Klasikiniai Vandens Taupymo Touch Nemokamai Centrinis Automatinis Maišytuvas Žalvaris "Chrome" Vonios Maišytuvas Jutiklis Torneira Vandens Maišytuvas Automatinis

€73.86

-39%

€123.09

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Baseino Maišytuvai, Pigūs Baseino Maišytuvai, Klasikiniai Vandens Taupymo Touch Nemokamai Centrinis Automatinis Maišytuvas Žalvaris "Chrome" Vonios Maišytuvas Jutiklis Torneira Vandens Maišytuvas Automatinis.

Klasikiniai Vandens Taupymo Touch Nemokamai Centrinis Automatinis Maišytuvas Žalvaris "Chrome" Vonios Maišytuvas Jutiklis Torneira Vandens Maišytuvas Automatinis

Savybės

1. Pažangi Aptikti: Vanduo išeina, kai jūsų rankose patekti į aptikimo zonoje. Ir jis bus sustabdyti, kai jūs paliekate aptikimo zonoje. Jutiklis, Patvirtinantis Laikas yra mažesnė kaip 0.7 s.

2. Super mini skirtos PCB yra kontroliuojama kompiuterio mikroschemą, energijos taupymas protingai. Su mini chip kontroliuoti, statinės elektros energijos suvartojimas bus ne daugiau kaip 60uA.

3. Higienos: Savarankiškai atidaryti ir uždaryti į laisvas rankas nuo bet neliesti, kurios gali apsaugoti jus nuo bakterijų tarpusavio infekcijų.

4. Viršvalandžiai Apsauga: Ji išsijungs automatiškai, kai ji teka daugiau nei 1 minutę, nuolatos, siekiant išvengti eikvoti vandens, kurį sukelia kliūtis viduje aptikimo zonoje.

5. Aptikimo Zona Reguliavimas, Automatiškai: Su kontroliuojant mini-kompiuteris, jis gali nustatyti geriausias aptikimo zonoje, atsižvelgiant į aplinkos automatiškai.

6. Pažangios Energijos Taupymo: kontroliuoja mažai energijos žetonų ir su energijos taupymo darbo režimu, maišytuvas yra itin mažai energijos. (DC-tipo produktų naudojimo 4pcs AA Šarminės baterijos. Jos statika metu yra ne daugiau kaip 60µA. Savo gyvenime gali pasiekti 2 metus, kai jis naudoja 300cycles per dieną.)

7. Galia Lackage Įspėjimas: Kai įtampa baterija yra mažesnė nei 4.6 V, raudona indikatoriaus lemputė pradės mirksėti jums priminti įkrauti.

DUK

Kodėl verta rinktis mūsų produktą?

Mes esame Smart Vonios kambarys sprendimo tiekėjas . Mūsų produktai gali padėti jums sukurti pažangią ir pažangiausias vonios kambarys, kuris galėtų atnaujinti savo vonios kambarys lygiu ir sukurti sportinį,aplinkai draugišką,stilingą gyvenimo.

Visi mūsų produktai saugūs dirbdami vonios arba drėgnos aplinkos?

Taip, vandeniui reitingas visi produktai yra IP65. Taigi, jie yra labai saugus žmogaus organizmui. Kokias paslaugas mes galime pasiūlyti?

1) Mes R&D skyrius. Mes galime įdėti savo prekės ženklo logotipą ant mūsų, maišytuvas, arba pritaikyti savo paties dizaino kaip jūsų prašymą, jei jūs turite rinkoje šio produkto.

2) Kokybė yra mūsų kultūros ir mes suteikiame 1 metų garantija, bet pažeistų dalių, kurios normaliomis naudojimo metu garantija, mes atsiųsime jums naujų dalių pakeitimas, bet kokybė problema, kai naudojant, prašome nedvejodami kreipkitės į mus arba whatsapp mums 0086 13799273781, mes esame jūsų paslaugoms jums pasiūlyti geriausias sprendimas. Koks pristatymo terminas?

Po to, kai mokėjimas patvirtino, mes išsiųsti jūsų prekė trunka 2-3 darbo dienas . Ką apie kokybės užtikrinimą?

Visi produktai, mes siūlome duodama garantija 1 metai nuo išsiuntimo . Per garantinį laikotarpį, jeigu kokybės problema su mūsų produkto ir kliento, techninė pagalba, jūs galite pasakyti mums problema informaciją.Taip, kad mano technikas, analizuoti priežastis ir siųsti jums santykinės dalys, kad jūs galite taisyti vietos.Dalių garantinį laikotarpį yra nemokamas, klientui savarankiškai rūpintis laivybos kaina. Už rimta problema, ir mes suteiksime pakeitimas nemokamai. Bet jei mašina yra sugadinta dėl šiurkščiai elgdamiesi transportavimo metu esame laisvi nuo atsakomybės, tačiau mes padėti pirkėjui pateikti ieškinį laivybos bendrovės arba draudimo įmonės,todėl visoms atsarginėms dalims, ar išlaidos tenka pirkėjui. Ką apie kainų lygio?

Esame tikri, kad mūsų produktų kainos turi didžiulį konkurencinį pranašumą produktų, tuo pačiu lygiu. Mes gaminant šiuos produktus per 13years, mes reikalaujame, teikti aukštos kokybės produktus kartu su konkurencinga kaina, ir užmegzti verslo santykius su visais mūsų klientais, tarpusavio naudos . Per tiek metų pastangų, mes sukūrėme mūsų šlovės daugelyje šalių, ypač daugelyje Europos šalių, Šiaurės Amerikos šalys, Vidurio Rytų šalių, kai kuriose Azijos ir Pietų Amerikos šalyse. Tai būtų sunku pakeisti baterijos ?

Ji yra lengva ir patogu, kaip ilgai, kaip jūs įdiegti magnetinis ventilis pagal jūsų baseino ir lengvai liesti. Kaip ilgai galima 4pcs AA šarminės baterijos naudojamos?

Paprastai, 4pcs AA šarminės baterijos gali būti naudojamas kaip 2 metų pagal 300 ratas naudojamas per dieną . Ką elektros energijos tiekimo galite pasiūlyti ?

Mes turime DC(4pcs 1,5 V šarminės batteris) & AC power supply (110-240V) savo variantą , apie AC maitinimo šaltinis, mes galime pasiūlyti ES kištukas, jei jums reikia kito kištuko tipas kaip AS, JAV ir kt., prašome susisiekti su mumis, mes patikrinti, jei gali patenkinti savo requiments, ačiū.

Maišytuvas Mount Vieną Skylę
Prašymas vonios kambarys, viešbutis, restoranas ir t. t.
Garantija 1 metai
Modelio Numeris AT-6179 Vonios Maišytuvas Jutiklis
Taikoma temperatūros diapazonas 0-55 laipsnių
Rankenų "Hands-free
Stilius Šiuolaikinio
Tipas Keramikos Plokštės Ritės
Statinės Elektros <= 0,5 w(d.c)<=3w
Svoris Pakuotėje <2kg
Diegimo Tipas kabinoje sumontuoti
Prekės Pavadinimas HOLO MUSEN
Funkcija Jausmas Maišytuvai
Maitinimo Šaltinis DC6V & AC110-240V galimybė
Skersmuo Vandens/išleidimo Vamzdžių (DN15) G1/2
Apdaila "chrome" danga
Paviršiaus Apdorojimas "Chrome apdaila
Karšto & Šalto Vandens Taip
Vožtuvas Pagrindinės Medžiagos Keramikos
Medžiaga Kokybės Žalvario
Vandens Slėgis Kaip 0,05 Mpa-0.6 Mpa
Pavadinimas Vonios Maišytuvas Jutiklis
Pakuotės Dydis 33cm x 24cm x 14cm (12.99in x 9.45in x 5.51in)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 3.0kg (6.61lb.)

Panašūs produktai