NAUJAS 2017 Originali oda kūdikių mokasinai vaikams, batai Rudenį Vaikai nekilnojamojo Odiniai batai berniukams, butai, Batai mergina Sportbačiai

€13.12

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: originali oda kūdikių, natūralios odos mokasinai kūdikių, kūdikių mokasinai, Pigiai originali oda kūdikių, Aukštos Kokybės natūralios odos mokasinai kūdikių, Kinija kūdikių mokasinai Tiekėjų.

Įmonė parduoda natūralios Odos tiesiogiai . Jei turite daugiau nei 100 porų, galime atlikti jūsų įmonės Logotipu ne Guminis padas nemokamai . Nepakankamai 100 porų , mes taip pat gali Padaryti Jūsų Logotipu Guminis PADAS . mes taip pat gali padaryti OEM jūsų įmonę, jei jūs turite pakankamai kiekio. Mūsų Parduotuvės Dydžio yra pats Tiksliausias dydis Kapt.lt. bcz mes esame Pagrindiniai.

Batai Pranašumą.

Mūsų gamykloje Odos batai yra, Hotest batai visame pasaulyje. Mes padarėme CE bandymas MUS klientas.

Privalumas: Aplinkos audinio. geros medžiagos. išlaikyti kojas sausas ir patogus kūdikiui. Apsaugoti kūdikio pėdų einant ,pašalinti trintį kūdikio kojų skausmas problemų.

Pastaba(1): Mūsų žemiau dydis yra TINKAMO DYDŽIO.prašome atitiktų jūsų kūdikio pėdas į COLIŲ arba CM,tada pasirinkite dydį ! Dėmesio: Daugelis parduotuvių naudoti 12cm kūdikių size1,bet neteisingas. daugelis klientų pasirodė didesnis už 0-6 mėnesių kūdikiams.

P ackage: OPP krepšys

Pastaba(3):mes leidžiame batai su 0,5 cm iki 1cm dydžio skirtumas.tai yra pramonės leistinas ribas.

Mūsų internetinėje parduotuvėje, padaryti, parduoti, remiantis jų puikus dizainas ir įrodyta, patikimumą. Todėl kokybė yra garantuojama. Taip pat mes turime KU komandos išbandyti jūsų užsakyti gaminiai yra veikti netinkamai, kol jie yra supakuoti ir išsiųsti. Parengti ir laivybos būdas 1. Paruošimo Laikas: mums reikia 3-7 darbo dienas parengti savo užsakymo pagal mūsų daug nurodymai, kiekvieną dieną. 2. Nemokamas Pristatymas Visame Pasaulyje. 3. Pristatymas būdas: Kinija Paštu Pristatymas(15-30days,Rusija,Brazilija,Meksika, Argentina . Pietų Afrika reikia daugiau laiko.) . HongKong Post Pristatymas (15-30days) . 4. Greitai, Express pristatymas (SF express,EMS,DHL,UPS,FEDEX,TNT) (JAV,Europos , Pietryčių Azijos šalių 4-7 darbo dienas) Jeigu jūs esate Brazilija Klientų ir reikia DHL shiping,prašome palikti žinutę su jūsų įmonės mokesčių skaičių, kaip jūsų užsakymą reikia. Atsiliepimai 1. Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždučių. 2. Jei jūs neturite patenkinti mūsų porducts, pls susisiekti su mumis prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą. Mes garantuojame, mes 100% slove jokių problemų už jus. Apie Muito norma, atsižvelgiant Į mūsų klientų naudai, Mes turime ship užsakymą paprastu paštu. Prašome suprasti,kad Kiekviena šalis importo reikia mokesčių ir moka pirkėjas.mes negalime guarrante be mokesčių mokestį ir neturės mokėti jokio mokesčio mokestis. Pastaba: Jei pasirinksite nemokamas pristatymas parinktį, jūsų sklypo bus pristatomos tiesiai į jūsų namus tik vieną kartą, ar ji bus atsiųsti į jūsų vietos post office, tada jums reikia imtis savo sekimo numerį ir savo asmens TAPATYBĖS imtis savo daiktus.Mes jus informuosime, iš karto, kai jūsų siuntinys buvo išsiųstas. Expecially Brazilija pašto reikia daugiau laiko pristatyti prekes.

Jei pasirinksite Greitai, express pristatymas, prašome, nepamirškite palikti savo kontaktinį numerį,ir šis būdas turi papildomą express, laivybos mokestis.

Mūsų gamykloje pradėti nuo 2008 m., mes turime 7 metų kūdikių bateliai priėmimo experince.A samll žingsnis pabandyti,u bus gauti daugiau naudos, bendradarbiauti su mūsų gamykloje.

Tinkamas amžius 0-6month,6-12 mėnesių,12-18month,18-24month,24-30month
Prekės Pavadinimas phanindra
Modelio Tipas Kietas
Departamentas Pavadinimas Kūdikių
spalva Rožinė, balta,aukso ,sidabro,geltona ,raudona,rožinė ,pilka ,juoda,
Sezonas Pavasario/Rudens
Uždaryti Tipas Slip-On
Padas Medžiaga Guma
Lytis Unisex
Mados Elementas pleistras
batų parttern oda kūdikių mokasinai mergaitėms ir berniukams
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Elemento Tipas Pirmas Vaikštynės
Medžiaga Geriausia natūralios odos
Batviršio Medžiaga Natūralios Odos
Dydis 11cm,12cm,13cm,14cm,15cm
Daugiau spalvų mėlyna,žalia,ruda,violetinė,oranžinė,vandenyno mėlyna
Batų Dydis 3, 4, 5
Pakuotės Svoris 0.5kg (1.10lb.)
Pakuotės Dydis 15cm x 12cm x 18cm (5.91in x 4.72in x 7.09in)
Įrenginio Tipas Pora

Panašūs produktai