Kieto Paviršiaus Akmens Mažas Vonios kambarys Žingsnis Išmatose, Suolas, Kėdė, Vonios kambarys Garinė Dušo Kėdė 16 x 12 colių RS111

€304.84

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kėdė, kėdė kėdė, išmatose vonios kambarys, Pigūs išmatose, Aukštos Kokybės kėdė kėdė, Kinija išmatose vonios kambarys Tiekėjų.

Prekės #: SW-0111 Gaminio Dydis (cm): 15.8 L x 11.8 W x 16.9 H Cm Medžiaga: Kietas Paviršius Spalva / Apdaila: Blizgi Balta (Matinis Neprivaloma) Gaminio Svoris: 13 kg Medžiagos: Kokybė ir Estetika Mūsų produktai yra pagaminti su specialiu išsamiai medžiagos, naudojamos gamybos procese. Mes, todėl tik darbo su eco-draugiškas, ne toksiškos medžiagos, kurios yra saugus pacientų kūno. Mūsų gamyboje mes naudojame dviejų skirtingų medžiagų: kieto paviršiaus ir akmens derva. Kieto Paviršiaus Mūsų kieto paviršiaus yra kompaktiškas, neakytojo paviršiaus medžiagos iš vienalytės derinys aliuminio hidroksido ir mineralinių užpildų. Ji yra visiškai netoksiškas ir perdirbamų ir yra daugiausia naudojami mūsų matinis apdailos. Akmens Dervos Mūsų Akmens derva yra maišyti daugiausia nesočiųjų poliesterių dervų ir kalcio karbonato ir kt. Finišo paprastai yra blizgus baltas ir ateina su gelio sluoksniu maždaug 1-2 mm storio. Medžiaga yra labai atspari vandeniui ir gali būti lengvai valomi su bendra ploviklių. Aukštos Kokybės Mūsų gaminių asortimentas yra labai patvarus ir beveik imuninę į bendrą purvą, bakterijas ar įbrėžimų. Turėtų bet mažesnių įbrėžimų atsiranda produkto gyvavimo ciklą, jie visada gali būti lengvai pašalinamas vandeniu ir poliravimo junginys. Lengva Priežiūra, Reguliariai valyti su common ne abrazyvinių valymo medžiagos užtikrins ilgą paviršiaus kokybės. Mūsų medžiaga yra atspari dėvėjimuisi ir nepilnametis, žalą dėl neteisingai elgdamiesi, galite net būti lengvai suremontuoti. Neakytojo Mūsų kieto paviršiaus yra 100% neakytų ir todėl neveikia kintančios drėgmės ir drėgmės. Tai garantuoja ilgą gyvenimą ir sklandžiai išvaizdą daugelį metų .

Modelio Numeris 111
Prekės Pavadinimas tuboom
Komponentas dušo kėdė
Medžiaga Kieto paviršiaus akmens
Pakuotės Svoris 5.9kg (13.01lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 49cm x 50cm x 39cm (19.29in x 19.69in x 15.35in)

Panašūs produktai