RC kėbulą Padengti Skylę Plėstuvas Šviesiai Mėlynos 0 - kaip 14mm 1/10 1/5 1/8 1/16 Pilotas RC Modelis Hobis Remontas

€7.81

-42%

€13.47

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: pilotas lemputė, pilotas skrybėlę, dega gėlių kompozicijos, Pigūs pilotas lemputė, Aukštos Kokybės pilotas skrybėlę, Kinija dega gėlių susitarimus Tiekėjų.

Sveiki atvykę Į RCAWD

T10008 RC kėbulą Padengti Skylę Plėstuvas Šviesiai Mėlynos 0-kaip 14mm 1/10 1/5 1/8 1/16 Pilotas RC modelis hobis remontas RC Transporto priemonės Tipas : RC Automobilių Mastelis : 1/10 1/5 1/8 1/16 Kuro Šaltinis : Elektros Benzinas Nitro Transporto priemonės Markė : HSP Centrinis HPI Traxxas Himoto Wltoys , Bet kurios Kitos Prekės

Klientų Aptarnavimo Tarnyba 1. Apie Mokėjimo Metu, šie mokėjimo būdai yra priimtini, dėl Kapt.lt:visa/MasterCard/Maestro, pavedimu, "WebMoney", "Yandex".Pinigai, Western Union", QIWI, DOKU, MercadoPago, Boleto, TEF, Idealus, Giropay, Sofort Bankų, Przelewy24, mobilusis telefonas rusų (MTC, MegaFon, Beeline, "TELE2"), "American Express". Clik Čia Norėdami Daugiau Sužinoti https://icshall.alipay.com/hall/cateQuestion.htm?ccateId=452&pcateId=444&categoryId=452&language=en_US 2. Apie Laivybos Jūs galite pasirinkti pristatymo būdą norite, darydami užsakymą . 3. Palikti Atsiliepimą, Prašome susisiekti su mumis pirmą, jei turite kokių nors problemų tvarka . Geriausia paslauga bus pasiūlyta.

____________________________________________________________________________________________________________________________

Apie Produktus

Apie Spalva : Metalo gaminiai buvo nuspalvintas anodinio oksidavimo gydymas . Kartais spalva bus šiek tiek kitoks, kaip anodinio oksidavimo gydymas . Tikimės, kad jūs žinote, tai prieš užsakymą.

Apie Scratch :, Nes metalas yra labai lengva subraižyti. Metalo gaminiai gali būti kai kurie defektas ant paviršių, pvz., įbrėžimams. Mes tikimės, kad jūsų supratimą.

Apie Skirtingų gamybos Procese: gal kas partijomis bus kai įvairiais su išvaizda, tai neturės įtakos produktų darbo. Tikimės, kad jūs žinote, tai prieš užsakymą.

Apie Pristatymo Adresas 1. patikrinkite, ar teisingą adresą, prieš užsakymą . Jei jums reikia pakeisti adresą po užsakymo , prašome atšaukti ir turi naują tvarką, su teisingą adresą . 2. prašome pasiūlyti adresą į anglų. Analphabetic sistemą adresas nebus siunčiamos iš laivybos kompanijos . Ir ši nutartis gali būti panaikinti . Kapt.lt Premium Pristatymas Į Rusijos Pirkėjo 1. Gavėjas Pavadinimas mush būti paso pavadinimas. 2. Mėnesio vertė turėtų būti ne mažesnė kaip 1000 eurų ir svorio turėtų būti mažesnė nei 31kg . Ar jūs turite mokėti mokestį . 3. Produkto kiekis vienoje dydis ar spalva , neturėtų būti daugiau nei 5 vnt . Ar jūs turite mokėti mokestį . 4. Po išsiuntimo Tvarka, vežėjui bus paprašyti jums pasiūlyti paso numerį , paso pavadinimas ir paso Išdavimo Data . Ir jūs turite pasirašytą Muitinės licencijos sutartis internetu.

Susisiekite su mumis grąžinti per 15 dienų, jei jums nereikia gauti po 60 dienų pristatymas. Siūlome sekimo numerį, kuris yra stebėjimo informaciją . Piktintis, jei produktas bus sulaužyta pristatymas.

Atnaujinti Dalys/Priedai Kėbulo Karkasas Padengti Skylę Plėstuvas
Įrankis Prekes Įrankiai
Medžiaga Metalo
Transporto Priemonės Tipas Automobiliai
Keturi varomi Ratai Atributai Kėbulo Karkasas Padengti Skylę Plėstuvas
Kuro Šaltinis Elektros Benzinas Nitro
Masto 1/10 1/5 1/8 1/16
Prekės Pavadinimas RCAWD
Modelio Numeris T10008
Naudoti Transporto Priemonės Ir Nuotolinio Valdymo Žaislai
RC Dalys ir Acc Jungtys/Laidai
Nuotolinio Valdymo Periferiniai Įrenginiai/Įrenginių Kėbulo Karkasas Padengti Skylę Plėstuvas
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.072kg (0.16lb.)
Pakuotės Dydis 13cm x 11cm x 3cm (5.12in x 4.33in x 1.18in)

Panašūs produktai