Longmiao Moterų Vakare Sankabos Krepšiai Lady Rankinės Blizgučiais Dieną Sankabos PU Paketas Vakarą Krepšiai Šviečia Merginos Grandinės Crossbody Krepšiai

€16.44

-19%

€20.55

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: vakare sankabos krepšiai, Vakare Krepšiai, grandinės crossbody krepšys, Pigūs vakarą sankabos krepšiai, Aukštos Kokybės vakarą krepšiai, Kinija grandinės crossbody maišelį Tiekėjų.

longmiao Moterų Vakare Sankabos Krepšiai Lady Rankinės Blizgučiais Dieną Sankabos PU Paketas Vakarą Krepšiai Šviečia Merginos Grandinės Crossbody Krepšiai

Pranešimas

Prašome susisiekti su mumis pirmą, jei norite, kad vieta, didelis užsakymą, mes jums priimtiną nuolaida ir pakoreguoti pristatymo kaina jei svoris jūsų užsakymas yra virš 2KG.

Jei norite sumaišykite užsakymai, prašome pasirinkti elementą, kurį norite pridėti į krepšelį, tuomet galite išsaugoti, pasirinkdami kitus daiktus.

Pristatymas

Visi daiktai bus tikrinamas du kartus ir gerai supakuoti, prieš siunčiant. Tai bus išsiųstos per 3 darbo dienas po pirkėjai moka už užsakymą. Ji paprastai trunka apie 15 45working dienų pristatyti paketą į paskirties vietą. Kartais ji gali būti atidėta dėl blogo oro ar kitų veiksnių.

Jeigu tu negali gauti paketą, per 60 darbo dienų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, mes padarysime viską, kad išspręsti šią problemą.

Dėl skirtingų muitų politika, mes nesame Atsakingi už Muitinės formalumų atlikimo, prašome apie tai.

Garantinis Aptarnavimas

Jei yra kokybės problemų (pvz., žalos, kitokios spalvos, ar ne, kaip aprašyta) kai gaunate prekes, prašome palikti mums žinutę, mes jums grąžinti pinigus ar pakeisti.

Prašome leisti šiek tiek spalvų skirtumas ir 1 5cm nukrypimai dėl skirtingų vaizdo kamera, aplinkos, ir kaip matuoti.

Prašome laikyti keletas nuotraukų iš pakuotės, kai gavote prekes ne geros būklės, labai svarbu, įrodymai grąžinti pinigus.

Atsiliepimai

Jei jus tenkina mūsų produktų ir paslaugų, prašome pateikti mums 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų, kad yra labai svarbu mums, jei esate nepatenkinti su pirkimu, prašome susisiekti su mumis prieš palikti neigiamą arba neutralų atsiliepimą, mes stengiamės išspręsti jūsų problemą.

Pamušalas Poliesteris
Dydis (20cm<Max Length<30cm)
Modelio Numeris OEM
Lytis Moteris
Išorinis Nėra
Prekės Pavadinimas longmiao
Pagrindinė Medžiaga PU
Rankinės Tipas "Messenger Maišeliai
Proga Šalis
Interjeras Vidaus Reikalų Skyriuje,Mobilųjį Telefoną Kišenėje,Interjero Užtrauktukas Kišenėje
Elemento Tipas Rankinės
Rankenų/Dirželiai Vieną
Formos paketas
Modelio Tipas Kietas
Apdaila Deimantai
Stilius Mados
Uždaryti Tipas padengti
Kietumas Sunkiai
Pakuotės Dydis 30cm x 15cm x 5cm (11.81in x 5.91in x 1.97in)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.5kg (1.10lb.)

Panašūs produktai