Paramos Šokių Merginų, Moterų, Didelis Lankas Baleto Tutu Suknelė C36

€31.39

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: baleto tutu suknelė, baleto mdc, Šokių Mergaičių, Pigūs baleto tutu suknelė, Aukštos Kokybės baleto mdc, Kinija šokių mergaičių Tiekėjų.

Pranešimas

Mielas drauge,

Labai ačiū už jūsų visting!

Šis kostiumas yra ne išsiųsta iš mūsų sandėlyje, tačiau naujas pagaminti. Pasirengimo laikas dabar yra 10-15 dienų. Anksčiau jūsų užsakymą, anksčiau mes galime laivas. Klausimų, prašome leiskite man žinoti. Ačiū. ^-^

Vaivorykštė

Paramos Šokių Merginų, Moterų, Didelis Lankas Baleto Tutu Suknelė C36

Aprašymas: Stilius Nr.: C36 Pavadinimas: Baleto tutu suknelė Prekė: Suknelė Naudojimas: Baleto šokis, spektaklis Medžiaga: Nailonas, spandex, poliesteris Funkcija: Didelis lankas Privalumai: Minkštas, patogus, kvėpuojantis, elastinga ir graži fit Spalva: Rožinė Didmeninė kaina: 10% nuolaida 10 vienetų ir daugiau, apyvartinių dėl didelių užsakymų Kainomis: derėtis ir skiriasi skirtingose kiekį, Dydį informacija:

Labai svarbu atkreipti dėmesį, kad visi mano gerbiami klientai:

Ši suknelė nėra siunčiama iš mūsų sandėlyje, tačiau naujas pagaminti. Be to, ji yra dėvėti šalia odą, todėl mes neprisiimame jokios grąžos . Atsiprašome už tai. Tai gali įsitikinkite, kad kiekvienas suknelė jums gauti yra 100% naujo, o ne dėvėti. Prašome patikrinti, dydis atidžiai prieš priimant užsakymą. Jei jums reikia pagalbos, prašome tiesiog siunčia man laiškus. Nuotraukos:

Informacija:

Mūsų gamykla:

Kitos aprašymai:

Lytis Merginos
Modelio Numeris C36
spalva Rožinė
Medžiaga Nailono,Spandex,Poliesteris
Dydis XSC, SC, MC, LC, XLC
Šokių Tipas Baletas
Prekės Pavadinimas ačiū frank
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.4kg (0.88lb.)
Pakuotės Dydis 30cm x 20cm x 20cm (11.81in x 7.87in x 7.87in)

Panašūs produktai