E36 PNP Kardas Stiklo Pluošto Lenktynių Greičio RC Valtis W/1750kv Brushless Variklio/120A ESC/Servo Valtis Balta

€541.12

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: rc valtis, greitis rc valtis, rc greičio valtis, Pigūs rc valtis, Aukštos Kokybės greičio rc valtis, Kinijos rc greičio valtis Tiekėjų.

Mūsų RC valtys hobby klasės, ne žaislas lygio, mes tikėtis, kad mūsų pirkėjas gali mokytis, kaip išlaikyti tai valtis, nes valtis bus gauti trikdžių veikia. Trūksta manipuliavimo galimybes rezultatas bus sumažinti jūsų pasitenkinimas pirkimo ir žaisti valtis.

Tinka žmonėms su manipuliavimo galimybes

Netinka žmonėms, kurie neturi intereso išlaikyti valtis ir atsargines dalis.

Netinka žmonėms, kurie yra pernelyg užsiėmęs, siekiant sužinoti iš pardavėjo apie tai, kaip išlaikyti.

Kaip tai elektros valtis, mes turime tris versijas, RINKINYS, PNP ir RTR

RINKINIO reiškia, kad jis yra tik gerai dažytos tuščias stiklo pluošto valtis korpuso. Jums reikia priklijuoti mount valdybos valtis ir įkelti visas savo elektroninių dalių, į šį rinkinį ir jums reikės daryti, kai pjovimo ir poliravimo darbus. RINKINYS tinkamas išplėstinė žaidėjas, kuris turi labai gerai manipuliavimo galimybę, kitu atveju bus labai sunku, ką ir jums.

PNP-tai valtis ateina su pakrautas variklis, ESC, stiprintuvas, valdymo aparatūros. Jūs turite turėti savo RC sistema, baterijos.

RTR-visi yra įtraukti, tai yra PNP modelis plius rc sistema ir baterija, įkroviklis yra neįtraukti į šį RTR versija, jei jums reikia, susisiekite su manimi. Jūs galite pabandyti savo RTR valtis, kai jūs gaunate šią versiją.

Prekės Būklė:

Naujas , aš f, jums reikia ir man atnaujinti savo valtis , mes galime padėti.

Techniniai duomenys:

Korpuso Medžiaga: Stiklo Pluoštas

Spalva: Balta

Korpuso Dydis : 845*245*130 mm

Propeleris: D 40 metalo sraigto

Variklis: B 3674/1750KV Brushless variklis

ESC: 120A

Servo: pakraunama

Rekomenduojamas Baterijos: 1* 6S 22.2 V (Tik RTR apima baterija, PNP nėra)

Metalinės pavaros velenas: flex veleno

CNC metalo vairo dalys

Savybės:

1. Supaprastintas unibody stiklo pluošto valtis, tos pačios medžiagos su nekilnojamojo valtis, didelės ištvermės dideliu greičiu.

2, Aukštas greitis gali siekti 75-80 km/h.

3, Su vandens aušinimo sistema, užtikrina variklio ir ESC geriau apsaugos.

4. CNC pagaminti metalo stiprintuvas vairo.

5. Elektros variklis ateina su stipriais pagreitį.

6, Mini dydžio valtis profesionalių lenktynių žaidimai.

Į paketą Įeina:

Pluošto, stiklo valties korpuso

CNC aparatūra

Vairavimo Sistema

Aušinimo sistema

ESC

Variklis

Servo

Paketas neapima:

Įkroviklis

Baterija

Radijo ryšio sistemos

Dažnai Užduodami Klausimai

Q1: Bus valtis apsiversti, kai veikia?

A: valtis tikrai bus apversti kartais. Kai valtis juda dideliu greičiu, svogūnai pakyla ir korpuso suvibruos žiauriai taigi, valtis galbūt, bus atversti kartais, tai yra labai normalu. Taigi, geriau paruoškite gelbėjimo valtis, bet sergamumo iš anksto.

Q2. Bus vandens patekti į valtis? Bus prietaisai valtis sugriauti kai užtvindė vandens?

A: Dėl elektros valtys, net valtis yra uždarytas tinkamai, vanduo vis dar bus gauti, tai neišvengiama. Bandykite viską, kad išvengti vandens patekimo į servo ir imtuvas daryti kai vandens korektūros darbo, arba nusipirkti vandens įrodymas servo. Už benzinas valtys, vandens pateks į valtys lengvai, tačiau yra vienas vandeniui prietaiso dėžutė apsaugoti servo ir baterija. Bet jei per daug vandens patekti į valtis, variklis gali bus užtvindytas, tada tai bus sukelti problemų.

Q3. Bus valtis kriauklės?

A: Taip, ji kartais. Didelės spartos situacija, valtis gal bus prarasti kontrolę ir apversti, avarijos, arba paspauskite kažką, jie bus padaryti vandens patekti į valties, tada gal ir nuskendo. Taigi, jums reikia gauti gelbėjimo valtis.

Q4. Ar valtis turi vandens aušinimo sistema?

A: valtis parduodame paprastai turi vandens aušinimo sistemą, bet gal yra vienas ar du laivai be vandens aušinimo sistema. Atidžiai patikrinkite mūsų aprašymas.

Q5.Jei aš turiu kai kurių atsarginių dalių šį punktą, kur turėčiau ją gauti, nuo?

A: nesijaudinkite, Šunobelė Hobis suteikia visas valtys. Jei jums reikia atsarginių dalių, galite susisiekti su mumis tiesiogiai. Kai galite gauti atsarginių dalių, jums reikia, kad tilptų ir surinkimas pagal save. Jei jums nėra daug patirties, eikite į savo vietos hobis parduotuvė, nes kai kurios dalys nėra lengva apkrova.

K6. Galiu remontuoti valtis? A: žinoma, jūs galite taip ilgai, kaip jūs turite tokios žinios. Šios valtys gali būti taisomos, siekiant gauti didesnį greitį ir daugiau funkcijų.

Q7. Bus korpuso pertraukos? Ką daryti, jeigu aš turiu šią problemą?

A: Taip, ji kartais. Net ir ji yra pagaminta iš stiklo pluošto, kaip tikras valtis, ji bus sulūžti, kai nukentėjo kažką didelio greičio. Jei tai atsitinka jūsų valtis, mes galime stengiamės, kad padėtų jums atkurti, bet jei valtis sudužo rimtai, tada jums gali tekti gauti naują laivo korpusą ir reikia įkelti ji sau.

Laivybos Politika:

1, Mes laivo į JAV, CA, UK, FR, DE, RU, AU, JP, Dauguma ES Šalių. Jei esate kitoje šalyje, susisiekite su manimi, už siuntimo informaciją prieš perkant.

2, Pirkėjai iš Izraelio, Brazilijos ir Pietų Amerikos, Artimųjų Rytų, prašome susisiekti su pardavėju dėl siuntimo, nes gal kartais mes negali laivo į savo šalį, nes laivybos apribojimas.

3, Pristatymas trunka 8-22 darbo dienų.

4, Kartais, jei jums nusipirkau baterijas iš mūsų, gal mes negalime išsiųsti jį iš jos, nes krovinio draudimas, todėl prašome susisiekti su mumis prieš perkant.

Grąžinimo Politika:

Mes tik noro spręsti rimtas

Modelis Klasė Hobby Klasės
maksimalus greitis 80km/h
Matmenys 845*245*130mm
UPC netaikoma
Nuotolinio Valdymo Pultas No
Garantija Nėra
Modelio Numeris GELIS-E36-PNP-Balta
Medžiaga Langai su stiklo
Dažnis 2.4 Ghz
Derliaus (Y/N) No
Savybės Nuotolinio Valdymo Pultas
Maitinimo Šaltinis Elektrinis
Prekės Pavadinimas DTRC
Tipas Valčių Ir Laivų
dizainas Kateris
Variklio Tipas Brushless
Valstybės Surinkimo Beveik Pasirengę
Pakuotės Dydis 106cm x 35cm x 24cm (41.73in x 13.78in x 9.45in)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 3.0kg (6.61lb.)

Panašūs produktai