Liepos Karalius Automobilio Bamperio Bifocal Objektyvas Priešrūkinis Žibintas Asamblėjos Atveju Chevrolet Trax Tracker Cruze Orlando ir " Opel Antara 2006+

€90.87

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: OPEL ANTARA, rūko objektyvas, automobilių objektyvas, Pigiai opel antara, Aukštos Kokybės rūko objektyvas, Kinijos automobilių objektyvas Tiekėjų.

Automobilių bifocal objektyvas, priešrūkinis žibintas, Priekinis bamperis bifocal objektyvas priešrūkinis žibintas asamblėjos atveju Chevrolet Trax / Tracker 2013~APIE Cruze 2009 m.~APIE Orlando 2011~ir Opel Antara 2006~, originalios tiek lossless montavimas, importuotų iš Taivano, aukštos Kokybės, 1ait/aikštelė, nemokamas pristatymas!

Prašome patikrinti, ar jūsų automobilio Rūko Žibintas formuoti pats, kaip mūsų modelis prieš jūsų užsakymą, ir palikti pranešimą nurodyta tvarka modelis ir metai savo automobilį!

Pl pastaba : šis modelis nėra įskaitant rūko žibinto lemputė!!

Galite pasirinkti, H11 4300K 35W HID Priešrūkinis žibintas Ksenoniniai RINKINYS.

Paviršiaus lempa kūno yra electroplated arba dažytos (atsitiktine tvarka)!

GT-235-2006 M H/L

1. c ase už "Chevrolet" serijos Cruze 4D/5D 2008 M.-APIE Orlando 2011 m.-APIE Spark LS MODELIO 2013-DĖL Trax /Tracker Europos TIPO 2013-DĖL Trax /Tracker Meksika TIPO 2013-2. Byla už Opel Antara 2006-ON

Produkto Informacija:

Diegimo procesas (pavyzdžiui, Židinio)

Techninės Savybės

Skirta automobilio, originalus bitų diegimo, tiksliai atitinka gamintojo priešrūkinis žibintas skyles, išimkite originalus varžtai atitinka tiesiai;

Galite iškirpti ir mažai šviesos dvejopo šviesos spinduliavimo intensyvumas Bimei originalus žibintai, gerą apšvietimą, šviesos tipas standartinė;

Objektyvas gali būti naudojamas gamykloje, lemputės, lęšių, 100% atsparus vandeniui, 100%, importuotų iš Taivano;

Europos E-MARK ir JAV DOT sertifikavimo;

Normalus metų garantija.

Koks objektyvas?

Dabar daug naujų automobilių žibintai yra sferinis lęšis priekiniai žibintai, kuri yra objektyvas, privalumas yra tai, kad mes galime atsiųsti daugiau vienodą šviesos, apakinti vairuotoją, nereiškia, kad priešais.

Objektyvas yra daug, vieną-šviesos sklaidytuvų ir bifocal lęšiai, halogeninės objektyvo ir NESLĖPĖ, objektyvas, Reiz, Camry yra NESLĖPĖ vienas optinis objektyvas, naujas A. upi, B. MW įrengtos, su visais NESLĖPĖ, bifocal objektyvas, HID objektyvas su lemputės yra D Serijos, pavyzdžiui, D2S \\ D4S, Geely, CRV šie automobiliai yra įrengti su halogeninėmis objektyvas, naudojant halogeninės lemputės H1 \\ H7 modelių.

Kas yra bifocal objektyvą?

Bifocal objektyvas yra solenoidinis vožtuvas įrenginys, pastaraisiais šviesos šešėlių kino padengti dalį valstybės neskleidžia šviesos g.lare, tvarkingas turėti labai reguliariai pjovimo linija pluošto valstybės, solenoidinis vožtuvas, darbo kontrolė, apsauga nuo saulės plėvele, greitas pašalinimas tampa aukšto pluošto.

Už Transporto Priemonių Prekių Ženklai/Modelis "Chevrolet"
Specialios Funkcijos bifocal objektyvas
Prekės Svoris 1kg
Modelio Pavadinimas GT-235-2006H/L
Xenon Lemputė Modelis H11
Automobilio modelis atveju Chevrolet Trax / Tracker Cruze Orlando ir " Opel Antara
Prekės Pavadinimas Liepos Karalius
Prekės Skersmuo 8.5cm
Išorės Bandymų, Sertifikavimo Taškas
Sertifikuota DOT EMARK
Objektyvo Įtrauktas
Chevrolet Modelis Trax
Medžiagos Tipas stiklas + ketaus
Trax-Metai 2014,2013,2015,2016
Elemento Tipas Priešrūkinis Žibintas Asamblėja
Įrenginio Tipas Pora
Pakuotės Dydis 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)
Pakuotės Svoris 1.6kg (3.53lb.)

Panašūs produktai