Gamyklos Kaina 5,5 mm 1.3 MP HD USB Nešiojamą Endoskopą Fotoaparato Skaitmeninio Mikroskopo CMOS Borescope

€43.60

-12%

€49.55

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: endoskopą fotoaparatas, kišeninis endoskopą, hd usb, Pigūs endoskopą fotoaparatas, Aukštos Kokybės rankinius endoskopą, Kinija hd usb Tiekėjų.

USB 5.5 mm Nešiojamą Endoskopą Kamera CMOS Borescope Skaitmeninis Mikroskopas

Šis Mini USB Tikrinimo Endoskopą naudoti optoelektronikos technologijų ištirti sunkiai pasiekiamoje vietovėje. Jis padeda diagnozuoti skaldytų dalis, suvirinimo taškas mašinos ir įranga, siekiant sutaupyti laiko ir padidinti produktyvumą. Taip pat gali būti naudojami ir gydymui. Pagrindinis Bruožas Lankstus kabelis Kaklo: 500cm ilgai Fotoaparatą, galvos išorinis skersmuo yra 5,5 mm USB kabelis:80cm / USB 2.0 sąsaja Vaizdo Raiška:1280*720,800*600, 640*480 vaizdo taškų Objektyvas: peržiūrėti kampas 66° Židinio nuotolis: 3CM iki begalybės. Kadrų greitis iki 30 fps@1280*720 rezoliucijos Kadrą & LED apšvietimas reguliuojamas, Vandeniui atsparus kameros galvutė su djustable balta 6 LED apšvietimas OS Palaikymas:XP ir WIN7, VISTA

Specifikacijos

Įdiegti Programinės įrangos: Paleisti programą RsCap1.10.exe diską (prašome nukopijuoti failą į savo kompiuterį vėlesniam naudojimui) Pasirinkite filmavimo šaltinis, USB Kamera Prietaisų meniu. Tai nėra reikalinga, jei turite tik vieną šaltinį. Įsitikinkite, Peržiūros režimas yra įjungtas meniu Parinktys.

Kaip pasidaryti nuotrauka:

Jei tai jūsų labai pirmą fotografuoti, pasirinkite Nustatyti Fiksuoti Failą iš meniu Failas konfigūruoti aplanką, kuriame yra nuotraukos bus saugomi. Naršyklės langas, pasirinkite norimą aplanką ir spustelėkite atidaryti. Dabar visi nufotografuoti vaizdai bus saugomi katalogą, jūs pasirinkote. Paspauskite užrakto mygtuką ant rankenos endoskopą, kad nufotografuoti, dabar galite imtis, kaip daug nuotraukų, kaip norite tiesiog paspaudžiant užrakto mygtuką.

Kaip užfiksuoti ir išsaugoti vaizdo įrašą:

Jei tai jūsų labai pirmą fotografuoti, pasirinkite Nustatyti Fiksuoti Failą iš meniu Failas konfigūruoti aplanką, kuriame yra vaizdo įrašas bus išsaugotas. Naršyklės langą, bus rodomas, pasirinkite norimą katalogą ir įvesti failo vardą vaizdo. Dabar visi vaizdo bus saugomi katalogą, jūs pasirinkote.

Spustelėkite Fiksuoti> Pradėti Gaudyti pradėti filmavimo, norėdami sustabdyti vaizdo įrašymo spauskite Fotografavimo (filmavimo > Nustoti Fotografuoti. Vaizdo įrašas bus išsaugotas AVI formatu pagal pavadinimą kuris jus buvo įvesties prieš.

Galite konfigūruoti vaizdo turtą (pvz., ryškumą) iš Filmavimo Filtras Parinkčių meniu.

Pakuotė: 1 * USB Endoskopą 1 * Programinės įrangos CD 1 * Vartotojo Vadovą

Objektyvo (mm) 3,6 mm
Aukštos Raiškos 480P(SD)
Prekės Pavadinimas naujų iškrovimo
Stilius Box Kameros
Ryšiai Uždara Sistema/VAIZDO Laidinis
Tipas Vaizdo Kamera
Palaikomos Operacinės Sistemos "Windows 98,Windows XP,Windows 7,Windows 8
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 22cm x 22cm x 12cm (8.66in x 8.66in x 4.72in)
Pakuotės Svoris 0.5kg (1.10lb.)

Panašūs produktai