Populiarus Stilius Ranka Pūstinis Stiklas Kaimiškas Apšvietimo Šviestuvais, Geltona

€950.06

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: liustra apšvietimo, šviestuvo geltona, sietynas liustra, Pigūs liustra apšvietimo, Aukštos Kokybės liustra geltona, Kinija sietynas liustra Tiekėjų.

Populiarus Stilius Ranka Pūstinis Stiklas Kaimiškas Apšvietimo Šviestuvais, Geltona

S ize:W60XH135CM/24*54inch

Apie Liustra:

( Visas stiklas yra 100% rankų prapūsti, ir žmonės installate jį patys, todėl po įdiegimo, produktas bus šiek tiek skiriasi nuo originalo foto parodyta, tokių kaip spalva, dydis ir forma ir t. t. Kad tai, jei jūs galite priimti skirtumas!)

Kiekvieną sietynas ateina standartinis su keturiais ar daugiau 120V-220V LED lemputes, šlifuoto nikelio lubų prijungti ir laidu-lock montavimo aparatūros. Pagaminti iš 100% ranka pūstinis stiklas, kiekvieną stiklo kamieninių priemones, tarp 10-20 cm ilgio ir yra atskirai pakabinti ant centrinės metalinis rėmas. Montavimas, vėjas su mūsų lengva naudoti įdiegimo vadovas ir nemokamą pagalbą telefonu. Tik 1 dydis. Visi Šviestuvai gali būti pylimas, sumontuoti arba sumažino iki 80 cm nuo lubų su mūsų reguliuojamas kabelis-lock kabeliai. Aparatūros ir elektros įranga.

Laivyba yra visada 100% NEMOKAMA visame pasaulyje AVS. Būkite tikri, kad jūsų liustra atvyksite laiku ir sveika, kaip ir kiekvienas stiebas yra įdėtos atsargiai, plastiko putų, skirtas užtikrinti saugumą, stiklo. Mes jau laivybos stiklo visoje šalyje daugelį metų ir gali būti patikimas su savo siuntą. Prašome leisti 3-4 savaites, pristatymo, nors dažniausiai užsakymai bus pristatyti per 2-3 savaites. Prioriteto/Express delivery galima gauti pateikus specialų prašymą. Visi paketai apdraustas nuo lūžimo.

Elektros instaliacija yra labai similiar norint pradėti ventiliatorius ir organizuoti stiklo kūrinių yra iš tikrųjų įdomus! Jei jūs kada nors paruošti gėlių puokštė, galite sudėti į vieną iš mūsų sietynai. Kas liustra atvyksta su lengvai naudoti įrenginio vadovas, ir mes džiaugiamės galėdami jums vaikščioti per diegimo telefonu. Visi mūsų darbuotojai turi praktinės patirties kabinti šie šviestuvai ir yra fantastinis išteklių už patarimus ir pasiūlymus. Priežiūra yra lengva, naudojant kondensuotas oro valymas. Lemputės yra prieinama per viršuje liustra.

Daugiau nei pusė į stiklo meno, šviestuvais, mes prekiaujame čia yra pritaikyti tam tikru būdu. Tiesiog skambinkite mums parduotuvę ir leiskite mums žinoti, ką jūs norite iš savo liustra ir mes bus padaryti tai atsitiks!

Flush Montavimo arba Kabinti Savo Liustra iš Aukštos Lubos : Norite, kad jūsų liustra, kaip arti lubų, kaip įmanoma? Jokių problemų. Visi mūsų šviestuvai gali būti viename lygyje montuojamas prie lubų, be jokios papildomos įrangos ar vargo. Aukštos lubos, galime pridėti papildomų ilgų kabelių už simbolinį mokestį. Standartinis kabeliai yra reguliuojamas iki 80 cm ir turėtų dirbti dauguma skyrių.

Custom Matmenys: Jei galite apie ką nors svajoti, mes galime sukurti. Mes galime komisija bet kokio dydžio šviestuvo kad atitiktų specifikacijas jūsų namų ar darbo vietos. Su daugiau nei 6 metų patirtį, išsilavinimą užsakymą pasiūlymus tiek komercinių ir gyvenamųjų namų interjerai, mes gali sujungti liustra, kad bus palikti jums ir jūsų svečiams žado už metus į priekį. Skambinti vienu iš mūsų meno konsultantai ir mes gali sujungti užsakymą pasiūlymą su specialiomis matmenys ir kainodara tik jums.

Spalva plokštė(jūs galite pasirinkti spalvą, kurią norite apie tai)

1. Instrukcijos grąžinant nekokybišką prekes

a. Prašome susisiekti su mumis pirmą, prieš grąžinant prekes, taip, kad mes galime aptarti turite. 90% laiko mes galėsime išspręsti problemą, suteikdama techninę paramą, kad jums nereikėtų siųsti nieko atgal.

b. Jei yra nepataisomų defektų, prietaisai, jūs galite grąžinti juos atgal į mus dėl remonto arba pakeitimo, pagal mūsų dvylika mėnesių garantija.

2. Ką turėčiau daryti, jei kai stiklas yra skirstomi?

Visi produktai dėl honyartglasschandelier.com bus kruopščiai supakuotas su profesinės putų ir medinės dėžės. Tai yra normalu, byla turi šiek tiek stiklo gabalai skaldytų siuntimo metu. Bet nesijaudinkite! Mes tieks apie 5% NEMOKAMA atsarginių dalių pakeisti tais atvejais, kai yra kažkas neveikia.

3. Kaip aš galiu įdiegti liustra?

Mes suteiksime lengvai sumontuoti vadovas prekes jums. Jei yra dar kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis elektroniniu paštu ar pokalbių internetu.

Vestuvių Deco Mėlyna Kristalų Šiuolaikinės Kaustytomis Geležies Liustra JAV dolerių 680.00 /vnt.

Nemokamas Pristatymas Modernus Mėlyna, Pūstinis Stiklas Chihuly Stiliaus Sietynas JAV dolerių 1050.00 /vnt.

Aukštos Lubos Ranka Pūstinis Stiklas Kristalų Liustra Dalis JAV dolerių 1250.00 /vnt.

Nemokamas Pristatymas, Gėlių Formos Antikvariniai Ranka Pūstinis Stiklas Liustra JAV dolerių 990.00 /vnt.

Nemokamas Pristatymas Karšto Pardavimui, Pūstinis Stiklas, Modernios LED Šviestuvo JAV$ 700,00 barry callebaut eur bongrain /vnt.

Nemokamas Pristatymas Naują Atvykimo Red Crystal Šiuolaikinės Pūsto Stiklo Sietynas JAV$ 700,00 barry callebaut eur bongrain /vnt.

Aukštos Kokybės Kabo LED Šiuolaikinio Chihuly Stiliaus Sietynas JAV dolerių 980.00 /vnt.

Nemokamas Pristatymas Aukštos Kokybės, Pūstinis Stiklas, Baltos spalvos Šviestuvo Šviesos JAV dolerių 1350.00 /vnt.

spalva kaip foto parodyta, kaip jūs galite, dizainas)
Elemento Tipas lubų šviestuvai
Apšvietimo Srityje 5-10square metrų
Yra pritemdomi No
Kilmės vieta Guangdong,Kinija
Įtampa 110V,120V,220V,240V(can choose)
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Naudojimas atostogų
Prašymas Fojė
Stilius Art Deco
Savybės 100% ranka pūstinis
Pagrindo Tipas G9
Garantija 1 metai
Technics Karšto Lenkimo
Certifaction CE,UL
sertifikavimo CE,UL
Jungiklio Tipas Rankenėlę perjunkite
Įdiegti Stilius Embeded
Maitinimo Šaltinis DC
OEM/ODM Priimtas
Apdaila Šlifuoto Nerūdijančio
Medžiaga Stiklo Akmenų
Šviesos šaltinių skaičius 4
Yra Lemputės Įtraukti Taip
Korpuso Medžiaga Stiklas
Modelio Numeris BGC3039
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 60cm x 60cm x 60cm (23.62in x 23.62in x 23.62in)
Pakuotės Svoris 20.0kg (44.09lb.)

Panašūs produktai