Latekso Kostiumas Kelnės Kelnės Moterims, Fetišas Capris Užtrauktukas Seksualus Plius Dydis Pritaikymas Natūralus Rankų Darbo Nemokamas Pristatymas

€76.73

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: natūralus Lateksas., kelnės moterims, kelnės plius, Pigiai natūralaus latekso, Aukštos Kokybės kelnės moterims, Kinija pants plus Tiekėjų.

Tai 100% natūralaus latekso produktas yra sumažinti ir rankų darbo tik jums. Ji specialiai sukurta traukti-jums-ir push-jūs-out visose tinkamose vietose. Storis 0.40 mm(0.016 colių) yra optimalus tiek lankstumo ir patvarumo. Dėvėti ant kūno (arba tiesiogiai taiko tapyba) jis yra linkęs būti oda-stora, gaminančios "antros odos" efektą.

Savybės

-Geriausias kokybės maždaug 100% natūralaus latekso.

-0.40 mm storio—didelis lankstumas (0.3 mm,0,6 mm,0,8 mm ir 1 mm yra taip pat prieinama)

-Visų dydžių yra. Pritaikymas labai palankiai, prašome Susisiekti su Pardavėju.

-MOQ yra 1pcs prie kiekvienos prekės; švino laikas yra per 10-20 dienų.

-OEM & ODM užsakymai yra labai palankiai.

Dėvėti

Apskritai latekso drabužiai yra skirti būti gerai prigludusi prie kūno. Todėl jie gali būti sunku dėl nenaudojant tepalo. Yra 3 pagrindiniai būdai rengimo latekso catsuit dėvėti.

(1) Šiek tiek dulkių viduje drabužis su talku prieš išleidimą, nes benamių talkas ir dulkės labai matosi nuo gumos.

(2) Naudokite silikono pagrindu lubrikantas, tokių kaip "Eros Bodyglide" arba "Eros Kultas Padažu Pagalba". Plonu danga vidinėje drabužio ir jūsų oda, jei reikia.

(3) trečioji būdas sumažinti arba pašalinti aukštos trinties latekso kai padažas yra chloro gumos. Gumos gali lengvai būti pažymėtas arba suplėšyti, kurių nagai, jei pernelyg didelė jėga naudojama, kai traukiant ant jūsų drabužis. Įsitikinkite, kad jūsų drabužis yra gerai tepalu arba talced. Taip pat galite dėvėti porą šviesos medvilnės pirštines, siekiant išvengti bet kokios žalos. Dirbant su latekso plikomis rankomis, įsitikinkite, kad jie yra švarūs prieš nesiliestų su jūsų drabužis. Reikia žinoti, kad gumos gali būti tamsintas visam laikui ruda, jeigu susisiekti su vario, žalvario ar bronzos - rūpintis su vario monetų.

(4) jokiu būdu nelaikykite latekso, kad eteriniai aliejai

(5) Niekada atskleisti jūsų drabužis atviros liepsnos ir ugnies kaip guma dega

Poliravimo

Jūsų drabužis jau bus jums pristatyta unshined. Valymo, mes rekomenduojame jums naudoti silikono pagrindu lenkijos, tokių kaip "Eros Bodyglide" arba " Eros Kultas Padažu Pagalba

Niekada blizgesį, naudoti baldai, lenkų ir venkite aliejaus pagrindu tepalai ir kremai, kaip šie sunaikinti gumos.

Netrinkite išorinis paviršius jūsų drabužis per sunku, arba su šiurkščiu audiniu, kaip blizgus paviršius gali būti visam laikui subraižyti.

Valymas

Galima plauti gumos drabužiai švaraus šilto vandens. Išvengti ploviklių ir muilu. Visada nubraukti vandens perteklius minkštu rankšluosčiu ir palikite išdžiūti butą ar pakabinti lašelinę sausas. Kaučiukas gali būti subraižytas, jei trinamas per sunku, todėl būkite švelnus. Niekada būgniniai sausas, sausas valymas ar geležies drabužis.

Saugojimas

Latekso drabužiai yra geriausias saugomi pakabinti į spintą atokiau nuo šilumos šaltinių, šviesos (ypač ryški saulės šviesa ir stiprios UV šviesos, kurios bus sumenkinti šviesios spalvos drabužius), metalai, aliejus, tirpiklių, tepalų ir ugnį. Išvengti drėgmės laikymo sąlygos

Pranešimas

1. Siekiant, kad tinka jums gerai, palikite savo matavimus, pagal mūsų diagrama, kurioje duomenys arba siųsti juos į mūsų Adresas: snail708#outlook.com.

2. Prekės yra rankų darbo, kad gal 3% paklaida.

3. Visi elementai gali būti stebimi, o pristatymas. Mes rekomenduojame, kad jums pasirinkti verslo express, DHL/ TNT/ FedEx/ UPS.

Apie Atsiliepimą

Grįžtamasis ryšys yra labai svarbus tiek mums, jei jūs patenkinti mūsų prekės ir paslaugos, prašome padėti, po teigiamų atsiliepimų jav, jei esate nepatenkinti mūsų prekei, prašome susisiekti su mumis pirmą, mes suteiksime jums tinkamus sprendimus, Jūsų pasitenkinimas yra mūsų tikslas. Ačiū!

Lytis Moteris
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Informacija
Tinka Tipas Liesas
Modelio Numeris Kelnės ir skara
Medžiaga
Ilgis Ankle-Length Pants
Modelio Tipas Paisley
Stilius Naujovė
Elemento Tipas Visas Ilgis
Apdaila Duobute
Dydis XXS, XS, S, M, L, XL, XXL
Audinio Tipas Tvilas
Tipas Jumpsuits
Apdorojimas
Specialios Paskirties
Spalvą ir dydį
Pakuotės Dydis 15cm x 15cm x 15cm (5.91in x 5.91in x 5.91in)
Pakuotės Svoris 0.5kg (1.10lb.)
Įrenginio Tipas Nustatyti

Panašūs produktai