YIHUA MUMS, EU plug 110V/220V 60W Temperatūra Reguliuojama Elektros Suvirinimo, Litavimo lituoklio Rankena Šilumos Pieštukas Su 5vnt Patarimai

€11.20

-9%

€12.31

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: litavimo geležies rankena, temperatūra reguliuojama elektros suvirinimo, suvirinimo, litavimo, Pigūs litavimo geležies rankena, Aukštos Kokybės temperatūra reguliuojama elektros suvirinimo, Kinija suvirinimo, litavimo Tiekėjų.

YIHUA MUMS, EU plug 110V/220V 60W Temperatūra Reguliuojama Elektros Suvirinimo, Litavimo lituoklio Rankena Šilumos Pieštukas Su 5vnt Patarimai

1. Išskirtinį patentuotas dizainas, naudoti naujus ekologiškus aukštos skaidrios medžiagos, teigiama skaidrus, nugaros šveitimas, integruotas mini malist dizainas suteikia atmosferą ir jausti.Nors centrinė rankena su aukštos temperatūros izoliacija žiedas, kad būtų išvengta šilumos perdavimo dirbti efektyviai.

2.Elektros geležies bendras stabilumas yra daug didesnis.

3. Naudojant naujausias temperatūros valdymo sistema, energijos vartojimo efektyvumo, o greitas kaitinimas, pjovimo temperatūra atkūrimo rezultatus.

4. Su termostatu, grandinės, termostatas asortimentą, 200 °C-450 °C. Vartotojai gali labai lengvai reguliuoti parametrus, kaip reikia.

5. Naudoti long-life švino lydmetalis patarimai, gali būti taikomos įvairių bešvinis litavimo procesus.

6. Anti-statinių projektavimo, papildomų aligatorius įrašą žemės viela, anti-static prietaisų patenkinti skirtingus reikalavimus.

7. Priimti bendrą įrenginio dizainas, lengva pakeisti prietaisai

8.YIHUA 947-III galia 60W,turi maitinimo jungiklis ant rankenos.

9. mes turime 2 spalvos pasirinktinai ,pilkos ir mėlynos,ir jei jūs ne prašyti spalva,YIHUA prekės ,mes atsiųsime jums

pilkos spalvos,atkreipkite dėmesį ir suprasti,ačiū.

Apie Čiomis

1:nesijaudinkite apie mūsų pristatymo greitis, mūsų parduotuvėje produktų inventorizacijos! Po jūsų užsakymą, mes pasirūpinsime siunta laiką!

2:Jūs galite pasirinkti savo kelią, logistikos!

Jei neturite specialių reikalavimų, mes galime pasirinkti, greičiausias būdas mes manome, kad logistikos pristatymo!

3:Prieš vežimą, mes patikrinti jūsų adresas, jei adresas priklauso nuotolinio valdymo srityje, Mes susisieksime su jumis!

4:Mūsų prekių nėra įtraukti į kainą, muitai ir nuotolinio pristatymo išlaidas

Jei jums reikia pasikonsultuoti su produkto, prašome spauskite ant voko siųsti žinutę tiesiogiai! Mes atsakyti į jūsų klausimą kaip galima greičiau. Jei norite susisiekti su pardavėju greičiau, prašome pasiimti telefono nuskaityti dvimačius kodą! Mūsų įsipareigojimas:

1: negavo prekių ------Grąžinti ar Vėl pristatymas

2: Sugadintų prekių --------Grįžti į Remonto išlaidos

3: prekės negali būti naudotos ------Grąžinti ar Vėl pristatymas

Bet prašome prisiminti: nors klausimų, prašome susisiekti su mumis išspręsti, neatidarykite, ginčus, yra tik laiko švaistymas

Neatidarykite ginčai

Neatidarykite ginčų Dėka Apie garantinis aptarnavimas

1:Kai prekės per numatytą laikotarpį nepasiekė savo rankas, prašome susisiekti su mumis, mes suteiksime jums prekes dar kartą, tokiomis aplinkybėmis! Ar jums grąžinti pinigus! 2:Jei pirkėjo apsaugos laikas netrukus bus daugiau, prašome susisiekti su manimi, aš duosiu jums išplėsti savo gavimas laikas 3:jei jūs patenkinti mūsų produktus, prašome palikti full-star () ir gerų atsiliepimų už mus.jūsų nuomonė padės skatina mus padaryti geriau į pomirtinį gyvenimą. Ačiū!

sertifikavimo CE ROHS
Prekės Pavadinimas YIHUA
Įvesties Voltagle 110V/220V
Temperatūros Stabilumas Pastovios temperatūros
Išėjimo Temperatūros 200-450
kodas YH08
galia reguliuojamas
Išėjimo Galia 60W
Matmenys 55*32.5*ne didesnis kaip 36 cm
Modelio Numeris 947-III
spalva 110V, 220V
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.4kg (0.88lb.)
Pakuotės Dydis 20cm x 20cm x 5cm (7.87in x 7.87in x 1.97in)

Panašūs produktai