"PASIDARYK pats" Laser Cutting machine Cutter 220V USB Mini Graviravimas Pjovimo Staklės, 3.5 M Ženklu Spausdintuvo Dėl Medienos, Plastiko, PVC Popieriaus

€236.23

-5%

€248.67

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: staklių pjovimo mediena, mašinos, naudojamos medienos, pvc pjovimo mašina, Pigūs mašina, pjovimo mediena, Aukštos Kokybės mašinos, naudojamos medienos, Kinija pvc cutting machine Tiekėjai.

"PASIDARYK pats" Laser Cutting machine Cutter 220V USB Mini Graviravimas Pjovimo Staklės, 3.5 M Ženklu Spausdintuvo Dėl Medienos, Plastiko, PVC Popieriaus

Graviravimas tikslumas įranga yra aukštos, graviravimas tikslumas yra 0.01 mm, efektas yra realus, o graviravimas diapazonas yra platus. Graviravimas medžiagos apima medienos, plastiko, aliuminio, popieriaus, akrilas, PVC.

Parametras:

Įrenginio sąsaja: USB

Maitinimas: 220V

Graviravimas aukštis: Neribotas

Graviravimas objekto dydis: Neribojama

Lazerio galia: 3500MW

Drožyba greitis: drožyba greitis reguliuojamas, reguliuojamas greitis, galia dydis gali būti reguliuojamas, drožyba objektų gylis gali būti reguliuojamas

Graviravimas medžiaga: Mediena / plastikiniai / aliuminio / knygos / akrilo /PVC

Pastaba: Jei jums reikia 110V elektros prieigos, prašome susisiekti su mumis.

Pakuotė :

1PC* prietaiso Ontologijos

1PC* maitinimo laidas

1PC* duomenų eilutė

1PC* židinio akiniai

1PC* bandymų kortelės

1PC* programinė įranga ir instrukcija (elektroninė versija)

Taikymo ekranas:

Laivybos Politika

1. Prekės bus išsiųstos per 2-5 darbo dienas DHL, "FedEx", UPS, EMS ir kitų laivybos metodą pasirinkti artimiausiu metu. Mes pasirinkti geriausią ir tinkamiausią laivybos kompanija. Paprastai ji trunka 7-12 dienų atvykti daugumai šalių. Jums bus pranešta sekimo numerį, kai užsakymo išvežti.

2. Tarptautinės pirkėjai yra atsakinga dėl jokių muitų mokesčių ir muitų mokesčius savo vietos vyriausybės. Prašome susisiekti su savo vietos muitinės įstaigą su tolesnį tyrimą šiuo klausimu. Mes negalime būti atsakingi už bet kokius tarifus, muito ar kitų mokesčių, prašo arba reikalauja paskirties šalyse.

Apie Mus

Prekės ToAuto priklauso Greitai Pirkti Ribotas . Mes turime specilized profesionaliai CNC Sprendimas 6years , mes galime pasiūlyti pilną serijos Varikliai būti Ašinis Variklis, Servo Variklis, Žingsninių Variklių , ir turi įvairių CNC kontrolės dalys ir CNC Staklės . Be to , mes savo labai profesionalūs CNC inžinierius komandai padėti jums pasiūlyti, bet CNC sprendimus .

Grąžinimo Politika

1. Mes priimame 14 dienų grąžinimo politikos. Jei norite grąžinti prekę, prašome susisiekti su mumis per 14 dienų pirma ir įsitikinkite, kad pakuotėje yra jt-atidarė. Pirkėjas turi mokėti už eikite ir atgal pristatymo kaina ir custom mokestis kiekvienoje šalyje. Kai mes gavome produkto ir tikrinama, mes, kad susigrąžinti dalį per 24 valandas.

2. Mes įsitikinkite, kad prekės yra visiškai naujos, su originaliomis paketą ir siūlome 1 metų garantija dėl kokybės.

3. Bet kokybės problema, įprastomis sąlygomis, per garantinį laiką, Mes siūlome nemokamas remontas. Pirkėjas turi apmokėti grąžinimo išlaidas, o mūsų bendrovė, mokės iš naujo laivybos kaina.

Įrenginio sąsaja USB
Modelio Numeris SG-SZDKJ-3500-220V
Įtampa 220V
Sąlyga Naujas
Prašymas Mediniai / plastikiniai / aliuminio / knygos / akrilo /PVC
Prekės Pavadinimas ToAuto
CNC arba Ne CNC
galia 3500MW
Pakuotės Dydis 45cm x 30cm x 15cm (17.72in x 11.81in x 5.91in)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 3.5kg (7.72lb.)

Panašūs produktai