų prašome suprasti.

Laivybos Sąlygos 1. Prašome įsitikinkite, kad turite rašė pilnas vardas, pavardė / tikslus adresas / teisingą pašto kodą ir telefono Nr. jei jums reikia pakeisti siuntimo informacija,pls pasakykite mums kaip įmanoma greičiau. 2. Kinija paštu, oro paštu, ir Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius:paprastai trunka 15 - 60 darbo dienas visame pasaulyje. e-Pakelis: 10-25 dienomis . Express: 5-10 dienų.(EMS 10 -20 dienas) 3. Pirkėjo pareiga sumokėti muitų, mokesčių,daugiau mokesčių klausimai,pls susisiekti su savo šalies muitinės ar pardavėju. 4. Jei jūs neturite gavo sklypų paprastai laiko,pls susisiekti su mumis dėl tikrinimo.bet ne atvirą ginčą be kontakto. Dėkojame už jūsų prašome supratimo ir kantrybės. Grąžinamosios Išmokos Ir Grąžinimas & Išsiųsti 1. Jei yra kokių nors problemų su mūsų produktą,galite paprašyti, grąžinimo ar grąžintų per 7days gavęs elementus. prašome susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo pirmą kartą prieš grąžinant ar darbo ginčą prieš mus. 2. Visi elementai turi būti grąžintas į pradines sąlygas,arba mes atsisako grąžinti pinigus. pirkėjas yra atsakingas už visus mokesčius, įvyko grąžinimo procesas. 3. Jei jums gauti sugadintas ar klaidingų prekių,pls siųsti mums pakuotės ir produkto nuotrauką į jav iš karto, tada mes išsiųsti ar grąžinti pinigus jums. Atsiliepimus, Jei jūsų patenkintas mūsų produktus,prašome mums suteikti visą penkių žvaigždučių atsiliepimų.kokių klausimų pls nedelsdami susisiekite su mumis. Have a nice day, ačiū.

Prekės pavadinimas vestuvių jaunikis corsage
Gėlių Stilius Gėlių Galvos
Klasifikacija Dirbtinės Gėlės
Medžiaga Šilko
Modelio Numeris DD-WC0005a
Stilius Gėlė
Pakuotės Turinys vestuvių corsages
Proga Vestuvės
Rūšis Ekranas Gėlių
Prekės Pavadinimas PUTLUS VAIKAS
Naudoti vestuvės
Tipas Nuotakos Puokštė/Vestuvių Gėlių
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 20cm x 20cm x 10cm (7.87in x 7.87in x 3.94in)
Pakuotės Svoris 0.5kg (1.10lb.)

Panašūs produktai