2016 hotsale touchsreen bluetooth/wifi popieriaus, vinilo pjovimo braižytuvai su " CE " atitikties

€360.24

-4%

€379.20

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: pjovimo braižytuvai, vinilo pjovimo braižytuvai, pjovimo braižytuvai, Pigūs pjovimo braižytuvai, Aukštos Kokybės vinilo pjovimo braižytuvai, Kinija pjovimo braižytuvai Tiekėjų.

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę

modelis:XIY-720

Popieriaus plotis:720mm

NAUJIENOS:Už PENKIŲ mokėjimo šį mėnesį,esame laisvi privided programinės įrangos Artcut būti (vertė $60)

Nemokamas pristatymas lipdukas pjovimo machiner/vinilo pjovimo braižytuvai CE 2 Maks. Pjovimo Pločio: 630mm 3 CPU Buferis: 1M--4M 4 VARIKLIO Tipas: Žingsnis Variklis 5 Kalba: HPGL/DMPL 6 Komandos: Coreldraw,Flexi,Pasirašyti Lab,Signcut,Artcut 7 Maitinimas:110-220V,50/60HZ,45W 8 Prievadai: Serial, USB Prievadas 9 Pjovimo Jėga:10g-500g 10 Pjovimo Greitis:10-800MM/S 11 Valdymo Skydelis:LCD ekranas su plačiu piktogramą corresponging soft keys 12 Stovas:Aliuminio/plieno, stovas 13 Standartiniai Priedai:Maitinimo laidas,peiliai,ašmenų laikiklis,rašiklio laikiklis,paleisties vadovas, vartotojo žinynas, Artcut būti, Ką jūs galite padaryti su šiuo cutter: 1.Kad lipdukai automobilių deco, langų ženklas, patalpų deco 2.Cut marškinėliai, vinilo, pvz., futbolas džersis numeriai, pavadinimai ir kt spausdinti ant marškinėlių. 3.Supjaustyti šabloną už šlifavimas ir kt. 4.Braižymo architektūros dizaino ir pan. 5.Manau, kad savo arba paprašyti mus pamatyti, jei ji veikia savo tikslams. CPU Buferis: 1M--4M

VARIKLIO Tipas: Step Motor Kalba: HPGL/DMPL Komandą: Coreldraw,Flexi,Pasirašyti Lab,Signcut,Artcut Programinė įranga:Artcut,3 peiliai

Mchine nuotrauka:

Pakavimo apima:

Programinė Įranga:Pastaba:

Apie programinės įrangos, vienas artcut programinė įranga yra senas versijas,tai;s, skirtų "windows" 95/98,Windows 2000,Windows XP,Windows Vista,Windows 7 32bit,kita sistema cant naudoti.Šis senas versijas mes nemokamai jums,kita artcut yra naujas versijas,tai naujas versijas, išskyrus atvejus, galite naudoti " windows 95/98,Windows 2000,Windows XP,Windows Vista,Windows 7 32 bitų,kitos sistemos alocan naudoti,pvz., langų 7 64bit ,langų 8 ir t.t., tai naujos versijos programinės įrangos kaina yra 50 usd,prašome jį žinome.

Mašina foto Pavyzdys:

APIE MUS Gamykloje Tiesiogiai YH yra pirmaujanti tiekėja "PASIDARYK pats" sprendimas. Mes tiekiame įvairių rūšių produktų gamyklos kainomis. Pradėti savo didmeninės pirkimas, šiandien čia ir patirtis pirmos klasės aptarnavimas ir greitas pristatymas APIE MOKĖJIMO, siekiant apsaugoti mūsų pirkėjo mokėjimo saugumą ir mes woud kaip priimti sąlyginio DEPONAVIMO pagal Kapt.lt paypal ,kreditinės kortelės,TT, " Western Union,Pinigų ir pan.; APIE LAIVYBOS Mes išsiųsti į bet adresas pasaulyje. Užsakytos prekės per mus gabena "Fedex", DHL,EMS ir t.t, Didelis kiekis siuntimas Oro transportu vežamų krovinių arba jūra dėl prašymų klientams Mes informuosime jus su sekimo Nėra. e-paštas Kapt.lt kuo jūsų užsakymas yra išvežti po to, kai mes jį gauti iš express " kompanija. Prekės bus pristatomos per standartinę Oro-express "durų iki durų", kuris trunka maždaug 4-7 darbo dienas, į ES,Šiaurės Amerikoje,Australijoje. Gal 7-10days laivybos laikas dėl muitinės vėlavimo kitose regiono Šalyse . Pristatymo laikas neįeina apdorojimo laikas. Apdorojimo laikas : 1 - 3working dienas, kai prekės yra pasirengę sandėlyje. 3-5 darbo dienas, kai prekė yra sandelyje. Jei skubos tvarka,susisiekite su mūsų pardavimo patvirtinti išsamiai apdorojimo laikas. Apie Importo Mokesčio : 1. Kainos mūsų svetainėje, nėra įskaitant mokesčius, savo papročius. kas gal imti ir kai kurie šiek tiek taxs importuoti prekes .mūsų patirtis, tik šiek tiek mokesčių mokėti, jei jūsų užsakymas amout mažiau nei USD1000. tik nuoroda. kai kuriuose Regionuose nereikia mokėti mokesčių. 2.Paprastai, Everbeyond laivybos paslaugų partneriais, įskaitant "FedEx", DHL ir AVS ir tt , bus sumokėti atitinkamą mokestį pirkėjas iš anksto ir po jūsų mokesčių sąskaitą vėlesnė nei produkto gavimo. Prašome sekti laivybos bendrovės nurodymus grąžinti mokestį, jei jokių mokesčių. APIE ATSILIEPIMĄ, prašome rememer palikti PENKIŲ ŽVAIGŽDUČIŲ atsiliepimus, jei jums patinka mūsų prekes ir paslaugas , Jeigu atitinka visus problesm ,susisiekite su mumis tiesiogiai .

PS: Mes esame viena iš didžiausių tiekėjų Kapt.lt. Su daugiau nei 10 metų patirtį pasaulio prekybos, mes galime užtikrinti geriausias kainas, aukščiausią kokybę ir kokybišką aptarnavimą. Mes tikrinti mūsų gaminius, prieš siunčiant juos ir suteikti 1 metų garantija visiems produktams.

Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis, mes esame laimingi galėdami padėti jums.!

Popieriaus Plotis 720mm
pjovimo greitis 10-800mm/s
kokybė GERIAUSIAS
Maks. Popieriaus Size 720mm
Prekės Pavadinimas LIW
Stendas Aliuminio/plieno, stovas/
LCD Taip
Pakartokite Pjovimo Taip
Dydis 97cm x 35cm x 43cm
komandos Coreldraw,Flexi,Pasirašyti Lab,Signcut,Artcut
Pjovimo Slėgis 10-500g
Garantija 12 mėnesius
Įtampa 90-260V
Modelio Numeris YH720
Vairuotojas žingsnis variklis
Pjovimo Ilgis Ne Tik
Kalbos HPGL/DMPL
Prievadai
Pjovimo Plotis 630mm
Tipas Dot-matrix
spalva
Kilmės vieta
Sąsajos Tipas USB
Talpyklos Talpa 1M-4M
Pakuotės Svoris 19.0kg (41.89lb.)
Pakuotės Dydis 97cm x 35cm x 43cm (38.19in x 13.78in x 16.93in)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai