7 vnt Diamond FG + 3 vnt Volframo Karbido FG Mikro Invazinė Chirurgija, Stomatologijos Įranga, Medžiagos, Didelės Spartos Diamond Burs

€9.82

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: karbidas mills, fg, karbido šlifavimo, Pigūs karbido mills, Aukštos Kokybės fg, Kinija karbido šlifavimo Tiekėjų.

100% pinigų grąžinimo Garantija!!! Aukštos kokybės ir žemos kainos, kuri yra būtent tai, ko norite! Savybės: 100% brand new ir aukštos kokybės; Saugus, patikimas ir patogus naudoti; Visiškai sukepusios technologijos, užtikrinančios itin patvarūs. Efektyviai šlifavimo, poliravimo ir tiksliai apdailos. Pakavimo Sąrašas: 7 vnt Diamond FG + 3 vnt Volframo Karbido FG + 1 burbox Kviečiame susisiekti su Sophia laisvai, jei yra koks nors klausimas... Kviečiame apsilankyti mūsų parduotuvėje: Pastaba: My dear klientas, prašome palikti mums savo pilną teisingą pavadinimą ir adresą, kai pateikimo tvarka , tuo atveju, paketas būtų grąžintas. Jei paketas būtų grąžintas, nes tu palik mane neteisingą adresą,mes negalime atlikti pareigą. Nemanau, atlikti Muitinės, Mokesčių, ir aš nesu atsakinga, jei pakuotėje yra užblokuotas, Muitinės, todėl prašome pasitikrinti savo Šalies Politikos, jei prekės yra leidžiama importuoti. Renkantis DHL/FedEx, mes wil patikrinkite, ar jūsų adresas yra atokioje Vietovėje. Aš f, tai yra, Nuotolinio valdymo Srityje Mokestį reikia mokėti. Kartais mes pakeisti siuntimo būdą ir pasirinkti labiausiai tinkamą transporto būdą jums, tačiau vežimo metu, yra tos pačios, ir ji vis dar turi sekti informaciją internete. Linkiu jums suprasti, ačiū!

Pakuotė 10 vnt./rinkinys
kokybė Aukštos kokybės
Tipas Diamond FG+Volframo karbido FG
Prekės Pavadinimas tjiris
Tikslas Mikro Invazinė Chirurgija
Pakuotės Dydis 22cm x 15cm x 12cm (8.66in x 5.91in x 4.72in)
Pakuotės Svoris 0.2kg (0.44lb.)
Įrenginio Tipas daug (10 vnt/lot)

Panašūs produktai