Didelių Atsargų Rezervo! NEMA 23 Išorės Linijinis Stepper Motor Su 300 mm Švino Varžtas 2 mm Žingsnio 8 mm Švino Nema 23 Centrinis Varžtas

€59.10

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: žingsninių variklių programinė įranga, variklis skydelis, žingsninių pavarų variklis, Pigūs stepper motorinių programinė įranga, Aukštos Kokybės variklis skydelis, Kinija žingsninių pavarų motor Tiekėjai.

Yra 3 modelių vairuotojas nema 23 skirtingų darbo padėtį. 1 (1.0-4.2 A DC24-50V) 2 . ( Iš anksto versija 1.0-4.5 DC18-50V arba AC 18-36V) 3. (Nauja! PWM Nuolatinės Srovės 1.0-4.5 DC24-50V)

Didelių Atsargų Rezervo! 4-švino NEMA 23 Išorės Linijinis Stepper Motor Su 300 mm Švino Varžtas Pikis 2mm Švino 8mm Centrinis Varžtas Nema 23

Daugiau nuotraukų NEMA 23 išorės linijinis stepper motorinių rėmo dydis 57mm su 300mm švino varžtas centrinis priimtas bendru kamera:

(Paimta pagal save ir be PS, kad produktas atrodo geriau nei foto.)

Funkcija Aprašymas tiesinis stepper nema 23: Žemas triukšmo Greitis reguliuojamas Ilgas tarnavimo charakteristikas Didelis žingsnis kampo tikslumas

Specifikacija(geltona linija) stepper motorinių nema 23:

Prekės Specifikacijos Žingsnis Kampo Tikslumas ±5% Atsparumas Tikslumas ±10% Induktyvumą, Tikslumas ±20%, Temperatūros Didėjimo 80 laipsniu max(vardinė srovė, 2 etapu) Aplinkos Temperatūra Nuo -20 C ~+50C Laipsniu Izoliacijos Varža 100MΩ Min.500VDC Dielektrinės 500VAC/1 minutę

Modelis Žingsnis Kampas Vardinė Srovė Etapas Pasipriešinimo Etapas Induktyvumą Holdingo Sukimo momentą Detent Sukimo momento Variklis Ilgis L Švino Vielos Centrinis Ilgis (°) (A) ( Ω ) (MH) (N. cm) (N. cm) (mm) (Nr.) (mm) 57HZ1530T8C 1.8 3 1 3.5 1.8 6 76 4 150 57HZ3030T8C 1.8 3 1 3.5 1.8 6 76 4 300

Matmenys ir laidai linijiniai stepper nema 23(Centrinis iš 150mm ir 300mm):

Taikymo stepper motorinių :

Linijinis Žingsninių variklių yra plačiai naudojami gamybos, tikslumo kalibravimas , tikslumo skysčių matavimo , tiksli pozicija , ir daug kitų sričių, dėl tikslumo reikalavimai .

Teorija veda sraigtiniai linijinis stepper motorinių:

Rotacinio judesio stepper motorinių gali būti konvertuojamos į linijinį judesį keletą mechaniniu būdu. Tai apima džiovykla ir dantratis, diržai ir skriemuliai ir kitos mechaninės jungtys. Visos šios funkcijos reikalauja įvairių išorinių mechaninių komponentų. Efektyviausias būdas tai pasiekti konversijos yra variklinių pati.

Konversijos rotaciniu linijinio judesio viduje linijinis aktyvatoriuje yra pasiekiama per sriegiu riešutų ir leadscrew. Viduje rotoriaus yra sriegiais ir veleno pakeičiamas pagrindinį varžtą. Siekiant sukurti linijinio judesio pagrindinis varžtas turi būti užkirstas kelias sukasi. Kaip rotoriaus apsukų vidaus temas užsiimti pagrindinis varžtas, dėl linijinio judesio. Pakeisti sukimosi kryptį apsuka krypties tiesinio judesio. Pagrindinių statybos linijinis aktyvatoriuje yra parodyta 001.

Paveikslas 001. Linijinis aktyvatoriuje nukapoti rodo sriegiu rotoriaus, kad leadscrew sąsaja.

Pagrindinis principas tiesinių žingsninių variklių naudojimas yra varžtas ir veržlė bendradarbiauti ir imtis tam tikru būdu, siekiant užkirsti kelią santykinis sukimosi varžtą, veržlę , kad ašinio judėjimo varžtą . Apskritai , yra du būdai, kaip tai pasiekti virsmo , pirmojo ( ne nelaisvėje) yra pastatytas variklio rotoriaus su vidiniu sriegiu su vidiniu sriegiu ir varžtą rotoriaus dalyvavimas ir pasiekti linijinio judesio , antros rūšies ( išorės orientuotos) yra varžtas, kaip variklio išėjimo velenas , variklio iš išorės per išorinį diską, veržlių ir varžtų užsiima norint pasiekti linijinio judesio. Rezultatas yra labai supaprastina dizaino , todėl daugelis programų gali nepavykti įdiegti išorės mechaninė jungtis, naudojama tiesiogiai atveju linijinis žingsninių variklių tikslumo linijinis judėjimas .

Palyginti su varžtu , varžtą, veržlę vairuotojas dar svarbiau , linijinis žingsninis variklis yra naudojamas viduje sriegiu bronzos liejimo rotoriaus , kuri atsižvelgė į fizinį stabilumą ir tepimo savybes patentuotas produktas , tuo pat metu turintys mažą trinties koeficientą ir yra gana puikus šiluminio plėtimosi savybes . Du aspektus puikius linijinis stepper motorinių užtikrinti aukštą gyvenimo .

Susijusios Paieškos linijinių stepper motorinių :

variklis, žingsninių, variklio, žingsninių variklių, pavarų žingsninių variklių, žingsninių pritaikyta varikliu, pavaros varikliu, Elektromotor, KINTAMOSIOS srovės variklis, nuolatinės srovės pavara variklis, reduktorius variklis, elektros variklis, Getriebemotor, Hibridiniai žingsninių variklių, 2 etapas žingsninių variklių, nema 11 žingsninių variklių, nema 8 žingsninių variklių, nema 14 žingsninių variklių, 20mm rėmo žingsninių variklių, 57mm rėmo žingsninių variklių, 86mm rėmo žingsninių variklių, nema 17 žingsninių variklių, nema 23 žingsninių variklių, nema 34 žingsninių variklių, nema 42 stepper motor

Įvairių stepper motorinių jums pasirinkimo:

Švino vielos režimas stepper motorinių:

Veleno režimas stepper motorinių:

Augalų fotografiją:

Variklio Laikiklis

nema 23 laikiklis

Prašome būti kantriems skaityti pranešimas žemiau:

Patikrinkite elementus pirmą kartą, prieš pasirašant su kurjerių kai gausite paketą. Jei jis pažeistas, pls atsisako pasirašyti ir nedelsdami susisiekite su mumis.

Spalvas Ir Detales:

Prašome įrašyti savo pasirinkimą spalvų, modelis, dydis ir kitos detalės pagal sąrašą daiktų jūsų užsakymą, kitaip jis bus išsiųsta atsitiktine tvarka.

Prašome atkreipti dėmesį, kad spalvos ant nuotraukos gali būti šiek tiek kitoks, su išvaizda atrodo dėl fotoaparate ar kompiuteryje priežasčių, bet bandysime parodyti labiausiai panašus į jus.

Laivybos Ir Pristatymo

1.Mes atsiųsime elementus per 1~5 darbo dienas(išskyrus švenčių laikotarpiu) po to, kai jūsų mokėjimas patvirtino Kapt.lt.

Izoliacijos Varža 100MΩ Min.500VDC
Dielektrinės 500VAC/1 minutę
Modelio Numeris Žingsninių Variklių 57HZ3030T8C
Tipas Hibridas
Ilgis Švino Varžtas 300mm
Prašymas Automatikos Pramoninės Mašinos, CNC komplektas
Struktūra linijinis stepper motor
Atsparumas Tikslumas ±10%
Žingsnis Kampas(laipsniais) 1.8
Srovė / Etapas 3A
sertifikavimo RoHS,CE
Holdingo Sukimo Momentas 1.8 N. cm
Etapas 2
Temperatūros Kilimo 80℃ Max
Rotoriaus Inercijos 440 g.cm2
Aplinkos temperatūra Nuo -20℃~+50℃
Žingsnis Kampo Tikslumas ±5%
Pakuotės Dydis 32cm x 12cm x 8cm (12.60in x 4.72in x 3.15in)
Pakuotės Svoris 1.9kg (4.19lb.)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai