3pcs Ranka tapyta Drobė, Tapyba-Aguonos, dekoruoti Auksu II-Šiuolaikinės Drobė Menas, Sienų Dekoras-Gėlių Aliejaus Tapybai Sienos Menas

€25.27

-66%

€74.34

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: tapybos įrankis, dekoratyvinis dažymas paukščių namai, dekoratyvinio dažymo darbai, Pigūs tapybos įrankis, Aukštos Kokybės dekoratyvinis dažymas paukščių namai, Kinijos dekoratyvinis dažymo darbai Tiekėjų.

3pcs Ranka tapyta Drobė, Tapyba-Aguonos, dekoruoti Auksu II-Šiuolaikinės Drobė Menas, Sienų Dekoras-Gėlių Aliejaus Tapybai Sienos Menas

Aprašymas:

Aguonos, dekoruoti Auksu II puikus menininkas. Jaučiu vėjas, šviežumo jūsų namuose! Pasirinkti gėlių šiuolaikinės drobė sienos meno rinkinys, kuriame vaizduojamas vienas iš gražiausių gėlių žemėje. Subtilus gėlių sienos meno suteiks jūsų interjero unikalus ir žavinga atmosferą. Rankomis dažyti aliejus paveikslų iš kategorijos "gėlių tapybos" yra puiki idėja dėl dovanų naują butą: gėlių sienos meno gražiai šviesa sienas modernus gyvenamasis kambarys arba valgomasis.

Informacija: Tags: Aguonos & Saulėgrąžų Pavadinimas: Aguonos, dekoruoti Auksu II Originalus Dailininkas: Kitas Menininkas Tema: 3 - dalių Gėlių Drobė Sienos Meno Terpė: 100% Rankomis dažyti Drobė Meno Dydis: 30"W × 36"H(75.00 cm x 90.00 cm) Išsamiai:10x36x3pcs Aliejaus Tapybai Informacija 3 gabalas šiuolaikinės drobė meno nustatyti gėlių tapybos parduoti, Jis yra 100% rankomis dažyti aliejus, tapyba, sienų dekoras drobė. Aguonos, dekoruoti Auksu II, Ji buvo puikiai atkurta brushstroke pagal brushstroke mūsų talentingas menininkas. Mes ne tik atkurti kiekvieną detalę, originalus dažymas,tačiau užfiksuoti savo sielą. Gėlių drobė meno rinkiniai yra puiki idėja dėl originalaus dekoro jūsų namuose. Įkvėpimo mumis gamtos grožį! Mūsų unikalus gėlių drobė sienos menas bus pagyvins bet kurio kambario ir atneš šviežumo į jį. Naftos paveikslai iš šią kategoriją taip pat yra puiki idėja dovanų savo artimiesiems ir draugams. Kiekvienas paveikslas yra 100% rankomis dažyti mūsų patyrusių menininkų. Esame mūsų aukščiausios kokybės. Mes didžiuojamės savo darbu. Kartais dėl nepalankių oro sąlygų, aliejinių dažų, mes naudojame trunka ilgiau sausa, nei mes tikimės. Siekiant užtikrinti, kad jūsų tapybos atvyksta į jūsų nesugadintas sąlyga, mes leisime tapybos sausas keletą papildomų dienų, padidinti apdorojimo laikas. Mes jus patikinti, kad jūsų tapyba yra verta palaukti. Mes stengsimės pakartoti savo mėgstamą paveikslai taip tiksliai, kaip įmanoma, tačiau dėl originalaus pobūdžio kūrinys, unikalus variantus įvyks iš vieno gabalo prie kito. Atkreipkite dėmesį, kad kompiuterio parametrai gali sukelti nežymūs spalvų skirtumai tarp savo tapybos ir produkto nuotrauka rodoma. Mažmeninės prekybos Tvarka 1-12 kūrinių yra Mažmeninės kainos.Pristatymas iki ePacket ar Po Oro Paštu.Jo reikia 8-25 dienomis atvykti į savo vietą. (Visada turi gerą greitį, Jungtinių valstijų, Kanados,Pagrindiniai Europos Šalyse ir Azijoje.) Grąžinimo Politika, Mes jums suteiksime visa grąžinamoji išmoka tik tuo atveju, jei elementas, kurį gavo skiriasi nuo aprašymas. Grąžinamoji išmoka bus suteikta po elementą atgal į mūsų parduotuvėje. Ji turi būti grąžinti per 3 dienas nuo gavimo ir tokios pačios būklės, kokios jis buvo išsiųstas. Jūs turėtumėte susisiekti su mumis prieš išsiuntimą visus daiktus atgal. Mes padarysime ne grąžinti laivyba išlaidos ir ne kompensacija už pristatymą atgal į jav. Atsiliepimus Prašome pateikti mums atsiliepimų laiku po to, kai gavote megztiniai.Jūsų teigiamų atsiliepimų ir komentarų suteiks mums daugiau stiprių energijos plėtojant verslo tarnauti jums, net geriau! Mes stengiamės tai padaryti geriau,Tikiuosi, yra jūsų geriausias tiekėjas & draugas,Ačiū!

Vidutinis Aliejus
Rėmelio režimu Neįrėminti
originalus Taip
Tipas Handpainted
Prekės Pavadinimas amoy meno
Formos stačiakampis
Kaligrafijos ir tapybos tipas Drobė, Tapyba
Modelio Numeris Aguonos, dekoruoti Auksu II
Kaligrafijos ir tapybos Dydis 30"W x 36"H(75.00cmx90.00cm)10x36x3pcs
Stilius Modernus
Paramos Bazės Drobė
Modelis Aguonos, dekoruoti Auksu II
Dalykai Gėlė
Dydis (Coliai) 10x36x3pcs
Technics Rankomis Dažyti
Medžiaga Drobė
Rėmas No
Forma Trijų filmų Derinys
Pakuotės Svoris 0.56kg (1.23lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 45cm x 3cm x 3cm (17.72in x 1.18in x 1.18in)

Panašūs produktai