Moterų/Vaikų trumpomis rankovėmis lotynų Šokių Suknelė Nėriniai stilius Mergaičių/Lady Cha Cha/Rumba/Samba/Tango/Ballroom aikštėje šokių Sijonas

€38.27

-6%

€40.72

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: lotynų šokių suknelė, šokių suknelė, aikštėje šokių sijonas, Pigūs lotynų šokių suknelė, Aukštos Kokybės šokių suknelė, Kinija aikštėje šokių sijonas Tiekėjų.

Mes visada siekiame teikti klientams aukštos kokybės produktus už konkurencingą kainą ir stengiasi pasiūlyti aukščiausio lygio paslaugas, ir mes tikimės, kad jums galėtų mėgautis apsipirkimo metu.

Prašome pasirinkti tinkamą dydį, ačiū

Dydžių lentelė(cm): 1inch=2,54 cm,1CM=0.393 Colių

Nes jis matuojamas pagal rankų darbo, prašome leisti 1-3 cm dydžio nuokrypis.

Šio produkto sudėtyje yra modelio galvos apdangalai

dydžių lentelė: (vienetas:cm)

M kodas: aukštis 155 - 165cm, liemuo 68cm

L kodas:aukštis 155 - 165cm, liemuo 72cm

XL kodas:aukštis 155 - 165cm, liemuo 76cm

XXL kodas: aukštis 155 - 165cm, liemuo 80 cm

XXXL kodas: height155 - 165cm ,liemuo 84 cm

Didesnių kodas: custom ( pritaikyta reikia pridėti 4 $ mokestis, pritaikytas atributika Prašome nurodyti dydį, spalvą pastaba kai fotografavo kūdikis , reikia 2-5 dienas pritaikyti šį produktą , ar ne remti užsakymą -daugkartinio naudojimo)

Prašome leisti 1-3cm skiriasi dėl vadovo matavimo, ačiū (Visi matavimai yra cm

Dėmesio: Tai yra normalu, kad kai kurie plunksnų arba china nukrito žemyn nuo kostiumas. Galite purtyti jį prieš dėvėti. Prašome suprasti, ir apie tai galvoti prieš perkant.

Spalva: kaip paveikslėlyje

Turite atkreipti dėmesį į šiais atvejais: 1. Vardas, pavardė : Jei esate rusijos pirkėjui . Būtinai palikite savo vardą ir pavardę , jei ne, bet negali priimti paketą, mes negali būti atsakinga 2. Dydis : Prašome palyginti išsamiai dydžių su tavo , prašome leisti 1-3cm skiriasi dėl vadovo matavimo , ačiū. 3. Bendradarbiavimas : Jei norite, kad mūsų ilgalaikis bendradarbiavimas su vis labiau palankios kainos.Prašome susisiekti su mumis aktyvus.

4. Spalva : Dėl apribojimų fotografijos ir neišvengiamų skirtumų monitoriaus, spalvos parodė, negali būti 100%, tas pats ir su tikrąjį daiktų. Nuoširdžiai tikimės, kad jūs galite suprasti!

Medžiaga Spandex,Medvilnė,Poliesteris
Šokių Tipas Lotynų
Lytis Moteris
Dydis M, L, XL
Modelio Numeris lotynų šokių suknelė
Pakuotės Dydis 30cm x 20cm x 5cm (11.81in x 7.87in x 1.97in)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.8kg (1.76lb.)

Panašūs produktai