TC-107 Šokių Programą led pluošto drabužius Full RGB spalvinga apšvietimo robotas kostiumai šalis dj nešioja salė, diskoteka etape rodyti

€517.17

-23%

€671.65

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kostiumas šalis, led šokių, šalis led, Pigus kostiumas šalis, Aukštos Kokybės led, šokių, China šalis, led Tiekėjų.

Kontroliuoti Būdų, kaip Galima Led & Optinio Pluošto Kostiumai :

1. SD kortelės valdiklis su full programavimo poveikį kompiuterio programinė įranga(gali kontroliuoti atskiras dalis programinės įrangos) Kiekvienas duomenų valdytojas gali valdyti 2000 pikselių . 2. RF Nuotolinio valdymo pultelis su dešimtys režimo poveikį, keisti, Kiekvienas duomenų valdytojas gali valdyti 2400 taškų . Jis ateina su daugiau nei 100 rūšių modelius poveikį. Valdymo atstumas 15meters. 3. Belaidžio DMX512 valdytojas kontroliuoti kompiuterio programinė įranga arba kontrolės stotis su RGB poveikis (gali padalinti kostiumas į kelias dalis kontroliuoti ) ,valdymo atstumas 30-60 metrų. Savybės Ir Privalumai: 1.Mes galime programavimo apšvietimo efektai pagal ritmą, muzikos ar šokio judesiais , taip pat galima padaryti, kad blykste ir antraštė. 2.Mes turime savo nepriklausomą nuosavybės teise liuminescencija medžiagų ir kontrolės sistemą. Taip pat visos mūsų šviesos kostiumai yra dizainas ir pagamintas pagal save. 3.LED minkštas lempos juostelės yra mūsų kompanijos originalias vietas,naudojant jį gali formuoti bet modeliavimo, kaip turi didelį lankstumą,stipraus tempimo stipris ir ne taip lengva nutraukti. 4.Mes galime gaminti ir pagal jūsų nuotraukas,mėginiai, ir dizainas ir kt. Apie mus: Mes esame viena iš labiausiai profesionalių šviesos kostiumai gamyklą Kinijoje. Mes turime gauti daug nacionalinių patentų.Taip pat visos mūsų šviesos produktų ir valdiklis yra dizainas ir pagamintas pagal save. Mūsų pagrindiniai produktai yra LED, Šviesos, Kostiumai,LED Seksualus, Šviesos, Kostiumai,taip pat galime tiekti LED Dangtelis,, LED Batų, LED Pirštinės, LED Akinius,Lengvieji, galvos Apdangalai,LED Rekvizitai,LED Minkštas Lempos Juostos,LED Valdiklis,LED Taškas Šviesos Šaltinis,Ličio Polimerų Akumuliatorius ir kt. Per 10 metų susirgti,mes galime įsitikinti, siūlome jums aukštos kokybės ir konkurencinga kaina. Daugiau informacijos apie mūsų produktus, pls nedvejodami kreipkitės į mus,mes jums tarnauti visa širdimi.

Baterija 10000mAh
Pakuotė kartoninėje dėžutėje
Įtampa DC 5V
Skaičius, Vnt 1pc
Proga
šviesos poveikis Programuojami ir Automatinis kaitos poveikis
Modelio Numeris TC-107
šviesos spalva full led
Dydis S M L XL XXL ar Customed iki reikalavimo
Švyti Reikmenys Tipas Kiti Švyti Rekvizitai
spalva RF nuotolinis valdymas, SD kortelė kontrolės, DMX512 valdymas
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 2.1kg (4.63lb.)
Pakuotės Dydis 38cm x 26cm x 12cm (14.96in x 10.24in x 4.72in)

Panašūs produktai