3D animaciją Vienaragis arklys MUMS twin visą karalienė, karalius užvalkalas antklode padengti nustatyti patalynės komplektas

€32.02

-49%

€62.79

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Antklode Padengti Rinkinys, patalynės komplektas, dangtelį nustatyti, Pigūs antklode padengti rinkinys, Aukštos Kokybės patalynės komplektas, Kinija dangtelį nustatyti Tiekėjų.

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje! Mėgaukitės sau čia!

Jūs rasite tai, ko jums reikia!

Dear Klientas:

Prašome perskaityti šią turinys prieš perkant.

1, Ten dizainas bus šiek tiek spalvų skirtumai tarp nuotraukos ir realių produktų, jei jums priimti negali, spalvų skirtumai, pls kruopščiai galvoti prieš perkant .

2,Kai kurios spalvos blukimas ir dydis mažėja, yra neišvengiamas, kai skalbimo pirmą kartą

3,Rankinis matavimas,3-5cm klaidos yra normalu.

4, Šie rinkiniai nėra jokios šalikas ar užpildų antklode padengti arba užvalkalai;ir tai yra plokščias lapas nustatyti,kuriuose nėra lape nustatyti su elastinga juosta

6,jei esate iš Brazilijos ir pasirinkite siuntimo būdas, kurias "fedex", UPS,DHL,ir pan,pls pasiūlyti savo CPF ar CNPJ,ar mes laivas per China post " oro paštu.

7,kai kurių nuotolinio srityje,jūs turite papildomai mokėti pristatymo mokesčio,mes patikrinti ir siųsti jums pranešimą ar mes laivas per china post " oro paštu.

8,Jei turite specialių pageidavimų deklaruota vertė,pls palikti pranešimą kai pirkimo.mes paprastai pareiškia, numatytoji vertė mažesnė nei kaina, kurią mokate.Mes nesame atsakingi už bet kokius tarifus ir priskirtus mokesčius.

Išsamiai:

Kiekvieną dydį įeina:

Dvyniai : 1*Antklode Padengti 173cmx218cm, 2*Pagalvės užvalkalą 51cmx66cm

Visiškai : 1*Antklode Padengti 203cmx228cm, 2*Pagalvės užvalkalą 51cmx66cm

Karalienė : 1*Antklode Padengti 228cmx228cm, 2*Pagalvės užvalkalą 51cmx91cm

Karalius : 1*Antklode Padengti 264cmx228cm, 2*Pagalvės užvalkalą 51cmx91cm

1 colis=2,54 cm pavyzdžiui: 173cm=173/2.54=68.1 colių

Visi rinkiniai, nėra jokios šalikas arba antklodė antklode padengti,ir nėra užpildu užvalkalas

Patalynės Priežiūra: 1.Šis produktas skirtas namų projektavimas, ir ji yra paprasta naudoti ir valyti. 2.Sausa, ji ne vėdinamoje vietoje po plovimo. 3.Skalbkite atskirai nuo tamsios spalvos ir šviesios spalvos, yra labai rekomenduojama. 4.Jei yra, nėrinių ar pakabukas, pašalinti jį pirmą kartą prieš plovimą. Skalbimo instrukcijos:

1. Naudoti vandens temperatūra žemiau 30 laipsnių žemiau

2. Lašas neutralus ploviklio tirpalu į vandenį, pirma ir įdėkite į patalynės, kol skystis visiškai integruota į vandenį.

3. Nuplaukite jį ne daugiau kaip 30 minučių.

4. Sausas jį priešais veidą. Saugokite ją. Vežimą : 1.Prekės yra vežamos tik po apmokėjimo gavimo. 2.Mes pasirinkti įvairių Išreiškia pristatyti prekes priklausyti nuo jūsų vietos. Mes laivų via ESM,DHL,UPS,TNT, "FedEx" ir tt, 3.Mes nesame atsakingi dėl bet kokių įvykių,vėlavimų ar kitų klausimų, kurie yra atsakinga laivybos paslaugos. 4.Visus importo mokesčius arba mokesčius, yra pirkėjo atsakomybė.

5.Prašome patikrinti savo ADRESĄ atsargiai, kai tvarkymo tvarka.

6.Nedvejodami Susisiekite su mumis, bet kokį klausimą,mes pasiūlysime jums geriausias paslaugas. Atsiliepimų: 1.Mes esame priklausomi nuo mūsų Alibaba reputaciją ir klientų pasitenkinimą, kad pavyks.Todėl jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų,prašome palikti gerų atsiliepimų į mus, jei jums patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

2.Mums rūpi mūsų vertingų klientų,ir visada pasistengsime jums padėti.

3.Prašome suteikti mums galimybę išspręsti bet kokią problemą.Mes suprantame, rūpesčių ir nusivylimų, jums gali turėti,ir bus stengiamės, kad išspręstumėte problemas.

4.Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą atsiliepimą arba atidarant bet kokį ginčą svetainėje.Mes padėsime jums išspręsti problemą.

Technics Reaktyvusis Spausdinti
Spalvos Atsparumas (Grynas) 3-4
Audimo Technologija Įstrižainė
Stilius Spausdinti
Dydis Full, King, Queen, Twin
Audinio Tankis 128X68
Kiekis 3 vnt
Taikymo Dydis 1,2 m (4 pėdos),1,8 m (6 pėdos),2,0 m (6.6 pėdos),vienijanti 1,35 m (4.5 kojų),2,2 m (7 metrų),1.5 m (5 pėdų)
Modelio Tipas Animacinių filmų
Audinio Skaičius 40
Pavadinimas patalynės komplektas
Naudoti Namai,Viešbutis,Vestuvės
Modelis Spausdinti
Funkcija aukštos spalvos atsparumas/minkštas
Tipas Antklode Padengti Rinkinys
Medžiaga 100% Poliesteris
reitingas Kvalifikuotas
Amžiaus Grupė Suaugusiųjų
Modelio Numeris px
Spausdinimo Technologija Reaktyvusis Spausdinti
Svoris 1-1.6kg
Įdaru Nėra
Prekės Pavadinimas JINGLAN
siūlų skaičius 200TC
Pakuotės Dydis 35cm x 25cm x 5cm (13.78in x 9.84in x 1.97in)
Pakuotės Svoris 1.4kg (3.09lb.)
Įrenginio Tipas Nustatyti

Panašūs produktai