Nemokamas pristatymas 9E.0CG03.001 Pakeitimo Projektorius ant pliko Žibintas/Lempučių Benq SP870 Projektoriai

€20.65

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: plikas lempos, projektoriaus lempos lemputes, projektoriaus lempa, Pigūs plikas lempos, Aukštos Kokybės projektorių lempos lemputes, Kinija projektoriaus lempa Tiekėjų.

Projektoriaus lempa prekės Pavadinimas:dėl "BENQ" Projektą, arba lempos Modelis Num būti r :9E.0CG03.001-CB

Kilmės vieta: Kinija

Pakavimo Informacija: burbulas ir lauke

Pristatymo Laikas:per 24 val.

Mokėjimo Terminai: paypal, T/T, Western Union

Minimalus Orde-r Kiekis:1 vnt

Tiekimo Gebėjimas: 10000 VNT /M onth

Kokybės Garantija: 6 mėnesių garantija Detalus Produkto Aprašymas

1.Pakeitimo 9E.0CG03.001-CB projektoriaus lempa su gaubtu

2.Suderinamą Projektorių modelis: už Benq SP870

3.garantija:6 mėnesiai

4.Sam p gyvenimą:25 00 valandos mes siūlome visų markių projektorių lempos ir pateikti keli variantai, kad klientai patenkinti. mes tiekiame projektorius lempos, pakeisti projektoriaus lempa, suderinamą projektorių lempos, originalios plikas projektorius lempos, pakeisti plikas žibintas, originalus projektorius degiklis, pakeitimo projektorius degiklis. 1.projektoriaus lempos: originalus plikas lempos+ korpusas su originalo kokybę, bet didelių sąnaudų efektyvumą.

2.Pakeitimo projektoriaus lempa: lempos iš labiausiai konkurencinga pirce( Mes gali puikiai patenkinti klientų pirce ir kiekis mūsų pačių projektorius degiklis, būsto gamybos liniją ir surinkimo linijos) 3.originalus plikas projektorius lempos, pakeisti plikas žibintas, originalus projektorius degiklis, pakeitimo projektorius degiklis.

Lempos gali būti surinkti laisvai pagal kliento requirpment. Visos lempos su 6 mėnesių garantija

Kaip ir Kada Pakeisti Projektoriaus Lempa

Jis gali būti laiko pakeisti savo projektoriaus lempa. Projektorių lempos silpnas, kaip jie amžiaus. Kai kurie projektoriai, galima patikrinti, kiek valandų savo lempos buvo naudojamos per built-in meniu sistema. Paprastai keletą valandų prieš numatomą lempos gyvenimas baigtas, pranešimas bus rodomas, ant jūsų projektoriaus lempa ekraną.

Mes rekomenduojame, kad jūs kreipkitės į savo vartotojo žinynas nustatyti tikslios instrukcijos jūsų konkretų modelį. Daugumoje atvejų pakeitimas tik apima keletą žingsnių, įskaitant šias: išjunkite įrenginį ir leisti lempai atvėsti visiškai Nuimkite dangtelį Atsukite lempos būstas Pašalinti seną lempą, Įsukite naują lemputę ir pakeiskite gyvenamąjį būstą ir padengti. Svarbiausias dalykas, prisiminti tai, kad jūs niekada neturėtų liesti lempos arba būsto tiesiogiai pirštais .

Patarimų, kaip pailginti gyvenimą projektoriaus ir lempos

Yra keletas žingsnių, jūs galite imtis, siekiant prailginti savo projektoriaus lemputė. Visų pirma, leisti projektorius visiškai atvėsta po kiekvieno naudojimo prieš ją perkeliant arba pakavimo jį į dėklą. Jūs taip pat turėtų vengti ekstremalių temperatūrų--don\\'t palikti projektorius automobilyje vasarą arba kai jis yra žemiau 40 laipsnių. Dar vienas patarimas, kad jūsų projektoriaus lempa paskutinis valymo projektorius filtro suspaustu oru kas porą mėnesių.

Prekės Pavadinimas XIM
Numeris 9E.0CG03.001-CB
gamyba Visi šviestuvai yra gaminami mūsų gamykloje
Modelio Numeris 9E.0CG03.001-CB
Garantija 180 dienų
Tipas Projektoriaus Lempos Plikas
Testas Visos lempos yra patikrintas prieš pristatymas
Pakuotės Dydis 13cm x 12cm x 10cm (5.12in x 4.72in x 3.94in)
Pakuotės Svoris 0.5kg (1.10lb.)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai