Seksualus V-Kaklo Šviesos Šampano Arbata-Ilgis Prom Dresses 2017 naujokų-Line Oficialią Šalies Chalatai PD50

€73.53

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: prom dresses 2017, Prom Dresses, 2017 prom dresses, Pigūs prom dresses 2017, Aukštos Kokybės prom dresses, Kinija 2017 prom dresses Tiekėjų.

Sveiki atvykę į Mūsų Parduotuvę

Produkto Nuotraukos

1. Spalva : Bet kokia spalva jums patinka, gali būti pagaminti pagal užsakymą .( Palikite mums žinutę)

2. Dydis: dydis gali būti pagaminti pagal užsakymą, pagal jūsų dydį informaciją . Žinoma, jūs taip pat gali pasirinkti atsitiktinis dydis, vieta ir tvarka.

3. Aukštos kokybės: Mūsų fabrikas jau daugiau nei 15 metų custom made patirtis. Suknelė gali būti atliekami daugiau kaip 95% pats kaip nuotraukoje. Didmeninė gali būti avaliable. T jo suknelė gali būti pagal užsakymą pagaminti pagal jūsų matavimai ir jūsų mėgstamiausia spalva . Jei jūsų matavimai yra labai toli nuo mano dydžio diagramos, mes esame laimingi, kad suknelė pagal jūsų matavimai, kaip ilgai, kaip jūs sutinkate, kad galutinis keitimas gali būti reikalingi geriausiai tinka.

Pastaba

A, pasiūlymus dėl vestuvių suknelė neapima jokių priedų, pavyzdžiui, pirštinių, vestuvių šydas, ir krinolīns ar mergina ( parodė nuotraukos)

B, Suknelė Gali Būti Pagaminti pagal Užsakymą, Dydis, Spalva, Dizainas. Mes primygtinai rekomenduojame, kad jūs turite savo matavimai, profesinės prieš pirkdami bet suknelė internete. Prašome sekti vertinimo instrukcijas, ir įvertinti save atidžiai.

C. Kadangi kompiuterių ekranai turi chromatinę aberaciją, ypač tarp CRT ekranas ir LCD ekrane, mes negali garantuoti, kad spalva mūsų produktai bus lygiai tas pats su nuotraukų, kai pamačiau .

>Spalvų Paletę

>Dydžių Lentelė

Apie Mus

Esame profesionalus vestuvių suknelės projektavimo ir gamybos įmonė. Visi mūsų produktai yra pagaminti iš aukščiausios kokybės medžiagų, ir su labai gera kokybė. Mūsų produktai yra vestuvinės suknelės, bridesmaid, suknelės, gėlių mergaičių suknelės, prom dresses, bolero, ir skraistes. Žinoma, sveikintina, kad mes padaryti suknelė pagal nuotrauką, kurią pirkėjas siųsti man. Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

DUK

Iškirpte V-Kaklo
spalva Pilka, Juoda, Mėlyna, Ruda, Pilka, Juoda, Mėlyna, Dramblio Kaulo, Chaki, Oranžinė, Rožinė, Violetinė, Raudona, Sidabrinė, Balta, Geltona, Šampanas
Siluetas A-Line
Suknelės Ilgis Arbata-Ilgis
Built-in Liemenėlė Taip
Rankovės Ilgis(cm) Rankovių
Tikrasis Vaizdai Taip
Apdaila Klostyti
Proga Keltas
Traukinys Nėra
Dydis Standard US Size or Custom made Size
Rankovės Stilius Spageti Dirželis
US Dydis 2, 4, 6, 8, 10, 12, 14, 14W, 16, 16W, 18W, 20W, 22W
Prekės Pavadinimas YOUXI
Medžiaga Poliesteris
Audinio Tipas tiulis
Elemento Tipas Prom Dresses
Talėja Natūralus
Modelio Numeris PD50
Pakuotės Dydis 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)
Pakuotės Svoris 1.5kg (3.31lb.)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai