7 Colių Monitorius, Handfree Vaizdo Duris Telefono Ryšio Doorbell Kamera Rinkiniai 1 Kamera 2 Stebėti Naktinio Matymo Skambinti ir Domofonas

€151.17

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: telefonu dalys, telefono kamera su "flash", telefonas failų, Pigus telefono dalys, Aukštos Kokybės vaizdo kamera su "flash" telefonas, Kinija telefono failus Tiekėjų.

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę, pasirinkti, daugiau, produktai:

7 Colių Spalvotas LCD Vaizdo Duris Telefonas su 1 Kamera + 2 Stebėti

Nauja Laidinio Doorphone Video, Didelės raiškos kameros ir Naktinio matymo, Atrakinimo Nuotolinio Valdymo pultu, 7 colių Skaitmeninius Aukštos raiškos TFT-LCD Patalpų Stebėti. Su micro-apdorojimo technologijos, auto-nuotolinio valdymo, puikus veikimas ir didelis patikimumas. Ši sistema gali būti naudojamos ir apartamentai,vilos,viešbučiai ir biurai ir pan. Geriau pasinaudoti prieš funkcijų prašome atidžiai perskaityti mūsų nurodymai, kaip teisingai įrengti ir eksploatuoti. - Su mikro-apdorojimo technologijos, auto-nuotolinio valdymo, puikus veikimas ir didelis patikimumas. - TFT 7 colių skaitmeninis spalvotas LCD ekranas. - Aišku, naktinio matymo , 24 valandų monitoringas, skambina, kalbėjimo ir atrakinimo nuotolinio kontroliuoti ir pan. - Papildomos stebėti iki 6(pasirinktinai) ir 3 lauko kameros daugiausiai. - TFT spalvotas ekranas, mažas energijos suvartojimas, ne radiacija ir high definition. - Hands-free jungiamųjų. - Ryškumas, chroma ir apimtis reguliuojama. - 25-akordas melodija skamba variantas. - Sujungimai: 4-core ryšio kabelis. Tai durys telefonas, kuris gali parodyti jums tai, kas vyksta už durų aiškiai 7" spalvotas ekranas, kurio Garsumo, šviesumo ir chroma gali būti pakoreguoti, kad atitiktų jūsų poreikius. Ji gali veikti kaip monitorius, Paspauskite mygtuką Reagavimo/Stebėti, ekranas parodys jums nuotrauka už durų, todėl jums kown išorinio pasaulio, lankantis namuose.

Patalpų Stebėti

Ekranas: 7 colių TFT LCD (16:9 ekranas) Rezoliucija: 800 x 480 Kroviklis Adapteris įėjimo įtampa: AC100-240V 50Hz-60Hz Adapterio išėjimo įtampa srovė: DC15V 1500mA Atveju: Akrilo plokštės Montavimas: Paviršinis montavimo Matmenys: 240 x 150 x 26mm (W x H x T )

Lauko Kamera Kamera: 1/3 CMOS Kameros rezoliucija : 700line Apšvietimas: 0 Lx Naktinio matymo apšvietimo atstumas; 1 metro Maitinimo Adapteris: Dalinė patalpų vienetas, Matymo kampas: 92 laipsniai Atveju: Aliuminio Montavimas: Paviršinis montavimo Matmenys: 79 x 182 x 50mm (W x H x T )

Pakuotė

1 x Lauko Kamera

2 x Patalpų Stebėti

2 x Kabinti plokštė

2 x Maitinimo Adapteriai

2 x jungiamasis kabelis

1 x Maišelis Varžtai

1 x Instrukcija

Dėmesio: jei jums reikia pirkti Prieigos kontrolės sistemas, darbui su vaizdo durų telefonus kartu, pavyzdžiui, (Įėjimas apsaugos sistemos/Belaidis nuotolinio valdymo/Durų išeiti/Prieigos kontrolės maitinimo/ ID Keyfobs ir kitų vaizdo duris telefono dalys), Prašome siųsti laišką į mane.

Pirkėjai-Atkreipkite Dėmesį:

1. Importo muitų,mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas. Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė. 2. Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

Apmokėjimas:

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT. Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

Vežimą:

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai. Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis. Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis. Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti. Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

Prekės Pavadinimas AMOCAM
galia 110v - 240v
Ekrano Tipas spalva
Maitinimo Šaltinis ES/JAV/AU/UK Plug Neprivaloma
Vaizdo kameros Jutiklio tipas CMOS
Modelis 1V2
Žiūrėjimo Kampas (°) 92
Įėjimo Zona Nėra
Ryšio Sąsajos Laidiniu
Tipas Domofonas Sistema
Technologijos Skaitmeninis
IP Kameros Sąsaja No
Samrt Namų Sąsaja Taip
Įrengimas Tvirtinimas Prie Sienos
ekranas spalvotas 7 colių monitorius
Jutiklio Dydis(Coliai) 1/3
Prisijungimo Būdas Laidiniu
Ryšiai Laidiniu
Taikomos Šeimos/grindys/vilos/butai
Darbo rungtynės 2 patalpų monitoriai + 1 lauko kamera
Rinkinio Sąrankos Vienas su Dviem vaizdo doorphone
Modelio Numeris V70D-L102
Naktinis matymas Paramos infrared naktinio matymo
Fotoaparatas coms
Atsakyti Režimas "Hands-free
Ekrano Dydis(coliai) 7
Skambinti Taip
Funkcija Prieigos Kontrolė
Atsparus vandeniui Taip
Rezoliucija 700TVL
Prieigos Kontrolė Nuotolinio Valdymo Pultas
Pakuotės Svoris 2.9kg (6.39lb.)
Pakuotės Dydis 29cm x 20cm x 13cm (11.42in x 7.87in x 5.12in)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai