1 vnt 331*256*111mm plastiko atsparus vandeniui lauke elektroninių ip68 wall mount abs PLC "PASIDARYK pats" projektas lauke būsto valdymo kabelių paskirstymo dėžutė

€33.51

-21%

€42.96

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: dėžutė, dėžutė elektroninis, lauke lauke, Pigūs langelį, Aukštos Kokybės dėžutė elektroninis, Kinija lauke lauke Tiekėjai.

Tipas: IP 68 vandeniui korpusas

Produkto aprašymas :

1, Itmes : IP 68 neperšlampami ir neperpučiami gaubtai

2, spalva : balta spalva su skaidriu dangčiu

3, dydis : 331x256x111 mm

4, Medžiaga : ABS aplinkos plastiko ir PC, skaidrus,

5, Svoris : 1600 g

produkto charakteristikos: 1 , produktą su nepriklausomų pakuotės, dėžės ir dėžutės . 2 , su "shell" varžtas , nagų sienos ir nagų sienos varžtas , su apdaila tablečių ( varžtai vieta poliravimo ) . 3 , suderinimas su varžtu patogu ( klientas ) 4 , visi maža pakuotė maišelis, pakavimo . 5 , produktai, medžiagos, plastiko žaliava, 6 , pagal jūsų poreikį apdirbimo angos atskirai . pagrindinis naudojimas : atsparus Vandeniui dėžutės turi kitokį pavadinimus, nes regioninių skirtumų ir skirtingų naudojimo. Vandeniui dėžės, kurios yra naudojamos pramonėje daugiausia apima vandeniui: kabelių paskirstymo dėžutės, skaitiklis lauke, atsparus vandeniui pv skirstomosios dėžutės, ir taip toliau. Atsparus vandeniui lauke yra daugiausia tinka vidaus ir lauko elektros, ryšių, priešgaisrinės saugos įrenginių, plieno lydymo ir naftos chemijos pramonė, elektronika, elektros energijos, geležinkelio, statybos, kasybos, karjerų, oro uostas, viešbučių, laivų, didelės gamyklos, pakrančių gamyklas, atleisti galinių įrenginių, taršos valymo įrenginių. Pavojai aplinkai priemones ir pan. Paslaugų ir gamybos etapus: 1.Besivystančių pelėsis ir jo apdirbimo 2.Modifikavimas produktas ir jo apdirbimo 3.Medžiaga ir spalva produktai gali būti pakeistos taip, kaip reikia. 4.Papildomos išlaidos yra pridėtinės pakeitimo ir apdirbimo, priklausomai nuo pelėsių. 5.Profesinės mašinos skylių korpuse.

Balansuoti OEM Pačių gamykloje pagaminti pagal Užsakymą
Pavadinimas 331*256*111mm
sertifikavimo RoHS, ISO9001
Prašymas Elektroninė & Priemonė Gaubtai
Funkcija Vandeniui atsparus dulkėms antikorozinės
Apsaugos Lygis IP68
Prekės Pavadinimas barelį
Modelio Numeris BWP10604-A2
Prekės pavadinimas kabelių paskirstymo dėžutė
Medžiaga Abs aplinkos Plastiko ir PC, skaidrus,
Kilmės vieta Guangdong, Kinija(žemyninė)
spalva baltos spalvos su permatomu dangčiu
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Elektros
Pakuotės Svoris 1.9kg (4.19lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 36cm x 28cm x 14cm (14.17in x 11.02in x 5.51in)

Panašūs produktai