T10 Full Tang Japonų Samurajus Rankų Darbo 1095 Pavasario Anglies Plieno Ašmenys Katana Kardas Kariai Tsuba Odos Tsuka Ito Katana Sharp

€133.77

-7%

€145.40

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: katana sharp, katana kardas, katana 1095, Pigūs katana sharp, Aukštos Kokybės katana kardas, Kinija katana 1095 Tiekėjų.

* Jei norite pakeisti originalą ašmenys, prašome susisiekti su mumis pirmą, nes tai parodyti yra skirtingi peiliukai, kurios gali prireikti papildomų išlaidų.

Pastaba : Kai kurios šalys, tokios kaip Italija, Vokietija, jungtinė karalystė, Ispanija, Brazilija gali imti klientų muitinės, mokesčių, galime parašyti mažą kainą ant pakuotės, bet NE prisiimti atsakomybę už jį.

Ypatumai

Bendras Ilgis: 40.9 cm / 104cm

Nagasa Ilgis: 27.8 colių / 70.5 cm

Rankenos Ilgis: 10.6 colių / 27cm

Peilio Plotis(netoli Habaki): 1.26 colių / 3.20 cm

Peilio Plotis(netoli Kissaki): 0.91 colių / 2.30 cm

Svoris(su labai griežti): 2.31 svarų / 1.05 kg (patv)

Svoris(be labai griežti): 2.17 kg / 0.98 kg (patv)

Ašmenų Medžiaga: 1095 anglinio plieno + Alyva neužges

Tsuba Medžiaga: Alloy

Labai griežti Medžiaga: Kietos medienos

Rankenos Medžiaga: Originali rayskin + Kieto medžio

Mentės Formos: SHINOGI-ZUKURI

Kissaki Forma: CHU-KISSAKI

HI (kraujo griovelis): Taip

Sharpess: Labai aštrus (mūšis pasiruošę)

Būklė: nauja

Aprašymas

Šis kardas yra ranka, kūjo ir rankos, aštrus, naudojant Japonų metodus, sukurti puikus peilis. Visiškai funkcinis ir kova pasiruošę. Priedai kardas yra visi autentiški iš ray odos rankena, šilko sage-o ir vario oksiduoti detalės. Tai yra geriausias kardas rasite kainų intervalas.

Medžiagos Ir Taip Kalvė:

PEILIS: ašmenų kardas buvo ranka padirbti naudojant senovės metodas, kardas sprendimus. Visą vertus kalimo, ranka poliruoti. Ašmenys buvo pagaminti iš 1095 didelis anglies plieno, ir jis buvo laminuota a Maru stiliaus. Visą peilis buvo atsparios naftos neužges.

Ašmenys turi ilgą Hi (kraujo griovelis) iš kiekvienos pusės, tai ne tik leidžia lengvesnė peilis ir garso grįžtamojo ryšio, kai linguodavo, bet taip pat gali subalansuoti ašmenys pasiekti optimalų našumą. Patarimas peilis yra Chu Kissaki (vidutinio ilgio).

Šis peilis buvo ranka poliruoti su keliais klasės pagaląsti akmens Japonų metodas, kuris padarė paviršiaus ašmenys tarsi veidrodis, ašmenys yra labai aštrūs.

Šis peilis ateina su visiškai ilgis Tango, kurios labai padidina stiprumą kardas. šis kardas yra pakankamai stiprus, kad perpjauti per storo bambuko medis su vienu streikuoti dar aštrus gabaliuką popieriaus .

TSUBA: Į Tsuba (guard) kardas yra pagaminti iš lydinio. Į Habaki (ašmenys apykaklės) yra vienas gabalas, žalvario statybos. Du Seppas (tarpiklis) užtikrinti Tsuba.

TSUKA: Į Tsuka (rankena) core yra medinis ir jis yra sandariai suvynioti per originali Ray odos Samegawa su sintetinio šilko Ito. Į Fuchi (rankovės) ir Kashira (buttcap) yra pagaminti iš lydinio. Tango kardas yra užtikrinti dviejų Mekugi (peg). Dvi vario Menuki (ornamentas) yra kiekvienoje pusėje Tsuka.

Labai griežti: Kad labai griežti (apvalkalas) kardas yra kietos medienos. Šalavijas-O buvo susieta aplink šviesus varis Kurigaga (rankenos) iš juodoji kardžuvė. Į Koiguchi buvo atsparios.

Tai super, tikrai samurajus kardas labai tinka iaido ir kendo pranašesnis. Ji taip pat leidžia jums padaryti kolekcija realus, dar gražus samurajus kardas, ar pateikti vieną savo draugą. Nepraleiskite tokios progos!

PASTABA: (1) kardas yra gerai sujungta su labai griežti ir nemokamai šilko .

(2) Jei jums reikia vienas medinis stovas , prašome susisiekti su mumis, mes jums nemokamai, mes tikimės, kad jūs tiesiog mums pateikti papildomus $12 už pristatymas. Spustelėkite, jei norite gauti medinis stendas!

(3) Šis Katana gali būti imtasi ne tik visapusiškai, bet kuriuo metu, priežiūros tikslais, jūs galite užsid kardas iš rankena, atliekant dvi vinys.

(4) Dėl to, kad mūsų kardai yra visiškai rankų darbo, todėl Specifikacijos šiek tiek skirsis nuo kardas kardo. Prašome suprasti.

DAUGIAU PREKĖS NUOTRAUKŲ

Informacija Palyginimas

TINKINTI SAVO KARDAS

Ar jūs norite, unikalų kardą? Čia jūs galite gauti ką jūs norite. Visi mūsų standartines mentes yra su pritaikoma dalių, kurioje galite rinktis iš daugybės detalių, Ito, Sageo ir Aš. Jis yra laisvas rinktis, šios dalys vietoj originalių! JOKIŲ PAPILDOMŲ MOKESČIŲ! Mes taip pat galime graviruoti jūsų vardas, paprastas simbolis, ar kažkas jums patinka peilis, taip pat nemokamai!!! Jei jums reikia pakeisti kai kurių dalių, siųskite man laišką per savo Kapt.lt pranešimų sistemos prieš ar po pirkimo, kardas bus pagaminti pagal jūsų reikalavimus.

::PEILIS PRITAIKYMAS::

(1) HI (kraujo griovelis) : NO-HI peilis yra stipresnis pjovimo, BO-HI peilis yra daugiau lengvesni praktika.

(2) Ryškumas : mano Visi peiliai yra aštrūs arba unsharp, prašome susisiekti su mumis jei jums reikia unsharpened peilis.

(3) Kardas Nustatyti : Mes galime padaryti Wakizashi (vidutinio dydžio) ir Tanto (trumpas), kad atitiktų šį katana kardas.

PASTABA : * Mūsų peiliukai yra visas PILNAS TANGO peiliukai, mes neturime jokių sutrumpintas Tango peiliukai.

* Mūsų peiliukai yra visos rankų darbo, jeigu jums reikia nusistatyti, peilis, prašome pateikti mums pakankamai laiko, kad ji, kaip ir mes visi, žinoma," Minkštas gaisro daro saldaus salyklo ."

* Mes neturime jokių NETIKRĄ ar MAŠINA PADARĖ hamon peiliukai; Mūsų peiliukai su hamon yra rezultatas diferencijuoti grūdinimas su moliu, jie yra realus hamon, MES neturime JOKIŲ FACK AR MAŠINA PADARĖ HAMON ANT MENČIŲ.

::PEILIS GRAVIRAVIMO PASLAUGOS::

* W e gali graviruoti Kinų simbolių, anglų raidės ar Japonų kanji ašmenų, graviravimas mašina, tai NEMOKAMAI !

gamintojas HanBon forge
Duokite Medžiagos (Apvalkalas) kietos medienos
Ryškumas Labai aštrūs (mūšis pasiruošę)
Stilius Japonija Stilius
Kalimo Technologija Rankų darbo
Rankenos Medžiaga Originali rayskin + Kietos medienos+odinis ito
Medžiaga Metalo
Tsuba Medžiaga (Guard) Lydinys
Disko Tipas Full tang peilis
Ašmenų Medžiaga 1095 Didelis anglies plieno + Aušinimo alyvos
Regioninės Funkcija Japonija
Prekės Pavadinimas HANBONKATANA
Temos Sportas
Kardas Tipas Realios praktikos, kardas katana
Pakuotės Dydis 110cm x 10cm x 12cm (43.31in x 3.94in x 4.72in)
Pakuotės Svoris 2.0kg (4.41lb.)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai