Naujas Prekės ženklo Drabužių Vyrų Suspaudimo Triko Šortai Quick Dry šortai Bazės Sluoksnis Atsitiktinis Šortai ermuda Masculina Vyrai Trumpas Kelnes

€5.25

-44%

€9.38

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: vyrai trumpas kelnes, vyrai trumpas kelnes prekės, prekės ženklas trumpas kelnes, Pigūs vyrai trumpas kelnes, Aukštos Kokybės vyrai trumpas kelnes prekės, Kinija gamintojas trumpas kelnes Tiekėjų.

Naujas Prekės ženklo Drabužių Vyrų Suspaudimo Triko Šortai Quick Dry šortai Bazės Sluoksnis Atsitiktinis Šortai ermuda Masculina Vyrai Trumpas Kelnes, Prašome jį priimti, jei jūs perkate Apie Dydis: Prašome leisti 1-2cm dydis skiriasi dėl rankinis matavimas. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Apie Spalva: Nuotraukos ir nekilnojamojo objektai gali šiek tiek skirtis dėl skirtingų šviesos ir kompiuterių monitorius. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Apie adresą: Visi pirkėjai turėtų pateikti visą pavadinimą ir išsamus adresas, kad. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Produkto Aprašymas Taip: ========================================================================================== Savybės: Greitai-sausas , sugeria prakaitą , tampri Naudojimas: Sportas , Alpinizmas , gimnazija... Medžiaga:Spandex,poliesteris Apie dydį: Dydis S: aukštis 165-170cm, svoris-47.5-55KG Dydis M: aukštis 170-175cm, svoris 55-65KG Dydis L: aukštis 175-178cm, svoris 62.5-72.5 KG, Dydis XL: aukštis 178-182cm, svoris 70-80KG XXL Dydžio: aukštis 182-187cm, svoris 77.5-87.5 KG

Spalva ir s ize Paaiškinimas

1. Dėl skirtingų matavimo metodų, gali būti 1-3cm leistiną intervalą klaida.

2. Dėl priimtas atsižvelgiant ir stebėti,nuotraukos, gal turi šiek tiek chromatism problema. Tai neišvengiama. Prašau, atleisk.

Prekybos Vadovas

Mokėjimo

1.Mes priimame sąlyginio DEPONAVIMO sąskaitos,Kreditinės Kortelės,Boleto, "Western Union",.

2.Jei norite mokėti ,prašome contace man.

3.Mokėti Boleto,prašome baigti mokėjimo artimiausiu metu,tuomet galime išsiųsti punktas laiku.

Pristatymas

1. Gerbiamieji,mes išsiųsti elementai per 3-7 dienas (darbo dienas) po apmokėjimo gavimo.

2. Mes siūlome pristatymas per China Post Oro Paštu, vidutinis pristatymo laikas yra nuo 15~30 dienų, Rusija, Brazilija bus 25~45 dienų. Jeigu piko valandą ar nacionalinės nedelsiant, bus ilgiau kaip 60 dienų, prašome maloniai suprasti.

3. Mes primygtinai rekomenduojame jums pasirinkti Tarptautinės Express EMS/DHL/FEDEX, jei norite greičiau pristatymo, mes galime gauti nuolaida, kaina nuo jų, bet, laivybos mokestis bus pakeistas.

4. Jei tu\\'t gauti prekes per 50 dienų (90%Rusija ir Brazilija), PRAŠOME, susisiekti su mumis,dėl laiko pailginimo, neatidarykite ginčų dėl šios priežasties, nes pristatymas yra visiškai iš pardavėjas\\ \ 's kontrolės, ji turėtų būti Post office\\ \ 's pareiga, neitherDispute nesiruošia padėti jums gauti prekes greičiau.

5. Pristatymas yra didelis galvos skausmas tiek pirkėjas & pardavėjas, tarpusavio supratimas yra labai reikalingos.

Muitinės Problemas

1. Mes visada deklaruoti prekių, dovanos, kaip išvengti arba sumažinti muitai ir lengvai užsakymą tyrimą.

2. Jei žinote būdų, kaip išvengti arba sumažinti mokesčius (Pavyzdžiui, ženklinimo, pakavimo, deklaracijos, sąskaitos faktūros ir pan.), prašome mums pranešti. Mes seks jūsų nurodymo.

*Tačiau, mes ne padengti importo užsakymą muitą, jei ji yra reikalinga.

Klientų Aptarnavimas

1. Atleisk, mes galime\\'t saugoti 24 valandos internete paslaugų, nes laiko tarpas , jei turite kokių nors klausimų, kad tyrimo, gaminio dydis, spalva, vežimo sekimo ir pan. prašome palikite mums žinutę, mes pasistengsime atsakyti į 24h.

2. Jei turite kokybės problema prekes, prašome susisiekti su mumis artimiausiu metu. Mes stengiamės išspręsti jūsų problemą. Prašome don\\'t palikti neigiamą atsiliepimą, prieš jums davė mums šią galimybę.

Grįžti & Grąžinti

1. Galite grąžinti prekes per 7 dienas po gavimo atveju spalva klaida, dydžio problema, net ir jūs don\\'t like it, bet įsitikinkite, kad produktas nebuvo naudojamas, pažymėti ne pašalinti, o originalios būklės.

2. Lėšos bus priimti & atleiskite, kai grįžo produktas yra gerai gavo.

Atsiliepimai

1. Mes suteiksime teigiamų atsiliepimų pirkėjas kuo greičiau pirkėjai moka už produktus. Jei jus tenkina produktų ir paslaugų, prašome pateikti mums teigiamų atsiliepimų ir 5 punktuose DSR. 2. Mums rūpi mūsų vertingų klientų, ir visada pasistengsime jums padėti. Tačiau Neigiamų atsiliepimų yra nenaudingas! Taigi, jei turite kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis prieš jums palikti Neigiamų atsiliepimų, Mes visada darome viską, 100% klientų pasitenkinimo. Iš anksto dėkojame už jūsų maloniai Atsiliepimų.

Tikimės, kad jūs turite laimingas pirkinių !

Mūsų Komanda

tinkamas sezonas Pavasarį, Vasarą, Rudenį
Ilgis Shorts
Tinka Tipas Liesas
Lytis Vyrai
Modelio Numeris UBV8
Modelio Tipas Kietas
Elemento Tipas Šortai
Apdaila Nėra
Kilmės Guangzhou, Kinija
Stilius Atsitiktinis
Prekės Pavadinimas UABRAV
Tinka Sporto Bėgimas, sporto, vaikščioti, laipioti
Dydis S,M,L,XL,XXL
Juosmens Tipas Vidurio
Ziajać Stilius Reguliariai
Uždaryti Tipas Elastinga Juosmens
Medžiaga Spandex,Poliesteris
Pakuotės Dydis 10cm x 8cm x 5cm (3.94in x 3.15in x 1.97in)
Pakuotės Svoris 0.15kg (0.33lb.)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai