Nerūdijančio Plieno Elektrinis Kiaušinių pyragas orkaitėje Kiaušinių Pliurpalas Maker " aberdeen kiaušinių kūrėjas, namų ir komercinių patvarus

€70.14

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kiaušinių pliurpalas maker, pliurpalas maker, kiaušinių pliurpalas, Pigūs kiaušinių pliurpalas maker, Aukštos Kokybės pliurpalas maker, Kinijos kiaušinių Tiekėjų pliurpalas.

Apie Hongkong Kiaušinių Pliurpalas

Kiaušinių pliurpalas yra sferinį kiaušinių pagrindu pliurpalas populiarus, Honkongo ir Makao ir yra eggy mielinės tešlą virti tarp dviejų plokščių pusiau sferinės formos ląstelių. Jie geriausiai patiekiamas karštas, ir dažnai valgyti lyguma. Jie taip pat gali būti patiekiamas su vaisių ir skonių, pavyzdžiui, braškių, kokoso riešutų ar šokolado. Jį vadina savo pradinę Kantono pavadinimas, gai daan jai ,ir anglų kalba, kiaušinis inhaliacijas, burbulas pliurpalas, eggette, egglet, ir puffle. Jie kartais vadinami Honkongo bandelių Chinatowns visoje Amerikoje, ypač niujorke. Kiaušinių pliurpalas yra viena iš populiariausių "Honkongas" gatvės užkandžiai" ir buvo reitinguojami No. 1 iš 100 populiariausių HK gatvės užkandžių sąrašą. Jie buvo ūkininkauti gatvės užkandis, kadangi jų atsiradimo 1950 m., kai jie buvo pagaminti naudojant anglies gaisro šildymo ir parduodami iš gatvės kioskuose Honkonge. Kaip padaryti, kad kiaušinių pliurpalas?

Mūsų produktas techniniai duomenys

Įtampa 220V Dažnis 50Hz ,110v 60hz

Galia 1000w

Matmenys 440*260*270mm Pakuotės Dydis 485*295*315mm N.W. 5.5 kg Laikmatis taip Temperatūros reguliatorius taip, Funkcijų mūsų produktas QQ kiaušinių pliurpalas geležies konstrukcijos, 30pcs/panStainless plieno aukštakrosnių kūną su šilumos izoliacija medinė rankena.Temperatūros reguliatorius su laikmačio valdymo, lengva nustatyti automatinį režimą.Sukuria kiaušinio formos vafliai su traškia-aukso outsides ir pasiūlymą-kreminės centrai.Patvarus lieto aliuminio paskirsto šilumą greitai, todėl vafliai virėjas tolygiai.Patvarus PFOA nemokamai nonstick virimo paviršius mažai riebalų kiekyje, stick-nemokamai išleidimo vafliai . Su privalumais, švarus, higienos, lengva operacija ir energijos taupymo. Šis produktas gali būti plačiai naudojamas organizacijos, mokyklos, restoranas, kavinė perdirbimo padalinių ir atskirų restoranai, padaryti yummy QQ kiaušinių pliurpalas.

kodėl verta rinktis mus?

Apie Kištuką(mes suteiksime plug pagal jūsų šalis)

Apie Paketas(mes stengiamės apsaugoti mašiną per deliverying)

Pranešimas 1.Tai bus patikrintos mūsų profesionalus specialistas, prieš išsiunčiant iš mūsų wareshouse. Mes 100% užtikrinti geros valios geros kokybės ir kruopščiai patikrinti prieš siunčiant jums,prašome galite būti tikri, kad jums . 2.Visi geri siunčiamos oro express ,gal yra keletas sugadintų vežimo metu, patikrinkite, ar gerai, kai jūs gaunate gerą atsargiai ,jei yra kažkas negerai , jūs turite, prašome atsiliepimus kurjerių kompanija ir mums vieną kartą.Mes stengiamės išspręsti jūsų problemą, prašome don ' t emocinį impulsą siunčia atgal į mus ,ji yra prarasti tiek mums . 3.Kaip žinote ,kaina, oro express yra labai brangus ,jis yra sveikintinas siųsti geros jūra , mes turime profeesional laivybos kompanija, padėti pristatyti gera jums. 4.Jei jūs turite receptą, gavęs mašiną,prašome nedvejodami kreipkitės į mus bet kuriuo metu.

Galia (W) 1000W
laikmatis Taip
Įtampa 110v
sertifikavimo RoHS,CE
Demension 440*260*270
Įtampa (V) 220
Frenquecncy(HZ) 50
Keičiamos Plokštelės pliurpalas maker
Frenquency 60Hz
Klasifikacija Pliurpalas Kūrėjai
Modelio Numeris NP-547G
temperatūros reguliatorius Taip
Funkcija Cool Touch Šildomi,Reguliuojamas Termostatas,Tefloninė Kepimo Paviršiaus,Built-In Laidas Wrap
Modelis NP-547G
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 40cm x 30cm x 30cm (15.75in x 11.81in x 11.81in)
Pakuotės Svoris 9.5kg (20.94lb.)

Panašūs produktai